anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Trochę do nadrobienia widzę mam :-)
może się przejdę kiedyś do strefy kibica, ale Ja i tłum leża po 2 różnych stronach mojego życia
12 lat to jeszcze dziecko, do mnie przychodzą maile z zapytaniem o wyjazd dla 2 osób dorosłych i dziecko, to pytam się ile ma dziecko - 17 lat
albo jeszcze lepiej 18-19 lat też takie się zdarzały 

aniunnia - no Ja Cię proszę, po takich przejściach z ciążą wreszcie jest dobrze - nie możesz się przemęczać i stresować. Niech kogoś zatrudnią - na umowę zlecenia - ja nie wiem jak u Was jest w rodzinie, ale za tę pracę coś dostajesz? Nie można zarobić wszystkich pieniędzy - a zdrowie jest tylko jedno .

karola - a nie możecie razem pójść do sklepu i kupić ten wózek który będzie dla Ciebie odpowiedni - ten który już wybrałaś ? bo może chodzi o to że chcą się poczuć potrzebni?
kobietka - gratuluję pracy!!!! szkoda że taka lipna atmosfera, ale za długo czekałaś żeby się poddać, może na Twoim miejscu miałą być jakaś koleżanka której nie przyjęli i stąd taka niemiła atmosfera. Może po prostu podejdź do którejś i powiedz że jesteś nowa i nie znasz wszystkiego i prosisz ją o pomoc przez te kilka dni i czy możesz się do niej zwracać w razie czego - wyjdź z inicjatywą że chcesz się .... no może nie zaprzyjaźnić ale przynajmniej nawiązać kontakt.
czarna - mnie też nie było - ale myślałam o wszystkich
zjola - jak tam u Ciebie ? jakieś przeczucia ?
o widzisz , a Ja mieszkam w Krakowie i jakoś mnie nie ciągnie na rynek wychodzićAnastazja byłam z dziećmi (o ile o 12 latkach tak mozna napisac) w krakowie w poniedziałek, parkowaliśmy pod sheratonem tam gdzie mieszkaja holendrzy, no i mięliśmy okazjję ich zobaczyć, chłopcy to mało co sie nie posikali z radości.Oczywiście wawel, sukiennice, groby , omg!ile ja sie nałaziłam ale dobrze mi to zrobiło.Synek zafundował mi kawę mrożoną,mcdonalda oczywiście zaliczyliśmy. Ludzi w 3doopy dosłownie a wyobrażam sobie co tam się teraz robi.
może się przejdę kiedyś do strefy kibica, ale Ja i tłum leża po 2 różnych stronach mojego życia
12 lat to jeszcze dziecko, do mnie przychodzą maile z zapytaniem o wyjazd dla 2 osób dorosłych i dziecko, to pytam się ile ma dziecko - 17 lat
albo jeszcze lepiej 18-19 lat też takie się zdarzały 

aniunnia - no Ja Cię proszę, po takich przejściach z ciążą wreszcie jest dobrze - nie możesz się przemęczać i stresować. Niech kogoś zatrudnią - na umowę zlecenia - ja nie wiem jak u Was jest w rodzinie, ale za tę pracę coś dostajesz? Nie można zarobić wszystkich pieniędzy - a zdrowie jest tylko jedno .
bardzo prosze pokazać łup , bo Ja jak idę to zawsze wychodzę z pustymi rękami , no nie umiem tam nic ciekawego wyszukać, może pójdziesz kiedyś ze mnąhello babki bylam dzisiaj w lumpie bo chcialam kupic bluze sportowa bo zadnej juz nie mamoczywiscie wyszlam z cala siata tak jakos sie trafilo duzo fajnych rzeczy a wydalam 30zl
:-)co u was babki jak pogoda?

karola - a nie możecie razem pójść do sklepu i kupić ten wózek który będzie dla Ciebie odpowiedni - ten który już wybrałaś ? bo może chodzi o to że chcą się poczuć potrzebni?
kobietka - gratuluję pracy!!!! szkoda że taka lipna atmosfera, ale za długo czekałaś żeby się poddać, może na Twoim miejscu miałą być jakaś koleżanka której nie przyjęli i stąd taka niemiła atmosfera. Może po prostu podejdź do którejś i powiedz że jesteś nowa i nie znasz wszystkiego i prosisz ją o pomoc przez te kilka dni i czy możesz się do niej zwracać w razie czego - wyjdź z inicjatywą że chcesz się .... no może nie zaprzyjaźnić ale przynajmniej nawiązać kontakt.
czarna - mnie też nie było - ale myślałam o wszystkich

zjola - jak tam u Ciebie ? jakieś przeczucia ?