reklama

Odskocznia;))))

reklama
Bett- to super ,że się fajnie pobawiłyście , taki oryginalny ten panieński był ,ale fajny pomysł miałyście z tą niespodzianką super :tak:
Karola- ja frytki jadłam wczoraj u taty na imieninach taką nowość wprowadził ,a przygotowanie moje było oczywiście.Nie martw się na pewno znajdziecie coś bardziej ciekawego cierpliwości ,a na bank coś się trafi to tak jest,że jak się nie szuka to ogłoszeń mnóstwo ,a jak jest potrzeba to nie ma w czym wybierać.
Lenko - co ja widzę :szok: :-D:-D:-Dhihi kogoś tu na coś nachodzi , przestańcie bo i mnie najdzie rzucę laptopa i napadnę M :-D

Bett- to super ,że się fajnie pobawiłyście , taki oryginalny ten panieński był ,ale fajny pomysł miałyście z tą niespodzianką super :tak:
Karola- ja frytki jadłam wczoraj u taty na imieninach taką nowość wprowadził ,a przygotowanie moje było oczywiście.Nie martw się na pewno znajdziecie coś bardziej ciekawego cierpliwości ,a na bank coś się trafi to tak jest,że jak się nie szuka to ogłoszeń mnóstwo ,a jak jest potrzeba to nie ma w czym wybierać.
Lenko - co ja widzę :szok: :-D:-D:-Dhihi kogoś tu na coś nachodzi , przestańcie bo i mnie najdzie rzucę laptopa i napadnę M :-D

nio wiem,ze tak jest.poczekamy zobaczymy.nic na sile.

Ale ja mam egzamin, a zresztą coś tam już się uczyłam. Ja cierpię chyba na zmęczenie materiału.

A ja się dziwnie czuję. Mam jakiś makabryczny apetyt. Przed chwilą pożarłam 4 surowe frankfuterki , wczoraj zażyczyłam sobie chipsy z pieca
shocked.gif
, ciągnie mnie jakoś i kłuje w podbrzuszu ale przecież to za wcześnie na cokolwiek. Bzdura żebym miła jakieś objawy. Jeszcze półtora tygodnia do testowania z okładem. Chyba wyobraźnia płata mi figle.

Zjola- no czasem nam podświadomość płata figle ,ale pomyśl ,a może to już się tam dzieje i dlatego większy apetyt masz ,matko jak ja bym się bardzo cieszyła jakby się okazało ,że zaskoczyłaś :tak:już widzę małego Zjolka ,albo Zjolkę jak przebiera rączkami i nóżkami w brzuszku bo na pewno nam pokażesz usg prawda?????????
Już nie mogę się doczekać Twojej bety ,a kiedy to dokładnie będziesz robić ???tą betkę????? no podekscytowana jestem jakbym to ja miała być w ciąży
:-)

Kobietko - procedura jest standardowa. Jak nie zacznę plamić w okolicy 12 i później czerwca, to robię betę albo test, bo gin stwierdził, że test wystarczy, bo nie jestem na żadnych lekach, które by zaciemniły obraz sytuacji. Jeżeli nie będzie plamień to zrobię test 15 rano a potem ewentualnie betę. Wyniki bety będą w poniedziałek. No i to tyle. Boję się, że się nakręceę a tu znowu nic z tego nie wyjdzie, buuuuuuuuuuuuuuuuu
Widzę tylko, że M chyba będzie parł na in vitro, bo się zaczął dopytywać na czym to polega. Zobaczymy, ja bym wolała, żeby już teraz się udało.
Jak by co usg dostępne w pełny formacie, oczywista :)

Zjola- no to czekamy w takim razie na rozwój sytuacji ja trzymam mocno kciuki za Was , żeby Bozia Wam dała to szczęście tyle kciuków co tu masz muszą gwarantować sukces :)na inseminację podziałały to może i teraz się okaże ,że fasolka jest lub fasolki :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry