reklama

Odskocznia;))))

kobietko wiem,że musi ci być ciężko w takiej atmosferze,takie zachowanie tych pań nie świadczy o nich najlepiej.Choć z drugiej strony nie wiadomo dlaczego tak się zachowują-może mają jakieś przykre doświadczenie w kontaktach z nowymi pracownicami i dlatego są teraz nieufne?Mam nadzieję,że szybko pokapują,że fajna z ciebie osóbka i się zmienią.Może sama spróbuj wyjść im naprzeciw?A to stanowisko to nowe utworzyli czy zwolnili kogoś i ty wskoczyłaś na to miejsce?Bo to by w pewnym sensie też tłumaczyło ich zachowanie.
karola no chyba,że babcie chcą zasponsorować zakup to wtedy darowanemu koniowi...itd:-p

bett no baba powalona,na dodatek na brzusio tak wrzeszczeć?:szok:

reklama
Karola - nieprzyjemny ten sen, ale takie trzeba jak najszybciej zapomnieć. no to jeśli chodzi o Twoje uspokojenie, a nie o generalną ilość ruchów, to chyba jednak musisz się oswoić z tym, że mała jest leniuszkiem. daj jej trochę pospać. moja mama z teściową też się ostatnio zdzwoniły i ustaliły że kupią nam wózek, nie wiem jak będzie później ale na razie nie mam zielonego pojęcia o modelach wózków i wcale nie miałabym nic przeciwko jakby coś wybrały. na dzień dzisiejszy mogę się ograniczyć do wyboru koloru
Kobietko - dzielna jesteś babka i dasz sobie radę. a koleżankami się tak nie przejmuj, niestety tak jest z nowymi że trochę czasu musi minąć zanim Cię zaakceptują i polubią, a że polubią to nie mam żadnych wątpliwości. może na razie nie wiedzą czy przypadkiem nie jesteś czyjąś protegowaną i trochę się Ciebie obawiają. postaraj się może znaleźć chociaż jedną taką trochę Ci przychylniejszą i na razie skup się na niej
Elka - hejka!
Anty - wiem... durna baba. mężowi to rano opowiedziałam, to powiedział że mam mu ją pokazać następnym razem i że podobno w Japonii to jest nawet nakaz żeby stawiać auta tyłem żeby w razie jakiejś awarii można było jak najszybciej się ewakuować

Cześć, 1 egzamin za mną
wink2.gif
huraaa, jeszcze z 8 na ostatnim zjeździe i mam wakacje
biggrin.gif
ale superowa pogoda!

Witam się niedzielnie!!!
Butterfly - gratuluję zdanego egzaminu i życzę powodzenia na kolejnych. a co studiujesz?

jestem zachwycona moją poduszką ciążową, przespałam dzisiaj całą noc na lewym boku i w ogóle się nie kręciłam. do tej pory uśnięcie na lewym było u mnie niemożliwe już nie mówiąc o przespaniu całej nocy w tej samej pozycji.
miłego i słonecznego dnia dziewczynki :-):-):-)

witam niedzielnie.

anty2 nio tesciowie powiedzieli,ze kupia wozek,ale teraz wychodzi na to,ze bedziemy musieli do niego dolozyc...:wściekła/y: wiec ja chce widziec i sama wybrac ten wozek,bo kurcze nawet jesli chcieliby sami kupowac to kazdy ma inny gust i jak kupia jakis taki niezabardzo to co???? ja juz wiem jaki chce itd i tego sie trzymam.ja mam trudny charakter w takich sprawach i juz.nie lubie byc pomijana.bett nio narzekałam,marudzilam to dzis o 24ej do 3ej nad ranem tak buszowała,ze ciezko bylo mi usnac:tak: pozniej na 1h sie uspokoiła i dalej szalala,ale pozniej dała mi juz pospac:tak: i teraz znowu ja czuje.widocznie na nia tez oddzialowywuje cisnienie itd.ojjj ta podusia to musi byc rewelacyjna skoro tak zachwalasz.nio mnie coraz ciezej jest spac,duzo sie wierce,nie moge sobie znalezc miejsca...no,ale pod ta strone juz tak bedzie.

my dzis od rana mamy napiety grafik.bylismy na zakupach,obiadek wlasnie zjedlismy upichciłam gulasz z kasza a pozniej musze zrobic salatke,bo mamy na 17 gosci.tak mi sie lulu chce,ze szok...moze sie zdrzemne zaraz.milego dnia kochane

nie było mnie ale widzę że nikt specjalnie nie tęsknił:-p
Kobietka gratuluje znalezienia pracy
karola , najlepiej niech dadzą kasę a wy sobie dołożycie i kupicie jaki chcecie

całą resztę pozdrawiam

reklama
karola-masz racje ja tez bym sie nie zgodzila,zeby ktos za mnie kupil mi wozek pozniej nie bedzie mi sie podobal.Jak juz sa takie chetne to bym im pow.ze mozecie razem isc go kupic i po sprawie.Ja moim oswiadczylam,ze ja sobie sama kupie wozek bo ja mam swoja firme wozka i koniec kropka jak chca to moga sie dolozycz ale nic poza tym.

czarna-
wywolalam cie z lasu bo mialam ciebie i emy dzisiaj na mysli.

gdzie sie podziewaja ​emy i anulka?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry