Hej babole!
gatto super że ten trudny czas macie juz za sobą.
Kobietko gratuluje pracy!!a gdzie będziesz pracować?
Przepraszam ale reszty nie dam rady doczytać i kazdej odpisac , ponieważ najzwyklej w świecie mi się nie chce

Anastazja byłam z dziećmi (o ile o 12 latkach tak mozna napisac) w krakowie w poniedziałek, parkowaliśmy pod sheratonem tam gdzie mieszkaja holendrzy, no i mięliśmy okazjję ich zobaczyć, chłopcy to mało co sie nie posikali z radości.Oczywiście wawel, sukiennice, groby , omg!ile ja sie nałaziłam ale dobrze mi to zrobiło.Synek zafundował mi kawę mrożoną,mcdonalda oczywiście zaliczyliśmy. Ludzi w 3doopy dosłownie a wyobrażam sobie co tam się teraz robi.
Dziewczyny wczoraj byłam z synem u psychologa, będziemy tam chodzić razem z mężem, niestety ale nagromadziło sie troszke problemów z którymi sobie nie radzimy ot po prostu.:-(Jestem jednak dobrej myśli.
Gatto i Emka dzięki, wy wiecie za co.
Wszystkie pozdrawiam, tak naprawde to poczytam pózniej ,bo jade odebrać młodego z procesji, niósł kosz z kwiatami, sam się zgłosił co mnie bardzo cieszy. Myśle że w dzisiejszych czasach najważniejsze co trzeba pielęgnowc w dzieciach to szacunek, i uczyć POKORY wobec życia czego mojej rodzinie chyba ostatnio zabrakło trochę. Ale tak jak pisałam - będzie ok.
Któraś pytała o moje butki więc oto one
Royal_S* Zjawiskowe Czółenka /BlaDF-40/ roz.38 (2335606919) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
sukienki nie ma takowej na allegro, jak sie juz ubiore to pstrykne fotke