aniunia,a wiesz ja sie tak jesio zastanawialam,ze moze jestes uczulona na jakis skladnik proszku albo plynu do plukania w ktorym pierzesz rzeczy????? moze wczesniej nie bylas,a teraz w ciazy jestes???? no nie wiem...dziwne,ze tylko w jednym miejscu czujesz swiad...a kiedy idziesz teraz do lekarza?
kobietka22 jak kiedys mieszkalam w innym miescie to na osiedlu mialam sklepik taki pawilon spolem wlasnie i raz tam bylo ogloszenie o prace i kobitki tam miedzy soba opowiadaly,ze praca w spolem jest ok.dlugo sie nie robi,przynajmniej u nas kobitki robia w jednym takim sklepie na 1 zmiane od 5 do 14,a w drugim,ale to juz wiekszy na 2 zmiany,ale mimo wszystko zarobki podobno dobre,umowa o prace...nie wiem kiedys tak bylo,a teraz mysle,ze moze duzo sie nie zmienilo,bo to stary zakład jest takze...a chetnych i u nas zawsze mnostwo.bedzie dobrze moze wreszcie cos sie ruszy.kochana co do rozmowy to o chorobie nie mow,bo ludzie sa rozni i wiesz...nie kazdy jest tak tolerancyjny jak my tutaj...a co do stresu to czy tu czy tam to i tak bedziesz sie stresowac,bo ci zalezy.bedzie dobrze.jesli beda mieli ciebie wybrac to wybiora.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
nio kochane,a ja juz po obiadku:-) watrubka pyszna troche zjadlam,ale nie zaduzo tak tylko dla smaku i zeby głodu nie czuc:-) mysle,ze na dzis juz wystarczy reszte skonsumuje moj maz

u nas cały dzien pochmurno i chyba zbiera sie na deszcz,bo juz sie chmurzy...ogladałam wczoraj pogode i od jutra ma byc juz coraz ladniej.