reklama

Odskocznia;))))

Asaiczek - to dobra marka , już mi M objaśnił ,że to opel :) bo mu pokazałam , a powinnam była wiedzieć bo mój szwagier taki kupił i mnie nawet ostatnio przewiózł , to taki fajny rodzinny samochodzik mój M też myśli o kombi my mamy skodę octawię.

reklama
Kobietka bo chodziło o rodzinny i w miarę tani ;) :tak: bo kasy to nie mamy zbyt dużo a kombi chciał G bo jak twierdzi to już na przyszłość jak będzie dziecko :rofl2: no i w sumie ma rację. no i dlatego też mu pozwoliłam na te szaleństwo :tak:

Witam wieczornie:-)
Ja rowniez bylam na rowerku i tez muchow sie najadlam, bleeeeee paskudztwo:no:ale zgadzam sie relax pierwsza klasa:tak:
Spoznia mi sie @ ale jeden dzien tylko moze to jeszcze sie nie uregulowalo po # bo innej opcji to raczej nie ma:zawstydzona/y:

Witajcie ,doczytałam chyba w miarę wszystko.
Auto kombik super się sprawdza[ja mam chevroleta kombi]-jest pakowne ,spokojnie mogłam siedzieć na środku między fotelikami jak młode były małe.
Co do wybierania na chrzestnych-mojej młodzszej jest chrzestnym mój chrześniak,starszej brat męża ,a chrzestnymi moja i ślubnego kuzynki.

U mnie ciche dni -poszło o poprawkę po owulce,
zajrzę później ,miłego dnia kobiety:-)

Witajcie ja dziś mam wielki dzień jadę do chrześniaka na dzień mamy do przedszkola już od 6 nie śpię tak się na to cieszę :-), uszykowałam już sobie kieckę wisi i czeka no nie mogę się doczekać o 9.40 mam autobus jeszcze trochę i pojadę do mojego kochanego urwiska , tak mi go szkoda siostra wyjechała i ostatnio jak mieli już zaproszenia to mówił do bratowej ,że jego mamusi nie będzie z takim smutkiem , i w związku z tym poprosił żeby do mnie zadzwonić żeby się upewnił sam czy na pewno przyjadę i powiedział : ciociu uroczyście Cię zapraszam na dzień mamy do przedszkola aż się wzruszyłam i mówię dobrze przyjadę do ciebie kochanie aż mi się łezki kręcą w oku siostra już nieraz wyjeżdżała ,ale wtedy był malutki ,a teraz to już duży chłopak i tak mu przykro ,że mamy nie będzie postaram się ją godnie zastąpić:tak:.

reklama
dzien dobry wszytskim :-)

Widzę ,że temat samochodowy sie pojawił.. Uwielbiam te tematy :-D My też mamy kombi i jestesmy baaardzo zadowoleni, choć jeszcze dzieciaczka nie ma.. Zawsze mozna wiecej przewieźć.. a jak juz maluszek będzie to i wozek w łatwością wejdzie..

Kobietka szkoda takich maluszków jak mamy nie ma.. Pewnie mały smutny, ale dobrze, że chociaż ciocia ją zastąpi :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry