reklama

Odskocznia;))))

Gatto - ale wy w terenie sejsmicznym, więc nie ma dziwne. Koniec świata u was już od milionów lat się dzieje.

Spoko babki, nie nerwowo.

reklama
Gatto - bo Cię kopnę w kostkę! Proszę mnie tu nie straszyć. Ja tam jestem dobrej myśli, ze moja połówka wróci całą i zdrowa :tak::tak::tak:. Nie ma innej opcji.

No właśnie się śpieszę , a tu lipa - nie udaję się :-D
Dziewczyny jakby coś to zabiorę Was na Syberie do mnie - tam co prawda ostatnio też zatrzęsło , no ale wyjedziemy w stepy to tam nas nikt nie znajdzie :-D:-D no chyba że ten z góry piorunami w nas będzie walił :-D:-D

Witajcie oj widzę ,że trzęsienie ziemi było nie dobrze oby się już nie powtórzyło.
ja dziś wyczaiłam nowe sklepy i poszłam złożyć cv i złożyłam też koło mojego osiedla bo jakoś wcześniej nie pomyślałam o tym sklepiku ,akurat była właścicielka i trochę mnie przemaglowała na dzień dobry ,trochę na ściemniałam bo przecież nie powiem ,że przerwałam pracę bo zachorowałam na chorobę psychiczną zobaczymy może ktoś zadzwoni.
Zjola- życzę ,żeby to IUI się Wam udało jak już przyjdzie TA pora kurczę nie fajnie by było jakby Wam się tak odwlekło.
Ja dziś mam lepszy dzień ,a na obiadek ryżanka.
Mój M jest chory gardło go boli i miał gorączkę ,ale do lekarza iść nie chce:wściekła/y:bo mało ich w pracy ,ale jakby poszedł to może szefostwo by doszli do wniosku aby kogoś jeszcze zatrudnić tak nie może być bo jak on urlop wybierze?Jak ich jest troje na taki duży rejon bo i Kutno i wioski okoliczne.

Niestety caly czas powtarzaja sie skosy, godzine temu znow kilku-sekundowe poczulam:( juz 11 ofiar, a ile zaginionych....kurcze:/

Na Syberie......ale bym chciala pojechac...

reklama
witam sie i tutaj.nie nadrobie wszystkiego na odskoczni,bo mysle,ze niektore tematy sie powielaja z cpp,ale juz jestem wiec bede sledzic:-) gatto nie wiem o co chodzi tzn moge sie domyslic,ze znowu tzresienia.musze nadrobic wiadomosci.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry