reklama

Odskocznia;))))

czesc kasia... wiesz ,ze ja tez mam czasem takie wrazenie... a raczej boję się, żeby rodzina mojego męża nie obczaiła tego co ja tu pisze.. bo czasem zdarzyło mi się ich obgadać:-D

karola o której masz wizytę? ja o 15.45.. a o 15.00 z pracy wychodze.. Chciałabym coś jeszcze zjesc i się umyć przed, ale nie wiem czy moj mąż zdąrzy coś przygotować.. a jeszcze muszę jechac 16km..

Anastazja, zjola, Anulka , Gatto gdzie się piodziewacie??

reklama
Cześć dziewczyny:) No tak czytam o tych podejrzeniach,że ktoś nas rozszyfrował...i kurde chyba nie jest trudno nas tu znaleźć. Np.na moim przykładzie,pod każdym postem widać datę mojej straty,wcześniej pisałam,że bliźniaki itd Fakt,że w opisie nie mam miejscowości itd,ale myślę,że i tak skojarzyc można jeśli ktoś ma dość konkretne opisy czy suwaczki. No bo gdzie można znaleźć osobę po stracie jak nie na wątku o poronieniach,tym bardziej,że forum baby boom jest bardzo znane,jedno z najpopularniejszych.A wiecie co mnie wkurzyło...kiedyś na tym forum pisałam o jakiś konkretach prawnych czy tam medycznych..później wpisałam w google podobny temat bo chciałam dowiedzieć się co i jak z innych źródeł i patrze a wyskoczył mi mój post z baby boom,przeraziłam się.
Kurde może zrobimy wątek zamknięty tylko dla zaufanych i nam znanych,wiem,że któreś z dziewczyn na tym forum taki sobie zrobiły,chyba październikówki .

emka a ja własnie uwazam, ze taki zamknięty wątek jest bez sensu .. Po to są fora, żeby każdy na nich mógł pogadac i się coś dowiedzieć.. Juz ja u nich słyszałam o tym zamykaniu .. a co najlepsze zaraz po tym jak się zrobiła ze mną afera.. Jakby nie wiadomo co się stało...

aniunia z jednej strony tak,ale sama zobacz...odskocznia było mało odwiedzana zanim nas na CPP nie o*******iły,że gadamy o wszystkim i o niczym...takie wątki jak CPP powinny byc dla wszystkich,ale taki o pierdołach mógłby byc zamknięty. To,że ktoś czyta o mojej stracie to ok,że czerpie w jakiś sposób siłę na swoje przetrwanie,na swoją walkę z bólem to ok,ale takie podczytywanie nas np. jak ciśniemy na teściową, męża czy koleżankę,albo ogólnie,że coś nas wkurza,albo co nas spotkało żenującego..to już raczej kiepsko jak wpadną te tematy w niepowołane ręce...

HEEEEEEEEEEEJ, jestem, ale jakos mi brak weny. na pewno prawdopodobienstwo jest male, ale jest. Pazdziernikowki mi sie niekoniecznie dobrze kojarza. Na starankach mamy grupe zamknieta utworzona i na 30tkach tez. Tam sa glownie kontakty, zdjecia i takie tam *******ki...raczej wszystko inne pisze sie na forum ogolnym lub przez privy. Pozdawiam wszystkie!!

Np.mój przykład-jestem na L4,firma się wkurza,a gdyby ktoś z firmy mnie tu wyczaił to stwierdzi jedno-pisze o głupotach,ma się lepiej to po co ściemnia na zwolnieniu...ale z drugiej strony to co oni moga wiedzieć jak ja się czuję,co noszę w środku,z jakim bólem i zalem funkcjonuję,ile czasu potrzebuję na nowy start...

Ale się teraz wkurzyłam... Mój dzwoni do mnie z zapytaniem na ktora mam do lekarza i stwierdzil,ze zdarzy dojechac, bo pojechal z kolega po cos tam do Kielc.. Tylko, ze z Kielc jest 70 km i jeszcze z nich nie wyjechal.. Nie wspomnę o tym, ze mial mi zrobic obiad co bym głodna w kolejce nie siedziala, bo zapewne znowu sie wszytsko wydłuży.. Ale mam teraz nerwy.. Jak zwykle wszytsko wazniejsze niz ja... Byle kto go o cos poprosi i nie umie odmowic,,..:-(:sad:

reklama
Aniunnia powiedz mu, ze jeszcze przed narodzeniem dziecka, zostana mu odebrane prawa rodzicielskie z powodu glodzenia go:happy:Kurcze a tak w ogole to ja nie wiem jaka plec tam chowasz w brzuszku????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry