reklama

Odskocznia;))))

Dzięki Madziu , a propos jedzenia co miałyście na kolację?
ja miałam sałatkę z pomidorkami , sałatą, ogórkiem i oliwkami polaną sosem ziołowo czosnkowym do sałatek i pychota była :-p jak zwykle ja i moja sałata hihi :-D
Asaiczek- a co jej się nie podoba, ehh te teściowe.
Ciekawe czy mojej się kwiatek spodoba kupiłam jej razem z M peperomię oboje wybieraliśmy ,a moja mama dostała bonzai niby piszę niby bo kosztował dychę i nie wiem co to za odmiana bo taki inny jest moja mama jest w domu więc postanowiliśmy ,że ona sobie wybierze jako pierwsza i wybrała tego bonzai ,a oba w porównywalnych cenach żeby nie było ,a że z kasą krucho to takie tańsze kwiatki ,ale liczy się gest przecież.

reklama
kobietka22 no nie wiem co jej się nie podobało, ale się burmuszyła :-p ale o co dokładnie nie wiem :no: przecież samochodzik ładny jak dla nas - a i tak trzeba było wymienić ten bo się sypał.

C24350715_1.jpg przyzwoity :) i nam starczy :tak:

Dzięki Madziu , a propos jedzenia co miałyście na kolację?
ja miałam sałatkę z pomidorkami , sałatą, ogórkiem i oliwkami polaną sosem ziołowo czosnkowym do sałatek i pychota była :-p jak zwykle ja i moja sałata hihi :-D
Asaiczek- a co jej się nie podoba, ehh te teściowe.
Ciekawe czy mojej się kwiatek spodoba kupiłam jej razem z M peperomię oboje wybieraliśmy ,a moja mama dostała bonzai niby piszę niby bo kosztował dychę i nie wiem co to za odmiana bo taki inny jest moja mama jest w domu więc postanowiliśmy ,że ona sobie wybierze jako pierwsza i wybrała tego bonzai ,a oba w porównywalnych cenach żeby nie było ,a że z kasą krucho to takie tańsze kwiatki ,ale liczy się gest przecież.
Ja jeszcze nic nie jałam, mam w lodówce babeczkę z budyniem ale to już byłoby przegięcie:szok:

kobietka22 no nie wiem co jej się nie podobało, ale się burmuszyła :-p ale o co dokładnie nie wiem :no: przecież samochodzik ładny jak dla nas - a i tak trzeba było wymienić ten bo się sypał.

Zobacz załącznik 467967 przyzwoity :) i nam starczy :tak:
Fajne autko, mi się podoba:-)

Asaiczek- nie przejmuj się nią poburmuszy się i ją minie , a jaka to marka jest bo nie mogę się dopatrzyć :)
Madzia- a co Ty jeszcze masz w tej lodówce?Może wpadniemy do Ciebie na chatę i zrobimy imprezkę, a mi M zrobił drinka z colą :-) słodka kawa słodki napój 1kg więcej jak nic ,ale co tam jutro dłużej pobiegam.

kobietko22 nie probowalam i nie sprobuje wiec nie napisze jak smakuje:-D a co do kawki to maz mi obiecał,ze w przyszłym roq z pieniedzy z wesela zakupi mi express do kawy ten nescafe dolce gusto...ojjj jak ogladam ta reklame i te kawki to mniam..kobietko a co do prezentow dla dzieciakow to mysle,ze beda zadowolone:tak: nie liczy sie to ile wydalas na prezent,ale gest.a na kolacje mialam meeeega duze jabłko.kupilas bonzai za 10 zł????????????????:szok::szok::szok: matko gdzie???? moja mama uwielbia tego kwiatka i bardzo go chce,ale nie mam kasy zeby jej kupic.ostatnio widzialam za 54zł,ale takie male gowinko nie oplacalo sie.my dzis z siostra sie naradzalysmy w spr prezentu i jesli jesio jutro ewentualnie pojutrze beda w biedronce storczyki to kupimy bo 2 dni temu byly za 20zł.a w kwiacarni sa po 40,50zł...a jak nie bedzie to jakiegos innego kwiata.moja mama bardzo lubi.zreszta jak ja.:tak:asaiczek tez lubie jezdzic z mezem ogladac autka.my tez zmieniamy tak za ok 3,4 miesiace,bo nasz strucel juz sie posypal prawie calkiem i nie ma sensu wkladac dalej w niego kase...a auto ma sie wam podobac a nie tesciowej...a autko fajne.rodzinne.my kupujemy bmw...ale nie w kombi normalne...marzenie mojego mezausia...jak on to mowi to jest jego druga milosc po mnie i Alicji:-) magdalena26 nie przeginaj:-D:-D

martusia dzis mnie pytala jak tam moj bol w pachwinie...no wlasnie...powrocił...:szok::eek::wściekła/y: i za cholere nie wiem skad on sie bierze...nie jest az taki jak wtedy,ale jest...jak leze to nic mi nie dolega,najgorzej jak chce wstac i jak chodze.znowu w prawej stronie...ja to mysle,ze to chyba wiazadla po tej stronie bardziej daja mi znac no bo co innego???? przeciez nie wyrostek,bo mialam wycinany w wieku 16lat...ehhh...

Kobietko wpadajcie, zapraszam serdecznie:tak:
Karola ja kupiłam mamie ekspres philips senseo za 120 zł na allegro, robi pyszną kawkę z pianką:tak: wiec poszukaj może i tobie uda się kupić taniej dolce gusto.

kobietka ja na kolację póki co miałam muchy (podczas jazdy na rowerze:-D;-)).Masz rację-ważny gest i pamięć a nie cena prezentu.
karola no dziwna sprawa z tym bólem.rozmawiałaś o tym z lekarzem?

A właśnie,muszę się pochwalić, że wreszcie się zmobilizowałam i wybrałam się na przejażdżkę.Zrobiłam ładnych parę kilometrów.mięśnie nie przyzwyczajone po ostatnim leniuchowaniu to pewnie jutro się nie ruszę,ale warto było.Już zapomniałam jak dobrze mi to robi.Ulubiona muzyka w uszach,wiatr we włosach i zapach lasu wokół...TAk sobie kręciłam ile wlezie i powtarzałam sobie -a właśnie,że się nie poddam,tak na złość całemu światu,który ostatnio tak usilnie się stara,żeby mi dokopać.Nie dam się i tyle!!! I możecie mi zasadzić mega e-kopa jak znowu zmienię zdanie:-)

Karola - w carefourze kupiłam tego bonzaja taki malutki na grubej łodydze kurczę zdrapałam nazwę razem z ceną bo tam pisało bonzai i coś jeszcze ja jak go brałam to nawet nie wiedziałam ,że to to tak mi M potem powiedział nie możliwe ,że to bonzai za taką cenę ,a jednak wpisałam w google jak bonzai pielęgnować ,ale nazwy konkretnej nie znam masz gdzieś carefour ?Może będą.
Ja kupiłam storczyka za 4 dychy wykosztowałam się ,ale był przepiękny dałam go w prezencie koleżance na nowe mieszkanie no boski był dziś widziałam w carefourze ,ale takie lichutkie , może w biedronce będą fajniejsze mi się bardzo podobają storczyki i myślałam nawet czy sobie nie sprawić ,ale on jak przekwitnie to potem takie badyle zostają tylko ,a ja zakwitnie znowu to jest święto bo to bardzo wymagający kwiat.
Anty - to super ja muszę sobie kupić rower koniecznie, też lubię jazdę na rowerze, a muchy smaczne były?:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry