reklama

Odskocznia;))))

aniunnia - bo tak naprawdę to te usg to wyciąganie pieniędzy trochę , chodzi o to że sprawdza przezierność karkową, czy wszystko na miejscu jest i dobrze się rozwija. A powiedz Ty chodzi chodzisz prywatnie czy na NFZ bo już nie kojarzę.
zjola - to Ja w 13 dc miałam 16 mm , coś czuję że nic z tego cyklu u mnie nie wyjdzie, z rana czytałam i praktycznie każda dziewczyna miała w 9-10 dc ok 19 mm a Ja taki maluśki - załamka, poszłabym poryczeć ale w biurze siedzę :-( ehhh no żebym tylko nie padła za parę miesięcy - ale przynajmniej doradzać będę mogła :-D
gatto - duże to trzęsienie ?

reklama
Epicentrum jakies 140 km od nas i 5,7 w scali Richter wiec duze :( U nas dalo sie czuc wyrazna skose! Nawet moj maz zadzwonil z pracy i kazal mi wyjsc z domu gdyby sie powtorzylo, ale na szczescie sie uspokoilo. Przynajmniej tu gdzie mieszkam ja.

Zjola napij sie troche winka czerwonego ponoc poprawia endometrium:tak:

Anastazja tez bym kupila, ale jak na razie marnie z urlopami u nas, a i problemy roznej masci:eek:

Aniunia masz racje, natura chce nas wyeliminowac, tyle zlego juz narobilismy:baffled:

Anastazja - u mnie pęcherzyk ok, to za to endometrium do doopy :-( ale trzymajmy się, nie dajmy się. Moze ja w jednym cyklu oddam ci pęcherzyk a ty mi w drugim podrzucisz endo? Wtedy może się uda :-D

Gatto - idę kupić w takim razie pokaźną butlę :)

Ehhh nadzieja matką głupich , ale mam nadzieję - nie mam wyjścia - przynajmniej do 14 - 14:30 bo może uda mi się w tych godzinach dostać do gin :-) Nie wiem czy Ja mam dobre , ale jeśli pamięć mam dobrą to było 7-8 mm , więc też takie sobie. Normalnie na zawał zejdę do tej 14 :sorry:
Nie mówcie mi nic o końcu świata - Ja jeszcze tyle mam spraw do zrobienia :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry