reklama

Odskocznia;))))

Młoda dostała rower , tableta , aparat fotograficzny , biżuterie złotą i srebrną ,kilka komletów lego friends , gry planszowe - kaski też trochę nazbierała
zdjecia muszę najpierw wgrać do kompa i wrzuce

reklama
zjola - wszystkie mówisz - wolałabym nie , bo i tak muszę rozłoży w czasie wszystko to co mi zlecił - bo to od groma pieniędzy kosztować będzie, liczę na to że w tym miesiącu się uda to parę stówek bym zaoszczędziła :-p
czarna - :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Takie prezenty dla dziecka ?????:szok::szok:

Anastazja - takie prezenty to norma, teraz dzieciom kłady kupują na komunię :-D.
Ja bym się gina spytała jakie te przeciwciała zrobić.

Czarna - to teraz odetchniesz :tak:.

Witajcie ja mam dziś gorszy dzień typu : dlaczego ja ? miałam piękny sen śnił mi się chłopczyk ,którego urodziłam i szłam z nim ze szpitala do domu ,a raczej z auta do domu i sąsiedzi tak zaglądali gratulowali nam itd i jak się obudziłam to taka pustka i taki żal może to był mój Aniołek i mi się śnił no prześliczny był ehh dziś to beksa ze mnie :-(

Kobietka ja od wczoraj beksa. Najpierw (wczoraj) sie poplakalam w Bazylice Sw. Antoniego, potem mi spuchla stopa i mnie boli. Dzis rano weszlam na bloga Tobiaszka i okazalo sie, ze zmarl wczoraj:-(No zesz, zas sie poplakalam. Ech...czasem sie ma takie dni i juz.

Dołączam do klubu płaczków - tylko że Ja zadaję sobie pytanie co robię nie tak że klienci kupują gdzie indziej - że jestem do niczego ani zawodowo ani prywatnie , nic mi się w życiu nie udaję :-(

emy,angel witajcie.
bett to fajną masz teściową.A gbura omijaj z daleka:-)
aniunnia ja do takiego baru się nie nadaję:no:pewnie zjadłabym tyle tych lodów,że klientom by brakło:-DWszystkim lodom się oprę,ale włoskim niestety
gatto co mogło być takie złośliwe i cię ugryźć?:wściekła/y:
anastazja to niech pęcherzyk się dobrze spisze&&&&&&&&&&&
zjola &&&&&&&&&&&&
czarna widzę,że nie tylko ja lubię krótkie włoski;-)Śliczna ta twoja córcia i fryzurkę miała taką fajną.Musiałaś pękać z dumy

Hej,

Kobietko, Gatto, Anastazja
, też miewam gorsze dni...wyję, jak dureń wtedy, ale później ocieram giluny i podnoszę się, bo trzeba....Wypłaczcie się, wygadajcie i wykrzyczcie...Będzie Wam lżej...Trzymajcie się Babolki.
Trzymam za Was wszystkie kciuki, bo w końcu będzie dobrze!

Czarna, fajna ta Twoja panienka, a prezenty fiu...fiu...poszalało towarzystwo ;-)

reklama
anastazja - trzymam kciuki za monitoring &&&&&&&&
anty - początki to z moją teściową miałyśmy ciężkie, ona lubi rządzić a ja nie daję sobie wchodzić na głowę, ale wydaje mi się że dzięki temu zdobyłam jej szacunek. a jak jestem w ciąży to jest bardzo za mną, ostatnio mój mąż stwierdził że kocha mnie bardziej od niego. jak kiedyś u niej byliśmy i robiliśmy kanapki to mąż mi chciał położyć wędlinę, a ona żeby mi jej nie kładł bo nie jest świeża, a że wyglądała normalnie no to on się jej pyta czy już się nie nadaje czy o co chodzi na co ona że on może sobie z nią zjeść kanapki ale ja nie i dostałam inną wędlinkę a on jadł ze starą :-p:-p:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry