Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
????kiedy masz miec @@?? zjola jak efektow nie bedzie to chociaz samopoczucie lepsze no i pic ci se niebedzie chcialo
aniunia jak ty to zrobilas,ze sie wyrobilas tak szybko to ja nie wiem...mnie by sie to w zyciu nie udalo...trzymam && za wizyte.
:-)Karola gigant wam sie trafil![]()
byleby zdrowa sie urodzila.
. Jak na razie jego diagnozy były trafne, więc pozwolę mu działać.Anty - ty się nic nie przejmujPrzecież to wszystko żarty. Gejsze niech sobie tam wynajmie, byle by mi o tym nie mówił!
Ja tego wina chyba nie wypiję, bo USG mam na 21-ą. Głupio będzie wyglądać jak tanecznym krokiem wejdę do gabinetu. Eksperymentować z lekami na własną rękę też nie chcę, bo jeszcze zaszkodzę zamiast pomóc. Teraz gin chciał się przekonać jak reaguje mój organizm, bo to pierwszy raz. za drugim razem, jak będzie trzeba, to juz będzie wiedział, co trzeba robić. Na razie mam wrażenie, że mu zależy na powodzeniu tego przedsięwzięcia. Jak na razie jego diagnozy były trafne, więc pozwolę mu działać.
Anty - ty się nic nie przejmujPrzecież to wszystko żarty. Gejsze niech sobie tam wynajmie, byle by mi o tym nie mówił!
Ja tego wina chyba nie wypiję, bo USG mam na 21-ą. Głupio będzie wyglądać jak tanecznym krokiem wejdę do gabinetu. Eksperymentować z lekami na własną rękę też nie chcę, bo jeszcze zaszkodzę zamiast pomóc. Teraz gin chciał się przekonać jak reaguje mój organizm, bo to pierwszy raz. za drugim razem, jak będzie trzeba, to juz będzie wiedział, co trzeba robić. Na razie mam wrażenie, że mu zależy na powodzeniu tego przedsięwzięcia. Jak na razie jego diagnozy były trafne, więc pozwolę mu działać.
chodzi o to że teraz masz monitoring żeby się przekonać czy dobrze reagujesz na ..... no właśnie na co ? Bo Ja sklerozę mam ostatnio, bierzesz jakieś wspomagacze?