reklama

Odskocznia;))))

Gatto - ja biorę letrox 50 i pewnie w razie ciąży też mnie czeka większa dawka zobaczymy co mi powie bo ja też idę do innego endo ,ale zabiorę kartę ze szpitala ze sobą mimo ,że to było rok temu , nie rozumiem czemu Cię opierniczył nie jest lekarzem prowadzącym ,ale jest lekarzem i nie powinien Cię tak potraktować:no:.

reklama
Halo Halo Laski

Trzymam mocno kciuki za wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i rowniez spodziewm sie samych dobrych wiesci:-):-)

U mnie nic ciekawego sie nie dzieje, strasznie goraco rano byla zlewa ciut chlodniej a popoludniu znow ukrop ale co tam w koncu lato:-):-)chyba wybiore sie na rower...

witam

bett-
-to ja nawet nie wiedzialam,ze mozna sobie termin porodu wyznaczyc za oplata.

gatt-troche nie ladnie ze strony lekarz,ze tak postapil

&&&&&&&&&
za wizyty reszte dziewczyn

Ja zaczynam leko plamic pewnie jutro @ sie rozkreci i zaczne pic mieszanke ziol.

A co do tego,ze ktos moze Was znalesc na bb to uwierzcie mi w 100% mozna,dlatego ja nie wstawim zadnych avatarow ze zdjeciami itd.

pozdrawiam Was wszystkie.

aniunia ja juz po wizycie.napisałam na cpp.emka ja raz tez mialam taka sytuacje,ze cos tu opisywałam,a pozniej w googlach wyskoczył mi moj post:szok:.sek w tym,ze akurat strat itd tego sie człowiek nie wstydzi,ale piszemy tutaj o naszych prywatnych sprawach,rodzinie,pracy itd i nie trudno skojarzyc osobe jesli przesledzi sie kilka jej watkow...ja tez myslalam nad zamknietym watkiem dla nas...ale jak go nazwac??? i co na to moderator...gatto no juz sie zaczynałam martwic...nawet w tv ogladałam czy znowu jakiegos trzesienia ziemi u was nie było..hehehe lekarz pogadał,pogadał,ale wazne,ze leki wypisał.widzisz ja bede juz przy kazdej kolejnej ciazy brac acard i clexane.... bett kochana moja mała tez jest mniej ruchliwa jak jest taki gorac na dworku.termin mam na 6 wrzesnia.kobietko jaki seksowny awatar:-)

u nas znowu ukrop i duchota nie z tej ziemi...słonka moje strony wczytuja mi sie 15minut wiec pewnie niedługo przestana sie wczytywac wogole i wroce 25go z nowym transferem.juz tesknie:-p nie piszcie tak duzo,bo nie ogarne:-D

Witam kobietki,
zjolu moje gratulacje, byłam pewna, że zdasz, masz to we krwi i tyle - superowo :-):tak:, masz to już za sobą, bezbłędnie zdałaś więc należą Ci się wyrazy uznania :-)

Gatto, opierdzielił Cię, ale najważniejsze, że masz leki będziesz z tym walczyć czyli olej ten opierdzielunek i do przodu :tak:

kobietka ja to miałam 2 lub 3 razy, paraliż senny lub przysenny - zbyt wcześnie Twój organizm się wybudził ze snu a substancja paraliżująca ciało na czas snu jeszcze nie przestała działać - nie można się ruszyć, poczytaj o tym na necie jak jesteś ciekawa, ja też zastanawiałam się co to, byłam przerażona.

reklama
Zjola juz pisałam na CCP, ale napiszę jeszcze raz... Gratki wielkie :-):-):-)

Ja po wizycie dobrze... Moja ciąża nadal jest taka jak przy innych zdrowych .. Jestem w szoku ,ze po tylu przejsciach i nie znalezieniu przyczyny teraz nagle jest wszystko ok.. Nie to zebym narzekala.. Ale nie mogę w to uwierzyć.. Anemia nadal jest.. Zmieniła mi żelazo na inne.. Cholestazy nie mam
biggrin.gif
W srodku wszytsko pozamykane.. Dzidzia waży już 566g.. Nie dał się pomierzyć za bardzo ale cos tam się udało.. Gin mówiła, że jakby teraz miała stwierdzic płeć to by nie dała rady ..tak się wczoraj pozasłaniał..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry