reklama

Odskocznia;))))

aniunnia- no smutno mu bardzo ,ale co zrobić szwagier wypłaty wcale nie dostał , ona pojechała do truskawek zarobić na spłatę kredytu bo mieli kredyt na auto , gdyby nie kasa ze skarbówki to szwagier nie miałby za co przeżyć teraz z dziećmi , ciężkie czasy , ja ją rozumiem przy głupich truskawkach w niemczech się dużo więcej zarobi niż u nas , a ona pojechała tylko na miesiąc na szczęście niedługo wróci ,a Fabianek mam nadzieję ,że choć trochę go uszczęśliwie swoją obecnością.Kochany jest i straszna przylepa:-)

reklama
Dzień dobry wszystkim :tak: zapowiada się dziś ciekawy dzień... czekam teraz na decyzję czy to ja pojadę odebrać babcię,że szpitala bo chętnych brak ...:confused: na obiad mój G zażyczył sobie naleśniki :szok: ten to ma zachcianki :eek: ale cóż :P w końcu słodka dupa z niego, a nic nie widać :szok: aż mu zazdroszczę. No i w końcu pojedziemy po ten samochód bo ten już lata jak na szpilkach :shocked2:no i jutro trzeba będzie go opić u kochanej "teściowej" , która coś się fochnęła o to,że G sobie kupił coś nowego ... I ja wiem chyba co ją gryzie :-p straszne babsko, a już myślałam o tej jej cudownej przemianie :szok: no ale chyba zazdrość ją zżera, bo zawsze tak jest jak coś z G mamy nowego. Mieszkałam z nią kilka miesięcy i też uciekałam w popłochu bo się żyć nie dało :dry: a na skwitowanie naszej wyprowadzki rzuciła tylko do G iż mu nie odda jego plazmy i uj... :szok: ale żeby opowiedzieć całą historię musiałabym chyba zapisać się na śmierć :P Buziaki :happy2:

Asaiczek- to niezła agentka z niej :-D moja nie lepsza jak sobie kupiliśmy trochę młodsze auto to powiedziała ,że w życiu by tyle nie dała za samochód ,a my na niego oszczędzaliśmy skrupulatnie żeby właśnie dłużej posłużył na przyszłość nasza sprawa nie ?

kobietka ta kobieta jest chora :tak: zamiast się cieszyć,że idzie się do przodu to już jęczała nad tym. Samochód nie był aż tak drogi i jest ładny - i się nim pojeździ ze spokojem jeszcze parę lat, i tak trzeba będzie w nim porobić parę rzeczy. Ale jej chodzi o to,że my kupiliśmy ładniejszy,tańszy a jej najukochańszy synek kupił audi za 10 tysięcy starszy od naszego i jeszcze w dodatku się sypie :tak: hahaha i to ją chyba boli najbardziej

No to widzę,że los nie był dla nas obu łaskaw w sprawie teściówek:-D moja jest ,że tak powiem dziwna i ma jakieś zaściankowe poglądy ,ale dużo by tu pisać trzeba by dużo czasu na to opisanie wszystkiego , a ja muszę się szykować pomalutku bo za godzinkę mam autobus.

kobietka moja ta koszmar :D horror wręcz :tak: już mnie raz z chaty wywaliła :szok: bo jak G był na delegacji byłam u niej,no i ona uważa,że jestem za gruba dla G- bo on jest chudzinka a ja no jestem niska i mam trochę nadprogramowych kilogramów :cool: no i powiedziała,że jestem gruba a ja się poryczałam i G brat stanął po mojej stronie i mnie obronił a ta dostała białej padaki :-p i mnie z chaty wy*******iła , a teraz szuka kumpli ... i dodam jeszcze,że za jej zgodą przygarnęłam małego kociaka... to wiesz co zrobiła? najpierw go wy****ła a potem jak wrócił wypuściła psa który mi go zagryzł ... :no:

Kobietko wpadajcie, zapraszam serdecznie:tak:
Karola ja kupiłam mamie ekspres philips senseo za 120 zł na allegro, robi pyszną kawkę z pianką:tak: wiec poszukaj może i tobie uda się kupić taniej dolce gusto.

120zł???? to naprawde nieduzo jak za taki express.poszukam.dzieki:-)

anty2 no wlasnie nie rozmawialam,bo te bole zaczely sie w tym tygodniu...a wizyte mialam w tam tym i nic takiego nie mialo miejsca...martwie sie tym,bo to jest w okolicy jajnika prawego,wyrostka tak w tym miejscu i promieniuje mi tak wyzej czasem...jaki narzad jest po prawej stronie??? watroba albo cos??? to tak promieniuje mi wlasnie do gory.takie mam odczucie.jak chce sie podniesc z pozycji lezacej to jest masakra...maz mi powiedzial zebysmy jechali do szpitala,ale ja wiem czy jest sens??? fajnie,ze sie odstresowalas.napewno pomoglo.

kobietka22 mam carefur mam.musiala bym jechac sprawdzic,bo to na drugim koncu miasta jest.ale dziekuje ze napisalas gdzie.moze wejde w neta moze jest jakas gazetka to lukne.ja mialam storczyka tz dostalam od kolezanki na nowe mieszkanie to mi pies zezarl:wściekła/y: nio mnie jak juz przekwitł to dlugo musialam go pielegnowac chyba z pol roku i jak juz zaczał wypuszczac nowe listki to skonczyl sie jego zywot:eek: mie sie podobaja te niebieskie takie w kwiaciarniach co sa...boskie...kurcze fajnego musisz miec tego chrzesniaka...dobrze,ze chociaz ty mu zastapisz mame na ten moment.nie dziwie mu sie,ze mu przykro.kazdy dla kogos wystepuje,a on dla kogo mialby sie starac gdyby nie ty??? milego dnia.

Witajcie ja dziś mam wielki dzień jadę do chrześniaka na dzień mamy do przedszkola już od 6 nie śpię tak się na to cieszę :-), uszykowałam już sobie kieckę wisi i czeka no nie mogę się doczekać o 9.40 mam autobus jeszcze trochę i pojadę do mojego kochanego urwiska , tak mi go szkoda siostra wyjechała i ostatnio jak mieli już zaproszenia to mówił do bratowej ,że jego mamusi nie będzie z takim smutkiem , i w związku z tym poprosił żeby do mnie zadzwonić żeby się upewnił sam czy na pewno przyjadę i powiedział : ciociu uroczyście Cię zapraszam na dzień mamy do przedszkola aż się wzruszyłam i mówię dobrze przyjadę do ciebie kochanie aż mi się łezki kręcą w oku siostra już nieraz wyjeżdżała ,ale wtedy był malutki ,a teraz to już duży chłopak i tak mu przykro ,że mamy nie będzie postaram się ją godnie zastąpić:tak:.
Kobietko jak czytam coś takiego to mnie aż ściska w dołku, niestety takie mamy czasy, dobrze że szkrab ma taką ciocie jak ty która zawsze się stawi w razie potrzeby:-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej wszystkim
asaiczek
faktycznie dziwna ta baba.Moja na szczęście taka zasadowa (czyt.nieszkodliwa:-)).Do relacji matka-córka nam daleko,ale teściowa-synowa też na szczęście to to nie jest.Ot tak na zasadzie-jest to dobrze,nie ma jeszcze lepiej:-)Ale za tego kicie to bym twoją pogryzła:wściekła/y:
karola a może chociaż zadzwoń do swojego lekarza,co? Tak na wszelki wypadek,żeby czegoś nie zaniedbać?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry