reklama

Odskocznia;))))

Witajcie

Chyba doczytałam w miarę wszystko.

Czarna super zdjęcia ,fajnie ,że komunia się udała.

Gatto ,jak tam noga po ukąszeniu,lepiej trochę?.

Anastazja trzymam kciuki za monitoring ,.

Co do dni ,to też miemam takie pod znakiem płaczki,placzę bez powodu ,lub z powodu drobnostki.
Miłego dnia

reklama
Zjola - gdzie jesteś? bo zaraz wydzwaniać do Ciebie będę :-p
A Ja głupia zaczęłam dzisiaj czytać o tych pęcherzykach itd i zgłupiałam , bo co lekarz to inna teoria - mam wrażenie że już pękł - ale dzisiaj wszystko się okaże - proszę trzymać kciuki żeby się już zapładniał albo dopiero wieczorem pękł:-)

Anastazja mowisz-masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Z moja stopa giganta lepiej, zmniejszyla swoje wymiary (pod wplywem lekow i masci). Teraz jest tylko troszke napuchnieta, ale przynajmniej moge chodzic normalnie, a nie kustykac:tak:Swedzi za to jak cholera:szok:

Anastazja trzymam kciuki &&&& Chciałabym ,żeby już któraś z Was do mnie dołączyła... Ja jutro wizyta... Doczekać się nie mogę....

Gatto dobrze, że z nogą lepiej..

Czarna świetnie wyglądałaś.. to był dobry wybór.. Córcia też ładniutka..

Gatto - to dobrze że z nogą lepiej , niedługo biegać będziesz mogła :-)
aniunnia - jutro usg połówkowe czy na razie tylko wizyta? Ale powiem Ci że zleciało - już połowa za Tobą ,a dopiero co się upierałaś że te plamienia na @ się zbliża :-D:-D poproszę o dostawę ciążowych fluidków - mogą być chłopięce :-p

Najpierw fluidki... Anastazja i Gatto łapcie... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Anastazja no rzeczywiście to niesamowite.. Przeleciało z jednej strony a z drugiej to mi się tak ciągną te tygodnie... Juz bym chciała na wylocie byc... Powiem Ci, że ja nie wiem co ja jutro mam... Z większości tych pojęć co tu dziewczyny używają to moja gin nie używa.. Nie miałam badań prenatalnych okolo 13 tyg. przynajmniej nie uzyła takiego pojęcia a wymiary i inne rzeczy mi podawała.. Teraz tez nic o połówkowym nie mówiła.. Mam się bać? Tzn ostatnio mówiła, że mały już jest taki , że może zrobić pomiary które się robi po 20 tyg. No i nie wiem..

Cześć babeczki :)

Zdaję relację z wczorajszego USG w 9-tym dniu cyklu. Są dwa pęcherzyki. Jeden 19 mm a drugi 14 mm. Tu jest wszystko ok ale niestety endometrium do bani 5,5 mm. Możliwe, ze mój organizm tak zareagował na clostylbegyt.
Jutro mam następne USG, żeby sprawdzić czy to francowate endometrium przyrosło.
Jeżeli będzie zbyt cienkie nie będzie w tym miesiącu IUI i będę brała inne leki stymulujące. W związku z tym znowu wszystko się przesunie, bo mój M wyjeżdża na 5 tygodni. Następne IUI może więc być w sierpniu :(

Do płaczek - nie ryczeć, uspokoić się, wziąć się w garść i pomyśleć konstruktywnie a przede wszystkim pozytywnie i to natychmiast!

Anastazja - jak mi się finanse ździebko polepszą, to wykupię u Ciebie niejedną wycieczkę. Obiecuję! Trzymam kciuki za twój pęcherzyk &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarna - prześliczna ta twoja córcia! Druga zresztą też a mama całkiem, całkiem, no i kiecka mamy udana :tak::tak::tak:

Anty - dzięki za &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ewelinko - jak tam, co tam?

Aniunnia - a dla mnie fluidki? :( Kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gatto - oj, oj to nie dobrze. Uważaj na siebie! Niech się wam tam nic nie trzęsie :no:

reklama
zjola pewnie ,że i dla Ciebie się znajdą :-) łap... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gatto toż to koniec świata się chyba zbliża.. Duże te trzęsienia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry