reklama

Odskocznia;))))

kobietka to ja już zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&

karola no własnie uzywalam ciągle jednego dezodorantu... Teraz zmieniłam na kulke vichy od 2 tyg. Mi gin zalecała wątróbkę na anemię.. Myślę, ze wszytsko w rozsądnych dawkach.. Raz na jakiś czas napewno nie zaszkodzi...

reklama
Karola jak zjesz troszke watróbki to nic ci sie nie stanie, ważne abyś czesto jej nie jadła.
Ja pamietam, że jak byłam w ciąży i w 9 tyg zaczeły sie mdłości to mogłam jeść tylko frytki i platki z mlekiem za co dostałam opieprz od mojego gin bo podobno mleko nie jest najlepsze w ciąży i mam jeśc płatki bez:-p
Kobietko ja mam spaghetti, trzymam kciuki &&&&&&&&&&&.

Dzień Doberek!!!

Kobietko
- trzymam mocno kciukasy za rozmowę &&&&&&&&&. ja w końcu wczoraj zeszłam do sklepiku osiedlowego i tak mnie jakoś tam naszło że postanowiłam ugotować zupę ogórkową, wyszła pyszniutka.

u mnie dzisiaj szaro za oknem i tak jakoś nijako. chyba wykorzystam ten brak pogody i posprzątam trochę mieszkanko, bo znowu je trochę zapuściłam. przed ciążą strasznie mnie bałagan denerwował, a teraz pomimo tego że siedzę w domu to mam podejście że z brudu jeszcze nikt nie umarł. jakoś się tak wyciszyłam wewnętrznie i rzeczy które kiedyś mnie wytrącały z równowagi teraz w ogóle na mnie nie działają

nie dziękuję żeby zapeszyć ,ale tyle kciuków to musi się tym razem udać :)
mam nadzieję ,że się wyrobię bo jadę jutro na piknik do chrześniaka

kobietko to trzymam &&&&.taka praca fajna i w spolem maja dobre zarobki,umowa o prace jest warunki gitarka jak na nasze czasy.aniunia to nie wiem...musisz powiedziec o tym ginekolozce...mysle,ze to nic powaznego.magdaleno mleka w ciazy nie wolno??????????????????????????????????????????????:szok::szok::szok: jestem w szoku...a ja lubie i pije normalnie.ilu lekarzy tyle opini...zjola czytalam juz ten artykul wlasnie.a co do tych boli to ja sie nie znam jak to wyglada po inseminacji,ale trzymam &&&& zeby bylo tak jak ty piszesz.bett pozadzroscic takiego podejscia;-)

nio moj maz juz pichci w kuchni.troszke zjem mysle,ze nic sie nie stanie,a mała chociaz dostanie troche witamin.watrobke jadlam ostatni raz rok temu wiec mysle,ze jak troche zjem to nie umre.calego garnka nie opedzluje przeciez:-).uciekam narazie.milego dnia

zjola -a skąd się biorą bliźniaki jednojajowe:confused::confused: hmmmm.....
właśnie też kojarzyłam że chyba wątróbka jest na niedobór żelaza , aniunnia - Ja kiedyś też tak miałam że mi pod pachami strasznie swędziało i takie czerwone - zaznaczam że od zawsze używam rexony , musiałam przestać używać - kilka dni nie używałam żadnego a później ktoś mi doradził żeby w sprayu kupić - od tego czasu znowu wróciłam na kulkowe i żelowe i te w sztyfcie ale jak coś się dzieję to wracam do sprayu na jakiś czas.
Ja mam ochotę na zupę kalafiorową albo brokułową :-p

p.s. Kobietko - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&MEGA WIELKIE&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale mi gloda narobilyscie!! U mnie sie pieka nogi kurczakowe na slodko-kwasno, ale jeszcze 40 min:baffled:To moze obiore ziemniory....glodna jestem jak dzik!

Teraz poszłam do sklepu i pani sklepowa mi zaoferowała nr o pracę w jakiejś wytwórni cukierków ,ale to jest kawałek od nas ,a M korzysta z auta prawie ,że codziennie więc odpada, jak się nic nie dzieje to cisza ,a jak już się zacznie to kilka ofert się trafia.Mój M zabrał dziś moje cv do jednego ze sklepów bo będą potrzebować może coś trafię w końcu.
Karola- mówisz ,że dobrze jest w społem ?ja nikogo znajomego w społem nie mam to nie wiem jak tam jest ,ale jak mówisz ,że ok to mam wielką nadzieję ,że mnie zechcą.Skakałabym do nieba chyba z radości , nie nastawiam się jednak na sukces bo pewnie parę osób tam będzie u nas w mieście zawsze jest konkurencja duża bo duże bezrobocie panuje u nas.

Anastazja - bliźnięta jednojajowe biorą się z jednego jajeczka i jednego plemnika, tylko, że po zapłodnieniu komórka dzieli się na dwie i rozwijają się dwa dzieciaczki. W przypadku pęknięcia dwóch pęcherzyków i zapłodnienia dwóch komórek jajowych powstaną bliźnięta dwu jajowe :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry