reklama

Odskocznia;))))

Gatto- kurczę bardzo niedobrze :-(.Trzymaj się tam kochana.
Karola- witaj i tutaj :)już wiemy z cpp ,że z małą wszystko ok i bardzo fajnie :)

reklama
aaaa dziewczyny, jadę zaraz z autkiem na wymianę oleju... ja to jakoś zawsze tak trafiam, że w tych warsztatach robią ze mnie totalną idiotkę i blondynkę. Wy też tak macie? mam nadzieję, że tym razem się bez tego obejdzie.

dzięki dziewczyny , ta wymiana sukienki jednak była trafiona , dobrze się czułam w niej
Zycze wam babki , żeby w końcu któraś z odskoczni te 2 kreski trafiła

bett ale się uśmiałam z tej wędlinki:-)
Sandy matko kochana ty już wcale nie sypiasz:szok:
anastazja ja tam na tych pęcherzykach nie znam się zupełnie (do tej pory tematy ciąż omijałam szeeeerokim łukiem) ale jak kciuki trzymać to trzymam,a za co to już tam sama sobie wybierz:-DA od kiedy Kraków leży na Syberii:szok:
gatto może za bardzo szalejecie;-)i stąd te trzęsienia?...A poważnie to nie wyobrażam sobie co to za uczucie....
zjola no pewnie,że m wróci!A może jakąś gejszę by ci przywiózł do pomocy?:-)

Powróciłam - tyle co się naczekałam - to powinnam medal dostać :-) Cierpliwości takie czekanie uczy :-p
Pęcherzyk jeszcze jest :confused2: , 20 mm - w piątek znowu mam przyjść i znowu bez kolejki :baffled: dobrze że w piątek nie pracuje to mogę tam siedzieć nawet do północy.
No nic przynajmniej jeszcze do piątku działania , ale tutaj powstaje pytanie - ostatnie 5-6 cykli miałam 28 dniowe cykle i po-1. 3 faza jest mega krótka , po-2. mierząc temperaturą - moja głowa sterowała cyklem :-D i robiła mnie w jajo - bo po 15 dc raczej nie przytulaliśmy się, a dzisiaj mam 17 dc i jeszcze OWU nie było :no:
Kraków to ciemnogród w którym mieszkam od 9 lat - od 10 lat w PL , obywatelstwo zostawiłam sobie rosyjskie , właśnie na wypadek jak trzeba będzie spierniczać gdzie pieprz rośnie :-p Dla chętnych zobaczyć skąd pochodzę proszę na mapie znaleźć Abakan :tak:

Anastazja to działajcie działajcie kochana trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto- jak tam sytuacja są jeszcze wstrząsy?

To do piątku jest jeszcze czas -więc jest git , a już się przejmowałam że wczoraj OWU było , jak mi się nie chciało :-p
gato - widzę że też mierzysz , Ja olałam w tym cyklu, ale chyba od jutra zacznę żeby zobaczyc czy będzie skok , no bo w końcu jeszcze OWU nie było , więc skok też powinien być wyraźny :-) ale z tym mierzeniem to jaja są , na innym forum dziewczyna mierzyła kilka miesięcy i wykresy piękne - wręcz książkowe, a się nie udaje , poszła do lekarza , a tu się okazuje że ona nie ma w ogóle OWU :szok: więc obraziłam się na takie robienie mnie w jajo i liczę na cud i intensywne działania :-p

reklama
Anastazja- uda się Wam zobaczysz , najlepszy to jest spontan ,ale tak to chyba tylko wpadki :)ostatnio gadałam o tym z koleżanką opowiadałam jej ,że za rok planujemy dzidzie ,ona mi na to ,że nie ma co planować trzeba działać no ,ale ja nie mogę sobie na to pozwolić z moimi choróbskami więc też będę się pewnie obserwowała mierzyła patrzyła na śluz itd bo wiadomo jak się chce to się o tym myśli , ona akurat nie chciała ,a w ciąży jest i taka to jest polityka na tym świecie, ja trzymam za Was mocno kciuki&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry