hello babki bylam dzisiaj w lumpie bo chcialam kupic bluze sportowa bo zadnej juz nie mam
oczywiscie wyszlam z cala siata tak jakos sie trafilo duzo fajnych rzeczy a wydalam 30zl
:-)
co u was babki jak pogoda?
kochana no wlasnie ja tez dzis bylam z mama i mezem i kupiłam sobie sukienke taka na lato w kratke bialo-czarna wiazana na szyi,z boku na ekspres.ładna.taka przed kolanko.za 15zl...kupilam jesio firanke tam,bo mi sie spodobala,mama tez i jesio 2 torby wyrwała

moj maz tam nic nie znalazł,ale tez sobie zakupki zrobił,bo na rynku wyrwał 2 fajne bluzki tzn koszulki.ja jesio kupilam sobie japonki za 10zl i szlafrok do szpitala za 15zł:-)
bett nio jak zjem cos słodkiego to dlugo nie musze czekac na ruchy,ale ze ja w ciazy wlasnie za slodkim nie bardzo wiec malo jem...maz na mnie sie denerwuje,ze mysle o tym,ze nie daje dziecku spokoju,ze ona przeciez musi spac...tylko,ze ja mam wrazenie,ze jak juz sie jest na tym etapie to ona powinna sie ruszac non stop,a tak nie jest...rusza sie w ciagu dnia troszke,ale tak leniwie.jedynie co to w nocy o 3 bardzo sie rozbrykala,a tak to przez reszte dnia cisza,albo tylko troszke.
a my poogladalismy mecz tzn ja bo moj maz nie lubi w sumie to jestem troche rozczarowana tym meczem,bo liczyłam na 2 bramki...po meczu z Andora to teraz jakis niedosyt.ale w szoku bylam jak przed meczem powiedzieli,ze Lewandowski ma 24 lata

koles jest w moim wieku,a ja myslalam,ze ma ze 30 lat,bo tak wyglada,ale trzeba przyznac,ze jest na kogo popatrzec

we wtorek kolejny meczyk z Rosja.ciekawe...jak obstawiacie????? u nas duszno i zaczyna sie chmurzyc moze troszku popada.dobranoc kochane