reklama

Odskocznia;))))

reklama
Anastazja - bo to nie dwa jajeczka z jednego pęcherzyka, tylko dwie fasolki z jednego jaka :-p A no i nie obraziłam się :-), na Ciebie nigdy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bett - ty mnie nie strasz dwiema parami bliźniąt :szok:

Aniunnia - hej, hej :)

Gatto - odpal trochę tej temperatury, bo ja zamarzam:baffled::nerd:

Witam sie i ja:-)
Ja dzisiaj się spóźniłam bo P się rano zebrało na amory:-p Pogoda rano była piekna wyszłam z domu w dobrym humorze i myslałam, że po cichutku wejde do biura a tu znów właczył się alarm:szok:
Chyba się zaprzyjaźnię z panami z konsalnetu:-D Na szczeście dzisiaj ostatni dzień i dlugi weekend:-)
Kobietko czekamy na wieści:tak:

Kobietko to wpadaj do mnie zaraz Ci coś wymyslę :-Dcala niemowlęca wanienka czereśni ludzie ratuunku:szok:

uwielbiam czeresnie:szok::tak: moge ci pomoc je...zjesc:-D

kobietko czekamy na wiesci.

a u nas swieci slonce,ale jaka jest temperatura tego nie wiem...dowiem sie po 17ej jak bede wybywac na usg.mam stracha jak diabli.chyba nawet wiekszego niz przed genetycznym:no: dziewczyny trzymajcie&&&& tak od 18ej do 20ej:-).a nam sie wczoraj udało sprzedac autko:tak: teraz musimy miesiac poczekac i kupujemy nowe.

uwielbiam czeresnie:szok::tak: moge ci pomoc je...zjesc:-D

kobietko czekamy na wiesci.

a u nas swieci slonce,ale jaka jest temperatura tego nie wiem...dowiem sie po 17ej jak bede wybywac na usg.mam stracha jak diabli.chyba nawet wiekszego niz przed genetycznym:no: dziewczyny trzymajcie&&&& tak od 18ej do 20ej:-).a nam sie wczoraj udało sprzedac autko:tak: teraz musimy miesiac poczekac i kupujemy nowe.
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
:-)

reklama
gatto - trochę słońca - please :sorry2::sorry2::sorry2:
zjola - ale nie zaprzeczasz że jest szansa na podwójne bliźniaki :-p
karola - kciuki są &&&&&&& , też byś trochę słońca odpaliła na południe :sorry2: Ja też lubię czereśnie - ale te bez robaków, ze 2 lata temu sprzedawali takie że co drugi to był z robakiem - od tego czasu wolę arbuz i trochę truskawek :blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry