anty2
Fanka BB :)
kobietko wiem,że musi ci być ciężko w takiej atmosferze,takie zachowanie tych pań nie świadczy o nich najlepiej.Choć z drugiej strony nie wiadomo dlaczego tak się zachowują-może mają jakieś przykre doświadczenie w kontaktach z nowymi pracownicami i dlatego są teraz nieufne?Mam nadzieję,że szybko pokapują,że fajna z ciebie osóbka i się zmienią.Może sama spróbuj wyjść im naprzeciw?A to stanowisko to nowe utworzyli czy zwolnili kogoś i ty wskoczyłaś na to miejsce?Bo to by w pewnym sensie też tłumaczyło ich zachowanie.
karola no chyba,że babcie chcą zasponsorować zakup to wtedy darowanemu koniowi...itd
bett no baba powalona,na dodatek na brzusio tak wrzeszczeć?
karola no chyba,że babcie chcą zasponsorować zakup to wtedy darowanemu koniowi...itd
bett no baba powalona,na dodatek na brzusio tak wrzeszczeć?

:-)
wiec ja chce widziec i sama wybrac ten wozek,bo kurcze nawet jesli chcieliby sami kupowac to kazdy ma inny gust i jak kupia jakis taki niezabardzo to co???? ja juz wiem jaki chce itd i tego sie trzymam.ja mam trudny charakter w takich sprawach i juz.nie lubie byc pomijana.bett nio narzekałam,marudzilam to dzis o 24ej do 3ej nad ranem tak buszowała,ze ciezko bylo mi usnac
pozniej na 1h sie uspokoiła i dalej szalala,ale pozniej dała mi juz pospac