reklama

Odskocznia;))))

reklama
Co do zdania przez Ciebie tego egzama nie mam ani kruszyny watpliwosci, wiec lepiej bede trzymac za pogode heheeh:-D
Lep mi peka i jesli za 10 min nie eksploduje to pewnie zacznie dzialac tabletka...

No
biggrin.gif
wróciłam od fryzjera, całkiem całkiem wyglądam, mój G wróci z pracy i mnie czasem nie pozna
shocked.gif

dołączam do trzymania kciuków za pogodę !

hahaha, ale jak u was bylo 30 stopni i piekne slonce, to u nas lalo. Wyrownalo sie :happy: Osa mi wpadla do domu! Muimy sobie koniecznie kupic siatki przeciwowadowe
:wściekła/y:

ja juz bym zawału dostała.ostatnio wleciało nam cos jakby osa,ale mega zmutowana.wieksza od szerszenia,ale z odwlokiem w paski.bylam sama w domu i balkon byl otwarty.wybiegłam z pokoju,psa zabralam,drzwi zamknełam i czekałam az wyleci,a ta franca jak na zlosc nie chciala,za ksiazki mi wlatywala,bałam sie,ze juz tam zostanie...po jakis 15minutach wyleciała,a ja pedem wyrwałam i zamknelam balkon.nie znosze robali tego typu i pajakow.chyba niczego sie tak nie boje jak wlasnie tego.

zjola ty sie teraz nie denerwuj. buterfly a co takiego z wlosami robilas???

a ja juz bym chciala zeby bylo po usg i chce wiedziec co i jak...

karola1388 obcięłam je znacznie bo miałam już brzydkie końcówki, postopniowałam i zrobiłam sobie grzywę na bok :tak: sama się przeglądam w lusterku czy to ja czy nie ja :tak: prosta czynność a jednak zmienia wyraz twarzy :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry