reklama

Odskocznia;))))

Aniunnia trzymam kciuki za wizytę,
załatwiłam mojemu tego laryngologa [ale dopiero jutro] ,więc jeśli taki cierpiący to dziś idzie na 16.30 do rodzinnego,wstawiłam obiad i na 11.40 lecę z Majką do szkoły

reklama
A tak, tak Anastazja po OWU. Widzisz to wlasnie tez mi sie obilo o oczy, ale jakos wyszlo...Nic, wino zostaje:happy2: Zjola nie gadaj, tylko po winko skakaj. Moze cudow nie poczyni, ale cos moze pomoze:happy2: Bylebys tylko potem do ginka z wyziewem nie poszla:happy2:

witam:-) anastazja trzymam &&& za ciebie zeby byl strzal w 10ke:-) sandy ty to naprawde masz co robic w domu...a co do tych twoich objawow to moze ty zaciazylas...:cool: ????kiedy masz miec @@?? zjola jak efektow nie bedzie to chociaz samopoczucie lepsze no i pic ci se niebedzie chcialo:-D aniunia jak ty to zrobilas,ze sie wyrobilas tak szybko to ja nie wiem...mnie by sie to w zyciu nie udalo...trzymam && za wizyte.

a w suwaczku mam napisane,ze dzidzia wazy juz ok 500-700gram...a nasza Ala w sobote wazyla juz 850...:eek: :-)

Anty - ty się nic nie przejmuj :)Przecież to wszystko żarty. Gejsze niech sobie tam wynajmie, byle by mi o tym nie mówił!

Ja tego wina chyba nie wypiję, bo USG mam na 21-ą. Głupio będzie wyglądać jak tanecznym krokiem wejdę do gabinetu. Eksperymentować z lekami na własną rękę też nie chcę, bo jeszcze zaszkodzę zamiast pomóc. Teraz gin chciał się przekonać jak reaguje mój organizm, bo to pierwszy raz. za drugim razem, jak będzie trzeba, to juz będzie wiedział, co trzeba robić. Na razie mam wrażenie, że mu zależy na powodzeniu tego przedsięwzięcia :tak:. Jak na razie jego diagnozy były trafne, więc pozwolę mu działać.

Anty - ty się nic nie przejmuj :)Przecież to wszystko żarty. Gejsze niech sobie tam wynajmie, byle by mi o tym nie mówił!

Ja tego wina chyba nie wypiję, bo USG mam na 21-ą. Głupio będzie wyglądać jak tanecznym krokiem wejdę do gabinetu. Eksperymentować z lekami na własną rękę też nie chcę, bo jeszcze zaszkodzę zamiast pomóc. Teraz gin chciał się przekonać jak reaguje mój organizm, bo to pierwszy raz. za drugim razem, jak będzie trzeba, to juz będzie wiedział, co trzeba robić. Na razie mam wrażenie, że mu zależy na powodzeniu tego przedsięwzięcia :tak:. Jak na razie jego diagnozy były trafne, więc pozwolę mu działać.

I tak trzymac!!

Dziewczynki witam się trzymam kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&&&&&
życzę Wam miłego dzionka i lecę do sklepu po chlebek bo sam się nie przyniesie.

reklama

Oj tam , przecież po 1 lampce nie będziesz pijana :-p chodzi o to że teraz masz monitoring żeby się przekonać czy dobrze reagujesz na ..... no właśnie na co ? Bo Ja sklerozę mam ostatnio, bierzesz jakieś wspomagacze? :confused:
kobietka - tylko po chleb ?:dry:
karola - a listonosz i ginekolog jaką wagę mają ? :-p:-p
Ehhh mam dzisiaj dobry humor , sama nie wiem z czego , chyba na myśl że wieczorem winko i czekolada na mnie czekają :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry