reklama

Odskocznia;))))

Karola - ciesze się, że tak się mała rozochociła i uspokaja mamusię. na pewno pogoda i ciśnienie mają wpływ na jej ruchliwość. super że Ci się udało taki ekstra wózek tak tanio znaleźć. mnie na razie temat wózka bardzo przeraża, nic jeszcze nie czytałam, nie oglądałam a jest masa różnych modeli i już się boję że nie będę wiedziała co wybrać.

u mnie cały czas deszczowo i w ogóle nie widzę żeby się coś przejaśniało

reklama
pokaze wam zdjecia tego wozeczka.no moze nie ma super szału,sa ladniejsze tez,ale mysle,ze jak za 200zł i nie jest ani popsuty ani zniszczony ani nic to sadze,ze sie oplaca....

44378741_1_644x461_wozek-wielofunkcyjny-jak-nowy-lodz.jpg44378741_2_644x461_wozek-wielofunkcyjny-jak-nowy-zdjecia.jpg

karola no nie wiem co to bedzie z tymi festynami.. Napewno w barze wtedy bede stac .. A mama wezmie jakies dziewczyny na wyjazdy.. Tylko dobijja mnie fakt, ze takich szybkich w obsługiwaniu jak my nie bedzie.. Zreszta sama bym chciala sobie zarobic.. No ale coz.. Dzidzia najwazniejsza... Ja tam o wozku narazie nie mysle.. Tzn oglądam i juz mam typ, ale postanowilam sobie nic nie kupowac, zeby pecha nie przyniesc.. No i w sobote bylam w Pepco i przy wyjsciu byla pólka ze znizkami a tam same pajacyki,kaftaniki, sposzki.. No i sie skusilam, bo ceny były bardzo niskie.. I kupilam spiochy za 9,90 i 2x polspiochy za 7zł z groszami.. Takie sliczne były..

Anulka - ja mam dzisiaj bojowy nastrój i żadna kawa mi niepotrzebna. mam taką jedną koleżankę co uważa że ma wielkie problemy i się strasznie nad sobą użala. kiedyś jeszcze próbowałam jej pomóc, słuchać tego, ale teraz już mnie to tylko wkurza i mam ochotę ją kopnąć w tyłek żeby się wzięła w garść.

reklama
bett ja to wogóle z takimi ludzmi nie lubię obcować bo mnie wkurzają po prostu. Ale wsród swoich mam tez takie osoby wlasnie ktre są najnieszcześliwsze i wogóle wszystko do doopy i wszyscy powinni sie nad nimi użalać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry