reklama

Odskocznia;))))

Dziewczyny dzięki za kciuki przydały się bo dostałam pracę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie mogłam wcześniej napisać bo zostałam trochę popracować do 15 byłam dzisiaj w pracy i czuję się rewelacyjnie bardzo Wam dziękuję kochane moje :)

reklama
Gatto - ale się uśmiałam z tych nowych kciuków :-D:-D:-D
Kobietko - aaaaaaaaa super!!!!!!!! ale się cieszę. taka jestem z Ciebie dumna!!!!!!!! ale mi się mordka cieszy :-):-):-)

ja wróciłam z zakupów, oczywiście połowę zostawiłam w samochodzie, bo stwierdziłam że dźwigać nie będę, zabrałam tylko to co do lodówki, wsunęłam 2 naleśniki z serem (lub jak wolę mówić zesrem) i czuję że zaraz pęknę. w między czasie stłukłam szklankę ale nie mam siły się schylić i posprzątać szkła. a jeszcze byłam w aptece i wydałam 180zł na lekarstwa, śmiałam się do mojego męża że tyle kasy już teraz idzie na to dziecko, że nie będzie nas stać na studia dla niej :szok:

Hej Laseczki:-)

Jestem troche do tylu bo ostatnio nie mialam neta no jak sie wkurzalam, jak mi sie pomyslalo ze tu u Was dzieja sie przelomowe rzeczy a ja nie mam dostepu do info to mialam takiego nerwa ze szok:wściekła/y::wściekła/y:

Karola kciuki za wizyte &&&&&&&&&&&&&&&&&& jak tylko bedziesz mogla dawaj tu nam relacje co i jak;-)
Zjolka &&&&&&&&&& za fasolke a nawet za dwie za pogode i za egzamin, napewno wszystko sie uda od A do Z;-)
Kobietka suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper jejku jak sie ciesze gratki z calego serducha teraz to juz tylko z gorki:tak:
No wlasnie Anulki cos nie mam mam nadzieje ze to smutanie juz jej przeszlo i jej nieobecnosc jest spowodowana brakiem czasu...Kochana odezwij sie!!

No Odskocznie nadrobilam teraz lece na CPP...
Juhu mam dlugi łikend aby pogoda dopisala i napewno poodpoczywam sobie:-)

dziewczynki a ja juz po wizycie. wszystko jest dobrze szyjka długa 34mm,zamknieta i mała sie nigdzie narazie nie wybiera.lekarz sie usmiał ze mnie,bo powiedzialam mu,ze od wyjscia ze szpitala nie bylam na dworzu wiec powiedzial mi,ze to,ze zalecił lezenie nie oznacza,ze mam lezec plackiem 24h,bo to tez jest nie dobre szczegolnie na psychike...moge chodzic,ale z umiarem,na krotkie dystanse,na spacery i wolno zeby sie nie meczyc. w domu nadala nic nie moge robic,ale to sie akurat nie zmieni.a i mam nie dotykac brzucha,bo DOTYKANIE STYMULUJ MACICE DO NAPINANIA.wiec dziewczyny pamietajcie.w szpitalu tez inni lekarze mi to mowili.co do tych napinac to pytal czy sa i jak czesto to powiedzialam,ze roznie,ale generalnie 10 razy na dobe nie przekraczaja wiec stwierdził-co najwazniejsze-,ze te napinania nie powoduja skracania sie szyjki ani jej rozwierania.wiec albo macica sobie trenuje albo z racji tego,ze to miesien tak poprostu jest.mozge jesio to tak odczuwac,bo jestem chudziutka i mala jak sie rozpycha to moge nie odrozniac.w kazdym badz razie jestem uspokojona i zadowolona.

Karola super!! oby tak dalej. Faktycznie z tym glaskaniem brzuszka to tak jest:( szkoda. Nawet Myszka mi jakis artykul o tym podeslala!

Moj za pol godziny ma wazna rozmowe, decydujaca mozna powiedziec o naszej dalszej egzystencji, wiec prosze o kciuki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry