reklama

Odskocznia;))))

Ja wiem że najlepsza to jest wpadka , ale człowiek im starszy tym bardziej głupszy bo myśli :-p
Nawet ostatnio śmiałam się do lekarza , że 2 ciąże przez przypadek i w mało odpowiednim momencie, a teraz świadomie i dobry moment ale się nie da - i tak ma dużo kobiet.
Szybko zleci ten rok :tak:

reklama
No my z M najpierw chcieliśmy ,ale ,że nie wychodziło to powiedzieliśmy sobie odpuszczamy i będziemy się zabezpieczać metodą "na wyskok" i od razu za pierwszym wyskokiem się udało :-), dlatego mam zamiar podejść do kolejnej próby na luzie jeszcze mam rok na przygotowania za jakiś czas zacznę brać folik i robić ostatnie badanka także pracowity rok przede mną jeśli chodzi o przygotowania chcę też zmienić lekarza endokrynologa, na ginekologa-endokrynologa żeby tak lepiej może się mną zajął.

Witajcie.
Anastazja ,będę trzymać kciuki za staranka.

Dziwicie się czemu tak wcześnie wstaje -po pierwsze w ciszy piję kawkę ,potem dzień caly zajęty ,a do tego mój komputer padł na wieki ,a do lapka dopchać się po południu trudno:-).
Zresztą jakoś dziwnie się ostatnio czuję -muszę po 16 na pół godziny się drzemnąć bo mam to odlot -zasypiam na siedząco ,po drzemce mogę cały świat przewracać do 23.
Do tego mam jakiś dziwny wręcz wilczy apetyt.
Mój wczoraj pytal ,kiedy ma przyleźć @,a mnie się wyrwało może nie przyjdzie wcale,
-to dostał takiego bólu ucha ,że załatwiam mu dziś laryngologa:-D

Idę dziś na dzień Matki do przedszkola,muszę zaplanować zakupy na sobotę[niech mnie wozi od sklepu do sklepu]

bo muszę kupić sandałki[oglądałam jedne ale cena mnie powaliła] i inne bzdety bo wkrótce urlop ,a pod koniec czerwca będzie dużo ludzi polować na wakacyjne ciuchy ,czy sprzęty.

Miłego dnia
Po Bożym ciele wypad do teściów[bo R. ma w piątek urlop]

sandy - ale ranny ptaszek z Ciebie :-)
zjola - na endometrium czerwone wino - tak sobie przypomniałam wczoraj i też sobie kielicha nalałam :-p
hop hop - wstawać :-)

Ale dzisiaj zaspałam... Zapomniałam ustawić budzik.. Ja patrze na zegarek a tu 6.40.. A na 7.00 do pracy.. Bez sniadania i wc szybko wyleciałam z domu i byłam wczesniej niz kiedykolwiek... Nawet jedzenie zdąrzyłam kupic..

Dzis dziewczynki mam wizytę.. Trzymajcie mocno kciuki, żeby wszystko było ok.. Wizyta o 15.00. Ciekawe ile babek wymysli, że są przede mną.. A wiem , że jestem pierwsza na liscie.. Już sie szykuję na to ostre stracie..

Ty tak nie biegaj i zjedz śniadanko:-)
Trzymam kciuki za wizytę , żeby synek grzecznie dał się zmierzyć itd.:tak:
Niektórzy to są bezczelni naprawdę, jak mi gin teraz każe bez kolejki przychodzić to wprost mówię że bez kolejki jestem wg zaleceń lekarza i wchodzę na maks 5 min bo szybkie usg i wypad - i nie robią większego problemu , ale i tak źle się z tym czuję ,a co dopiero oszukiwać że się jest np na 14:30 a tak de facto wizyta umówiona na 18:00.

Aniunnia widzisz jak stres mobilizuje czlowieka? mialas 20 min i jeszcze sie wyrobilas przed czasem:happy2::szok::-DW kazdym razie piers do przodu, zeby wyszczerzone i do ataku!!:-D

Anastazja, Zjola, tak czerwone winko, juz pisalam o tym, ale chyba tez luteina pomaga na pogrubienie (tego trzeba sie dowiedziec od ginka bezposrednio)- tak slyszalam, ale nie sa to wiadomosci potwierdzone:happy2:
Sandy dobre z tym uchem twojego:-D:szok:

Hej!

Anty - błagam tylko nie gejszę :no:. Żadnej obcej baby w domu nie zniosę. Mój pierwszy w kółko babę do domu sprowadzał, ja mam uraz :-(

Anastazja - ja trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ja się bałam, że pęcherzyk strzeli dzisiaj i będzie z tego doopa, ale zrobiłam wczoraj test owu i mogę spać spokojnie. Dzisiaj powtórzę i już teraz może być pozytyw bo zdążymy. Byle tylko to endo przyrosło :tak: Czerwonego wina nie zdążyłam kupić a w jeden dzień chyba nie zadziała?

Sandy - może to fasolka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aniunnia - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i nie głodź maleństwa :no:

Gatto - widzę, ze obronną ręką wyszłaś z trzęsienia :) To dobrze!

reklama
To leć zjola do sklepu i już teraz ładuj, jak się ktoś spyta to powiedz że lekarz zalecił :-D:-D:-D lekarz z BB :-p:-p
gatto - luteina jest podawana raczej po OWU, przed może zablokować owulacje , a tutaj chodzi żeby przed owu endometrium urosło :) ale Ja jestem lewa w te tematy:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry