Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Uffff...tortura, ktora trwala od miesiaca zakonczona!!!! Maz dostal 1 dzien zawieszenia jako kara za sprawdzenie rzetelnosci klienta (ponoc nie mogl tego zrobic). Nie jest zle, najwazniejsze, ze go nie zwolnili, a ten jeden dzien nie platny bedzie nauczka na przyszlosc.
Zapomnialam, ze w PL swieto. U nas nie:-( musze isc do pracy:-(
nio u nas swieto,wszystko pozamykane,w tv nic nie ma nudy straszne... maz sie ululał i o a ja sie nudze. 
??? nieładnie...
fajna mieliscie wycieczke o i nie dziwie sie,ze chlopcy tak zareagowali na widok piłkarzy holenderskich...ja to osobiscie nie lubie tego typu imprez jak euro,bo nie znosze takich tłumów...masakra jakas...a co do psychologa to moja mama chodziła z siostra moja po smierci ojca...poprostu mloda miala ze soba mega problemy i robiła głupie rzeczy i innego wyjscia nie było,ale mysle,ze ta babeczka wtedy jej w jakis sposob pomogła...wiec jesli macie problem to walczcie z nim w kazdy mozliwy sposob.buty zaje.....! w pazdzierniku jak szlismy na wesele to kupilam tez takie wysokachne na platformie,czarne z zamszu z przodu na pasek i powiem ci,ze bałam sie,ze bede musiala w pewnym momencie tanczyc na boso,bo z racji obcasu beda mnie bolały nogi i co sie okazalo??? super wygodne sa takie buty mimo,ze wysokie w ciul...ale dzieki tej platformie wlasnie nie czuje sie tego obcasu.sliczne te buciki.a nie boisz sie zamawiac przez allegro??? no chyba,ze masz jeden rozmiar w kazdym bucie,bo ja to mam 36 w trampkach,37 w japonkach i sandalkach,38 w adidasach a w tego typu to 36,37 i zaaaaawsze mam problem w dobraniu rozmiaru.jakas niewymiarowa jestem
generalnie kocham takie buciki na platformach,koturnach,obcasach.w domu mam mnostwo,ale rzadko chadzam,ale przyrzekłam sobie,ze po porodzie bede czesciej je zakladac.jednak w takich butach to sie kobieta czuje seksi
bett nio ja tez slyszlalam,ze macie jakies koncerty,ale tak jak napisalam wyzej ja to wole w domu poogladac,bo nie lubie takich stłoczonych miejsc..no,a tym bardziej w ciazy...pchac sie w taki tlum jesio nie daj Bog ktos cie szturchnie,popchnie pijany czy cos...nie nie nie ja bym nie mogla.kobietka nie bój boba rozumie sie.
bett ja cie doskonale rozumiem.my jak sie kochalismy to pozniej tez sie zastanawialam czy to nie zaszkodzi...no,a teraz problemu nie ma,bo mamy zakaz
co do ruchow to nawet mi nie mow...ja jestem pod tym wzgledem mega panikara.wczoraj i dzis mała sie baaaaardzo mało rusza.jeszcze jak przeczytalam pod suwaczkiem,ze mam liczyc ruchy to schizy łape.dzis obudzila mnie o 3 w nocy,bo sie bardzo wierciła,kopała w ciagu godziny naliczylam 25 ruchow...a teraz cisza.wczoraj tez prawie wcale jej nie czułam
oczywiscie juz sie martwie no,ale co poradzic...za duzo o tym mysle.aniunia w takiej sytuacji to chociaz jedna siostra powinna zostac ta ktora ma dzieci a ktorej maz tez jest za granica...tym bardziej,ze ty akurat musisz na siebie bardzo uwazac,a twoja mama sie nie rozdwoi przeciez...ehhh no troche lipna sytuacja....popieram gatto...teraz zaczyna sie sezon wakacyjny i mysle,ze duzo osob chcialoby sobie dorobic.a ty nie powinnas ryzykowac tym bardzij,ze jak piszesz sama masz swoja prace do ktorej chodzisz i jeszcze bar i dzieci siostry...mysle,ze za duzo jak na kobiete ciezarna.