reklama

Odskocznia;))))

czesc dziewczynki.. Wreszcie trochę powietrza.. Dzis powiewa wiaterek i jest chłodniej.. W nocy byłam pewna, że burza będzie.. Grzmiało , ochłodziło sie i co? I nic... Pozamykałam okna chyba tylko po to, zeby się udusić.. Nie było nic.. Tyle co się ochłodziło..

Kobietka nie przejmuj się niczym..będzie co ma być... Tam u góry wszytsko jest zapisane..

Buterfly oby dziadkowi się polepszyło...

reklama
jestem na chwilę przed pracą ...
@ przylazła do mnie wczoraj , jestem nie do życia jeszcze ten gorąc mnie wczoraj dobił
dzisiaj widzę trochę chłodniej to jakoś przejeżdże , dobrze że klima w autku
pozdrawiam wszystkie

dzien dobry.

EMKA no widzisz moj maz sobie tak wymyslił i łatwiej mu sie z tym zyje:-D bynajmniej nie jest zazdrosny chwilowo.co do budowlancow to jakos mnie zawsze tak perfidnie denerwuja...kiedys jak szlam i droge łatali to staneli i sie gapia,pogwizduja itd,a ja na to zeby sie za robote wzieli,a nie za dupami ogladali,bo w takim tempie to szybciej auta beda latac niz oni drogi skoncza:szok: ogolnie zapanował zaskok:-D. buterfly tak jak pisze emka pogody nie sprzyjaja starszym ludziom...nic dziwnego,ze twoj dziadek zle sie czuje jak nawet my młodzi mamy problem z takimi upalami...bedzie dobrze.kobietka no widzisz....pozałatwiasz wszystko i pozostanie ci tylko czekanie...zaciskam &&& zeby było po twojej mysli.plenitude sliczne burze????????????????????????????:szok::szok::angry::angry: nie wierze....aniunia u nas tez juz chlodniej.z 23 stopnie,słonca brak,bo zachmurzone i wiaterek jest przyjemnie jak dla mnie:tak:

kochane ja bede sie rzadziej odzywac,bo skonczył mi sie transfer w necie i za 5 dni dopiero bedzie nowy.bb jesio mi sie wczytuje,ale pewnie juz nie za dlugo wiec informuje zebyscie sie nie martwily jak zamilkne.u nas od 7ej nie ma wody.robia cos obok bloku i zła jestem,bo mam dzis wizyte u gina i jesli do jakiejs 12ej nie zrobia to musze jechac do mamy sie wykapac i ogarnac...no taka jestem zla...ale mam nadzieje,ze naprawia,bo wkoncu oprocz osiedla mamy tez przedszkole i ratownictwo medyczne wiec...ehhh...pozdrowki

Aniunnia- trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja zrobiłam wreszcie to badanie teraz czekam na wynik ,będzie jutro na szczęście, sama w domku siedzę obiadek zrobiony już miałam wczoraj więc pozostaje słodkie lenistwo...leżę sobie pod kocykiem bo jakoś tak mi zimno.

reklama
witaj kasiu...po tym co napisałas to powiem ci,ze prawdopodobienstwo jest niewielkie,ale ja tez czasem mam takie mysli czy np przez to,ze tyle tutaj o sobie pisze itd to czy ktos moze to np wykorzystac znajdujac mnie tutaj czy cos takiego...ale z drugiej strony przeciez o niczym złym sie tutaj nie pisze tylko o tym co nas spotkało,spotyka itd...a czy ta twoja znajoma tez moze przesiadywac na bb???????

a u nas juz woda jest:-) na szczescie,bo tak to musiala bym jechac do mamy,a tak to juz sie ogarnelam,pranko zrobione sie suszy i musze sie troche polozyc,bo nie wiem chyba cos nie tak dzis z cisnieniem,bo senna jestem,zgaga mnie piecze okrutnie i w głowie mi sie kreci...normalnie jak bym w ciazy była:-D.miało byc u nas dzis chłodno,a juz jest taka duchota,ze nie ma czym oddychac:wściekła/y:...ogladałam pogode i ma byc 29 stopni burze i deszcz...:wściekła/y: pozdrowki kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry