reklama

Odskocznia;))))

reklama
aniunia po weekendzie leń niesamowity :-p pogoda superowa, oby tak zostało :-) muszę tylko kiecki zanieść do wszycia i mam lato :-p no i za 2 tygodnie ostatnie egzaminy w szkole no i wolne :rofl2:

zjola
- bardzo mi przykro, trzymaj sie mocno

zjola na pewno się uda wtedy.. ja sobie 'dałam siana' ( jak ja to mówie) i się udało..

butterfly no ja to dopiero mam lenia.. Pogoda to u mnie niestety wymusza.. JEst pochmurno.. Przed chwila lało.. Zaraz pewnie znowu się rozkreci..

reklama
nie było mnie ale widzę że nikt specjalnie nie tęsknił:-p
Kobietka gratuluje znalezienia pracy
karola , najlepiej niech dadzą kasę a wy sobie dołożycie i kupicie jaki chcecie

całą resztę pozdrawiam

doklładnie tak:tak:

dulano kazdy ma inny gust o to w tym wszystkim chodzi.anastazja no niby tak moge i bede jechac po wozek,ale kazdy mysli,ze musze lezec w domu i chca mnie w tym wyreczyc.ja wiem,ze kazdy sie martwi o moje zdrowie,chce pomoc itd ja to doceniam oczywiscie tylko teraz na rynku mamy taki wyborr wzorow,kolorow,firm itd,ze naprawde kazdemu podoba sie co innego.to jest nasze 1 dziecko i chce miec tez cos do powiedzenia,a pozatym chyba nikt nie poczułby sie fajnie gdybym zobaczyła wozek i skrzywila sie na jego widok,bo by mi sie nie podobał.juz wczoraj rozmawialismy,ze sami sobie znajdziemy jaki nam sie podoba i po taki pojedziemy.bett nio dzis tez szaleje.widocznie odpowiada jej taka pochmurna aura na dworzu,a rozleniwia upał:laugh2: aniunia i co ty tez po tych festynach bedziesz jezdzic?????? jak to twoje swedzenie??? zjola zasmucił mnie twoj post...:-( kazda z nas bardzo wam kibicowała...i czemu tak sie stalo??? idziesz do lekarza???? moze faktycznie narazie sobie odpusccie....glowa odpocznie moze organizm jakos sie przestawi?? kurde moze cos w tym jest za zabardzo sie chce i organizm zachowuje sie na przekor???przykre to...:-( w kazdym badz razie nie opuszczaj nas,bo bez ciebie bedzie smutno.wiem,ze napewno ciezko bedzie ci byc na bb,ale zajrzyj czasem:tak:

pisalam wam nie dawno o wozku,a tu w miedzy czasie siedzialam na tablicy.i kochane znalazłam piekny wozek rozowy,dwu funkcyjny ktory byl uzywany przez pol roq tylko w super stanie.maz dzis po niego jedzie po poludniu i nie zgadniecie za ile...za 200zł:-) dzwonilam i facet mowi,ze nie jest im juz potrzebny...nie wiem dlaczego nie pytalam,mowil tylko,ze uzywaja samego fotelika.wyslal mi zdjecia i naprawde stan celujacy.nigdzie nie pobrudzony,folia jesio na raczkach,maz dzis jedzie go obejrzec i jak cos to bierze...a my 1000zl chcielismy szykowac i to minimum...:rofl2: kurde ciesze sie bardzo.co do pogody to u nas zaczyna sie przejasniac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry