reklama

Odskocznia;))))

reklama
No mnie też się dłuży.. i oczy bolą już od patrzenia w ten monitor..

Anastazja w Urzedzie gminy.. Tylko jestem w innnym budynku.. z dala od wójta i całej reszty.. :-) To się nazywa gminne centrum informacji..

No nic nie będę mówiła , ale Ja też się nudzę, wydawałoby się że w taką pogodę każdy będzie szukał ucieczki w ciepłe kraje, ale chyba nie w tym roku :-(
Dziewczyny jak myślicie czy taki pomysł ma przyszłość - mogłabym lepić pielmieni i sprzedawać je przez internet, dużo jest osób ze wschodu w PL a i Polacy którzy nie są uprzedzeni do Rosji i tam byli zawsze mile wspominają tę potrawę i tak od niczego dzisiaj pomyślałam że mogę lepić i handlować :dry:

bett to fajna imprezka musiała być,niespodzianka bomba
karola zawsze tak jest,że jak się czegoś szuka to akurat nie ma...
zjola no nie wiem,nie wiem...ale ja jak teraz patrzę wstecz to właśnie w kilka dni po tym jak zaszłam w ciążę to mialam taki apetyt,że szok.Dziwiłam się bardzo,bo taki apetyt to miałam zawsze tuż przed @,ale nie ponad tydzień przed.A tu cały dzień głodna chodziłam:szok:Także...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Magdalena pobudka niesamowita:-D

reklama
Anastazja... Mniammmm...ale pysznosci.. Nie wiem co ja dzisiaj taka głodna jestem... Zjadłam już śniadanie w domu..potem 2 bułki słodkie i nadal głodna jestem.. Ale mi smaka narobiłas... A z czym to jest w środku?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry