reklama

Odskocznia;))))

Karola to rzeczywiście rzadko, zmartwiłam się trochę o Ciebie bo pamiętam jak kuzynka była w ciąży to lekarz jej powiedział, że nie powinna tego jeść i stąd pamiętam ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anty - no u mnie tak samo, zawsze miałam wilczy apetyt parę dni przed @ ale nie prawie dwa tygodnie przed! Przyznam się, że zjadłam wczoraj całe opakowanie tych frankfuterków i poprawiłam orzeszkami w czekoladzie i mogłabym jeszcze jeść ale trzeba się było kłaść spać :(

Madzia - zawału bym dostała jak by mi się ten alarm włączył!

Anastazja - myślę, że ten pomysł może chwycić. Mniammmmm ...

Karola - nie bój żaby. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za usg

Plenitude - to w ciąży paszteciku nie można? :-( A ja tak kocham pasztecik :sorry2:

Dziewczynki a mnie od wczoraj boli prawy jajnik. Ból podobny do owulacyjnego i całkiem wyraźny. Dzisiaj jestem 6-y dzień po inseminacji. Co to może być?

zjolu do pasztetów też dodawana jest wątróbka, ja też uwielbiam, ale jak zaszłam to przestałam je jeść :tak: a to ciągnięcie to z tego samego jajnika co pękły pęcherzyki? Mnie między owu a @ zazwyczaj ciągną obydwa jajniki i też głupieję przez to, ale zawsze mocniej ten z którego była owu.

Uciekam już bo muszę zjeść śniadanko i do pracy, pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Chwila przerwy była od BB , musiałam popracować :-p
wątróbka słyszałam "szkodzi" w dużych ilościach, a pasztet czemu? Chyba zależy z czego ten pasztet jest ? Muszę podpytać teściową z czego ona robi, ale raczej nie z wątróbki :-)
zjola - Ja od wczoraj też się męczę z bólem jak na OWU , tak mnie ciągnęło że złożyłam się wpół - może to jest to :tak: Ja miałam w prawym pęcherzyk a Ty ?

Anastazja - ja też miałam pęcherzyki w prawym i ten prawy daje znać o sobie. Może to ciałko żółte się tam rozpycha i dlatego boli? Ja mam szansę na dwa ciałka :-D

Anastazja - z tego co wiem, to w jednym pęcherzyku jedno jajeczko. Ale pęcherzyk po pęknięciu zamienia się w ciałko żółte produkujące progesteron podtrzymujący ciążę a jak się uda to potem ciałko żółte zamienia się w ciałko ciążowe i dalej produkuje hormonki :)

reklama
Cześć dziewczynki :)
witam się wtorkowo
ja mam dziś na obiadek jarzynową zupkę
Karola- nie bój żaby , trzymam kciuki za wizytę&&&&&&&&&&&&&&&&
Magda - ja to bym chyba zawału dostała jakby alarm zaczął wyć
Zjolu- widzę ,że podjadłaś sobie wczoraj :)
a ja teraz trochę o sobie otóż jutro mam rozmowę o pracę na godzinę 7 rano i bardzo proszę o kciuki :)rozmowa w sieci sklepów Społem
.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry