reklama

Odskocznia;))))

Karola super!! oby tak dalej. Faktycznie z tym glaskaniem brzuszka to tak jest:( szkoda. Nawet Myszka mi jakis artykul o tym podeslala!

Moj za pol godziny ma wazna rozmowe, decydujaca mozna powiedziec o naszej dalszej egzystencji, wiec prosze o kciuki

nio tak jest.wlasnie ja juz kiedys o tym slyszalam,ale myslalam,ze to takie tylko gadanie...ale teraz jak lezalam w szpitalu to na obchodzie tez o tym mowili i moj gin tez kilka razy mi wspominal.szkoda,bo ja tak lubie dotykac brzuszka jak mala szaleje.no,ale jak nie wolno to nie wolno. aha to ta rozmowa dzis?? no to &&&&.napisz jak bedziesz cos wiedziala.

a ja wlasnie pije sobie capucinko i wcinam ciastka.pomalowałam sobie juz paznokietki u nozek,bo ja nie umiem tak nie miec pomalowanych tym bardziej latem.buzka dziewuszki

Zobacz załącznik 472323
Zobacz załącznik 472323

reklama
Uffff...tortura, ktora trwala od miesiaca zakonczona!!!! Maz dostal 1 dzien zawieszenia jako kara za sprawdzenie rzetelnosci klienta (ponoc nie mogl tego zrobic). Nie jest zle, najwazniejsze, ze go nie zwolnili, a ten jeden dzien nie platny bedzie nauczka na przyszlosc.
Zapomnialam, ze w PL swieto. U nas nie:-( musze isc do pracy:-(

Hej babole!
gatto super że ten trudny czas macie juz za sobą.
Kobietko gratuluje pracy!!a gdzie będziesz pracować?

Przepraszam ale reszty nie dam rady doczytać i kazdej odpisac , ponieważ najzwyklej w świecie mi się nie chce:-p:-p:-D

Anastazja byłam z dziećmi (o ile o 12 latkach tak mozna napisac) w krakowie w poniedziałek, parkowaliśmy pod sheratonem tam gdzie mieszkaja holendrzy, no i mięliśmy okazjję ich zobaczyć, chłopcy to mało co sie nie posikali z radości.Oczywiście wawel, sukiennice, groby , omg!ile ja sie nałaziłam ale dobrze mi to zrobiło.Synek zafundował mi kawę mrożoną,mcdonalda oczywiście zaliczyliśmy. Ludzi w 3doopy dosłownie a wyobrażam sobie co tam się teraz robi.

Dziewczyny wczoraj byłam z synem u psychologa, będziemy tam chodzić razem z mężem, niestety ale nagromadziło sie troszke problemów z którymi sobie nie radzimy ot po prostu.:-(Jestem jednak dobrej myśli.
Gatto i Emka dzięki, wy wiecie za co.
Wszystkie pozdrawiam, tak naprawde to poczytam pózniej ,bo jade odebrać młodego z procesji, niósł kosz z kwiatami, sam się zgłosił co mnie bardzo cieszy. Myśle że w dzisiejszych czasach najważniejsze co trzeba pielęgnowc w dzieciach to szacunek, i uczyć POKORY wobec życia czego mojej rodzinie chyba ostatnio zabrakło trochę. Ale tak jak pisałam - będzie ok.
Któraś pytała o moje butki więc oto one
Royal_S* Zjawiskowe Czółenka /BlaDF-40/ roz.38 (2335606919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

sukienki nie ma takowej na allegro, jak sie juz ubiore to pstrykne fotke

Gatto - super wieści!!! szkoda tylko, że tyle musieliście się nastresować...
Anulka - jak miło Cię zobaczyć, smutno było bez Ciebie :-( wow takie buty? 13 cm? podziwiam, ja nie umiem chodzić na szczudłach. ale bardzo fajnie wyglądają

ja dzisiaj z racji tego, że mąż ma wolne, wstałam trochę wcześniej niż zazwyczaj i od razu zostało we mnie wepchnięte meeega wielkie śniadanie. aż nie mam siły się ruszyć. zaraz się weźmiemy za sprzątanko a później nie wiem. podobno w strefie kibica są dzisiaj jakieś koncerty, ale nie wiem czy mi się chce pchać w ten dziki tłum ludzi, zwłaszcza że my mieszkamy na obrzeżach Warszawy a im bliżej centrum tym więcej ulic jest pozamykanych i trzeba sporo przejść.
buziaki dla wszystkich!!!!!!!!!!!

Dzieki dziewczynki!!

Anulka slonce, najwazniejsze znalezc poczatek wezelka, a potem pomalu pomalu sie wszystko rozwiaze, zobaczysz. Trzeba miec cierpliwosc, czasem nawet duzo:eek:Mnie tego juz zycie nauczylo. Najwazniejsze to nie poddawac sie i rozpoznac wroga:szok:

Kobitki mam zapasowe butki na przebranie,te to tak myślę do koscioła polansować się , wiecie nie:-D,a potem po paru kieliszkach to włoże takie z mniejszym obcasem.Tylko nie zapisałam sie do fryzjera no i moze mi doradzicie co ja mam zrobić teraz??dzis bede robic pazurki ,farbe naloże ale nie mam pomysłu co zrobic na głowie:shocked2:,ja sie tam nie nadaje na jakies upiecia,koki,loki,ciuloki:-p

gatto kurcze ja nawet nie wiedziałam ze mialas teraz stres związany z męża pracą:-(a najważniejsze ze wszystko się ułożyło,super cieszę się:-)
anulka ja pierdziu jakie boskie buciki:szok::-)ale dla mnie to ten obcas to na godziną mszę i nic poza tym:-D:-D:-Dja na obcasie to jak za karę,chociaż nie powiem kuszą mnie kupuje, kilka razy ubiorę a potem leza grzecznie w pudełku:tak:;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Anulka- a w sklepie spożywczym ,a raczej wielobranżowym społem bo tam jest wszystko , sklep jest duży trochę czasu minie zanim się ogarnę ,ale dam radę teraz wkuwam kody na kasę.
Fajne te butki :)
Gatto- to dobrze ,że bez zwolnienia się obyło :tak:
jak już pisałam wkuwam kody ,ale jestem na forum bo jestem uzależniona teraz będę miała mniej czasu na pisanie ,ale będę zaglądała do Was :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry