reklama

Odskocznia;))))

Karola myśle że Magda cosik napisze, ogólnie chodzi o to aby w fajnym towarzystwie zrzucić sadło i sie dobrze przy tym bawić.
Angel ja byłam w sobote na weselu i była tam laska o takich pięknych brązowych włoskach, takie kasztanowe je miała,normalnie miodzio!!!!i takie chce, juz mam dosc tych blondasów, jak nie umyte to żółte jakies takie a o zniszczeniu to mi nawet nie gadaj...szkoda słów

O!i napisała niżej:tak:

reklama
Karola fajny tez wózek i za te pieniądze, nawet bym się nie zastanawiała. A ja żeby sie nie nudzić kupiłam 12kg truskawek, po 5zl, a w okolicy są po 8, teraz będę dżem robić, mniam a resztę chyba zamrożę , na szczęście z czereśniami na razie spokój ale nie nadługo bo już następne dojrzewają:baffled:

Karola ja też uważam tak jak Lenka że wózek jest super!Kase co zaoszczędzisz wydaj po porodzie na siebie , wiesz jakies tam balsamiki, na fryzjera itp; po co przepłacać jak cos jest fajnego za tą cene.Nie to jak nasze celebrytki mają wożki za 5 patoli!dlatego też nie płace abonamentu bo nie chcę utrzymywać cichopków i grycanek.:-p:-p:-p

Magda i w takim tempie przez 60 minut????:szok:spoko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a Ty schudłaś odkąd zaczęłaś tańczyć?no bo o twojej pupci to już wiem :-D

Emka buziaczki jak zawsze!
Czarna kiedy w tym Chorzowie będziesz?

Ostatnia edycja:
magda , kurczę chyba bym nie nadążyła za tą zumbą :)
anulka , a co za kryzysik masz z synem ? bo u mnie ze starszą córką jakoś się popsuło i nie umiem zainterweniować
zjola , mimo wszystko wierzę że wam się uda , zaglądaj bo inaczej to się tu zapłaczę za tobą :hmm:

Zgubiłam tłuszczyk, ogólnie cialo jest bardziej jędrne no i mam zarys mięsni na udach i łydkach. Talia też się ładnie kształtuje. Na poczatku może być ciężko, ja po pierwszych 10 minutach miałam kolkę, ale po miesiącu już mozna przezyć całe zajęcia:-p

madzia dzieki,ze rozjasnilas moj zaciemniony umysł:-D kurde fajne to musi byc,ja bardzo lubie tanczyc.ochhhh jak ja lubie tany tany mnie tez by sie pewnie spodobalo na takich zajeciach:tak: moze kiedys o tym pomysle tyle,ze u mnie nie chodzi o to zeby zrzucic kg,a o to zeby sie czegos nauczyc nowego.lenka dzemik truskawkowy mniaaaammmmmm.ja umiem robic tylko jabłkowy:-( a truskawkowy lubie bardziej.co do wozka to tez mysle,ze nie sa duze pieniadze wiec nie ma co sie zastanawiac tym bardziej,ze bardzo podobny do tego co i tak chcialam.no i 15km od nas:tak:

obejrzalam ten uklad co madzia wstawila kurde ale czadddd...jak fajnie kreca tymi tylkami.ja zawsze sobie pokrecic lubilam jak gdzies sie szlo na disco:-) fajna sprawa i mozna ladnie sobie cialko wyzezbic przy okazji.anulka16 ja tez nie place abonamentu:-D moj maz twierdzi,ze i tak nic nie ma w tv wiec za co ma placic:-D

Czarna chyba Cię wywołałam :-D
A z synem?no cóż - z kochanego,czułego chłopca wstępuje buntownik , wiem że tak jest u nastolatków ale coraz częściej słyszę że ma nas dosyć , że juz ma wszystkiego dosyć,pyskuje ale tak do przesady do ojca, czasami mam wrazenie ze jakby mógł to by jemu przywalił.Po ostatniej wizycie u psychologa pisał + i - mamy i taty i uwierz że jestem w szoku:szok:, ostatni bywały u nas takie awantury ze gdybysmy mieszkali w innym kraju to pewnie mielibysmy kuratora, a najgorsze to jest to ze on krzyczy ,, nie rób mi tak,, ,, zostaw mnie,to boli,, na złosć , my stoimy jak wryci , a on krzyczy. nawet ostatnio powiedział że chciałby miec inną mame, ja myślałam ze serce mi pęknie na miliony kawałków. A z czego sie to dzieje?z tego dobrobytu, z zakazów,nakazów, jemu sie wydaje ze juz jest na tyle duzy ze będzie robić co chce no ale ze nie ma pozwalane to się buntuje.

Magda ja jeżdże na rowerku ale to nie to samo, daje mi przyjemnośc ale myśle ze takie zumbowanie daje większą no i gdyby jeszcze jakies ciacho prowadziło.....szukam dalej , tylko ze u nas nie ma i musze dojezdzac.

Ostatnia edycja:
to faktycznie , moja też pyskata i to się zaczyna nasilać
już jej nagadałam że wcale mnie nie szanuje i takie tam - ale czy to coś da
ja moim daję fory bo wiem że brakuje im ojca , ale z drugiej strony nie mogą mi przecież wejść na głowę
T to mi niekiedy mówi że wychowam dwie kaleki życiowe , bo nie są samodzielne

reklama
i teraz bede nucic ta piosenke z tej zumby:-D moj pies jest jakis taki dzis podniecony za bardzo chyba:-D:-D,bo nie moze sobie miejsca znalezc,caly czas siedzi w drzwi sie patrzy,nasłu****e,szczeka,podwarkuje,chodzi na balkon a jak juz sie polozy to na chwile,ale czujnosc jest zachowana:-D ja to mam z niego ubaw po pachy.ostatnio nauczył sie,ze podchodzi do mnie,siada kladzie łape na łozku jak leze i trzeba go smyrac po lapie tuz przy pazurkach i jak sie go tak mizia to zasypia na siedzaco:-D anulka moja mama miala takie problemy z moja siostra po smierci ojca.miala wtedy 16lat i wogole okres buntu,a do tego jeszcze smierc ojca ktory ja wiecznie rozpieszczal ja dobila.tez robila rozne głupstwa,krzyczala na mnie na mame,obrazala nas itd az wreszcie mama zapisala ja do psychologa i mysle,ze te spotkania jej pomogły,bo zmienila nastawienie,ale bylo naprawde ciezko...mam nadzieje,ze waszemu synowi przejdzie tez to zachowanie.teraz dzieciaki szybciej uwazaja sie za dorosle i sie buntuja....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry