reklama

Odskocznia;))))

Anastazja- tak po chlebek tylko byłam mam taką sklerozę , wstałam o 9.00 i zamiast od razu sprawdzić czy mam jeszcze zamrożony chlebek to ja zapomniałam i poleciałam teraz ,ale na szczęście zdążyłam jeszcze był.
A na obiadek mam placuszki ziemniaczane i ryżankę ,a Wy co pichcicie?

reklama
Dobrze że mi przypomniałaś, też zaraz polecę , bo po 18 to już nic nie będzie :-)
Ja mam pierś z indyka , ryż i parę ziemniaków , więc z tego muszę coś wykombinować , myślałam żeby zrobić coś a'la gulasz z piersi i z ryżem - musi to być coś szybkiego , bo ok 18:30 dopiero dotrę do domu - głodna i zła :-p

heja;-);-)ale jestem dzisiaj senna...........wszystko przez ta pogode do niczego:-(niebo od wczoraj zachmurzone jakby mialo padac a tu dupa...:-)ja juz dziewczynki jestem przeprowadzona,musze jeszcze ogarnac mieszkanie ktore wynajmowalam i z glowy...jakos przetrwalam:-)w niedziele byly przyjecia i bylam na zmywaku 10zl na godz kokosow nie ma ale zawsze jakis grosik wpadnie:tak:
zjolka,anastazja,gatto,bardzo mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pozdrawiam was wszystkie,miłego dnia
;-)

Angel- super ,że jesteś już się upominałam o Ciebie na cpp , fajnie ,że już po przeprowadzce jak tam nowe lokum?Ja też bym chciała chociaż te 10zł na godzinkę zarobić , byłam wczoraj pochodzić po sklepach poroznosić cv chyba już wszędzie byłam z tymi moimi papierkami.

Hallo Bebory, steskniłyscie sie za :-p:-p:-p:rofl:mną?:-D
wyjazd był super , dużo zobaczyłam , zwiedziłam , przytyłam 2 kilo , ogólnie cudownie!!!
Poytem doczytam apropo Czarna ja nie moge twoich zdjęć znaleść:eek:
buziam Was wszystkie

Anulka- witaj stęskniłyśmy się okropnie :tak:
opowiadaj koniecznie co tam zwiedziłaś?
jak ja bym chciała tak sobie wyjechać ehh marzenia ...

kobietko teraz juz oki w koncu moge troszke odpocząć a nowe lokum raczej napisze tak wróciłam na stare śmieci czyli do rodziców....rodzice robia sie starsi i nie chcą być sami wiec przyszlam do nich a mieszkanie ma być moje...ale jestem zadowolona jest o wiele lezej z rodzicami super sie dogadujemy zreszta jak zawsze:tak:az tak zle z ta praca??? u nas tez mowia ze ciezko ja narazie nie szukam ale jak sie nadazy okazja to dorabiam.Ja wczesniej pracowalam w DHL-U tam jest dla mnie zawsze miejsce wiec jak bede chciala isc do pracki to wroce tam:-)
anulka ach no jak mozna za toba nie tęskinić ,super ze sie dobrze bawialas ale gdzie ty wogole bylas? bo chyba nie jestem w temacie:-Dmowisz dwa kilogramy znowu bedziesz smiagac na rowerze...a ja przez ta przeprowadzke zgubilam 3kilo w tak krotkim czasie jestem w szoku:szok:

A no wiesz Kobietko mnie wszystko zasponsorował brat ,jeden i drugi , przelot, koncert, i inne atrakcje typu aquapark, ciuszki 9bo kupil mi pare bluzeczek)i kosmetyki. Ja miałam ze sobą 40 euro a przywiozłam 140 ha ha, dobrze że mam tam braci to mogę sobie na to pozwolić.
Byłam w katedrze w koln, w essen ogólnie miodzio. Byłam tez w knajpce o 4 rano , gdzie kładziesz się na dachu tej knajpki dają ci koc , drinka czy tam jak kto woli(ja oczywiście drinka i to nie jednego), i obserwujesz gwiazdy, słuchasz muzyki. myślałam ze nikogo tam nie będzie a tam?tłumy!Ogólnie - inne życie.

Co do pracy , moi znajomi postawili u nas budke tylko z pieczywem z ich piekarni- praca na 1/2 etatu od 6-14, co drugi dzień, 600zł +chleb+5Xbułka.Wiem , wiem ktoś może powie, marnr grosze no ale w sobote do 13 otwarte kazda ndz.wolna,i póki innej pracy nie ma brać?
przykładoweo pójde w pon. środe i piątek a w przyszłym tygodniu wtorek, czwartek i sobota. jak myślicie??

Angel 3 kilo mówisz???to super!

witam wszystkie "dawnonasnieodwiedzające":-)

zjola
żarty żartami,ale urazić kogoś to ja nie lubię:-(
kobietko uważaj o czym marzysz:-D,ja z racji pracy ciągle jestem w ruchu,w autokarach mam chorobę lokomocyjną,więc potem na sam ich widok niedobrze mi się robiło:-DDobrze,że teraz nie muszę już korzystać z ich usług

reklama
anulka kurcze fajna praca nawet sie nie zastanawiaj zawsze jakas kasa chociazby na wasze duperelki:tak:a przede wszystkim bedziesz miedzy ludzmi mozna sie posmiac i odstresować.Pojdziesz do pracki i zjadziesz w ciaze mowie ci.
anty witam kochana:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry