reklama

Odskocznia;))))

anty2 bo sa " ludzie" i ludzie wg mnie...jesli taka panna wyzej sra niz dupe ma i swoja mlodsza siostre uwaza za nic to nawet jesli ona byla by w 20tc to nie wiem czy umiala by jej wspołczuc...to juz chyba taki typ kobiety,ze wszystkich traktuje jak podkategorie...niestety znam takich ludzi tez i wiem z wlasnego doswiadczenia,ze lepiej jest sie trzymac od nich z daleka,bo czlowiek moze szybko nerwy stracic...

a ja juz kapusniaczek upichcilam teraz tylko czekam az kartofelki beda gotowe.

kobietka22 dzieki za przepis,ale pewnie lukne go jutro jak juz mi sie strona wczyta:baffled: a juz mam taka chetke,ze....a dzis i tak musiala bym isc kupic koper,a nie chce mi sie:happy:

reklama
a tak z zupełnie innej beczki... wiecie może czy domom opieki lub dziecka itp. wolno kwestować po domach? U mnie była przed chwilą jakaś nachalna baba twierdząc,ze zbiera kasę na chore dzieci.Podsuwała mi pod oczy zdjęcia jakichś chorych maluchów jakbym jeszcze mało miała własnych problemów i zmartwień...Wyprosiłam ją z domu,a teraz mam wyrzuty sumienia.Zawsze wspieram WOŚP,bo wiem że oni faktycznie dużo robią,ale dziś tyle jest oszustów,a takim sponsorować życia nie zamierzam.Wytrąciła mnie z równowagi cała ta sytuacja.

Hejka babki:-)
magdalena witam w klubie arachnofobików:baffled:no po prostu nienawidzę tych stworów i tyle.Zostalo ci może placków:-)jeśli tak to podeślij
Zostało ale zjadłam dzisiaj na obiad:-p bo nie chciało mi się gotować.

Asiaczek współczuje relacji z siostrą, moja to też wredota ale nie dla mnie, pomimo że jest młodsza zawsze staje w mojej obronie:-) Ja też zrobiłabym dla niej wszystko, mama zawsze wpajała nam że powinnyśmy się szanować choć nie raz się tłukłyśmy w dzieciństwie:-p jak to rodzeństwo:szok:
:-D
Ja dzisiaj mam wieczór spa, kąpiel z bąbelkami, malowanie pazurków, duży naleśnik z bitą śmietaną i pyszna kawka:tak:

anty2 ja tam nie wiem czy takie instytucje moga zbierac po domach...mysle,ze chyba tak jesli dany pracownik sie wylegitymuje,ale nie znam sie za dobrze...u nas tez chodza czasem tacy ludzie,ze niby zbieraja na jakies chore dziecko,ale ja nigdy nie daje zadnych pieniedzy nawet złotowki.mowie,ze jesli bede chciala wesprzec chore dzieci to wplace pieniadze na jakas fundacje.popostu nie ufam takim ludziom.u nas kiedys bylo głosno,nwet w gazecie pisali o pewnej cygance ktora zawsze siedziala pod urzedem skarbowym z chlopczykiem na wózku inwalidzkim ktory nie mial nóg.zbierala na protezy dla tego chlopca...ludzie wrzucali jej pieniadze...niesety pozniej sie okazalo,ze to oszustka,dziecko mialo obie nogi tylko bylo tak ulozone na wozku jakby ich nie mialo...i dlatego ja nie ufam takim osobom...magdalena26 to nasze mamy wpajały nam te same wartosci.mnie tez zawsze mama powtarza,ze mamy sie szanowac,ze jak jej zabraknie to bedziemy mialy tylko siebie.u nas tez bylo roznie jak to z mlodszymi siostrami,ale teraz jest super.nalesnik z bita smietana??????????????:szok:?????? a jak to smakuje????? bo jakos sobie nie moge wyobrazic...

Oj Magda grzeszysz sobie spa i naleśnika z bitą śmietaną ,a nam co ? a my biedne oj chyba zrobię sobie kawkę z mleczkiem na słodko jak mam jakieś lody to z lodami ,a co i na diecie się należy chwila zapomnienia.
Asaiczek - no to super będzie rodzinne autko jak znalazł :tak:
Karola- to jak wypróbujesz to daj znać jak smakowało:)ja to mam zamrożony koperek :-p
ja już miałam nie wchodzić ,ale kupiłam mamusiom kwiatki doniczkowe i musiałam poczytać jak je uprawiać, a dzieciakom na dzień dziecka kupiliśmy piłki na euro 2012 i jedną piłkę do siatki bo dziewczyny u szwagierki grają w siatę a my razem z nimi taką dla dzieci piłką graliśmy ,a teraz będzie taka z prawdziwego zdarzenia ogółem mamy 6 piłek dla 6ciorga dzieci:-)na więcej mnie nie stać a dzieci jest mnóstwo w rodzinie.

kobietka bardzo fajnie trafiliśmy, tanio no i warto :tak::-p ale coś się jędzy "teściowej" nie podoba no chyba że ją szlak z zazdrości trafił :rofl2:

reklama
magdalena ty złośliwcze:-pa Bóg kazał się dzielić;-)

No ten naleśnik też mnie ruszył!
Dziewczyny nic nie poradzę że jestem takim żarłokiem gdy mam na coś ochotę:-D
:-p
magdalena26 to nasze mamy wpajały nam te same wartosci.mnie tez zawsze mama powtarza,ze mamy sie szanowac,ze jak jej zabraknie to bedziemy mialy tylko siebie.u nas tez bylo roznie jak to z mlodszymi siostrami,ale teraz jest super.nalesnik z bita smietana??????????????:szok:?????? a jak to smakuje????? bo jakos sobie nie moge wyobrazic...
Smakuje wyśmienicie, musisz spróbować.
Oj Magda grzeszysz sobie spa i naleśnika z bitą śmietaną ,a nam co ? a my biedne oj chyba zrobię sobie kawkę z mleczkiem na słodko jak mam jakieś lody to z lodami ,a co i na diecie się należy chwila zapomnienia.
:tak:
.
Pewnie, że każdemu się należy:-D Smacznej i słodkiej kawusi:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry