reklama

Odskocznia;))))

reklama
Gatto hehehe Ty małpo!!!;)))) Co na to poradzę,że mnie to relaksuje;) A lekarz powiedział: relaks,zajęcie ,które lubisz i spacery:) A co do wątków zamknietych...to nawet nie wiedziałam,że na starankach są i 30:( Wiesz jak ja,jeden wątek ogarniam i jak mam skakać,póxniej wszystko mi się miksuje,odpisuje tam gdzie nie mam,albo coś ważnego przeocze;)
Aniunia no czasami tak nas "pozytywnie" nasi M zaskakują:((( Mój tez jak zadzwoni kolega to jedzie aż opony piszczą,ale jak ja nie miałam prawka i chciałam gdzies jechac to najpierw wysłuchiwałam lamentu aż w końcu w nerwach mówiłam,że mam w d...i nici z wyprawy:(

Aniunnia i Gatto prosze później o same dobre wieści od lekarzy:))))))
Aniunnia a wiesz jak duży na chwilę obecną jest juniorek?Jak wagowo stoi na tym etapie?

Aniunnia to już kawał chłopa:) Od wtedy pewnie waga razy dwa podskoczyła:)
Anulka gdzie się podziewasz? Gdzieś wyczytałam,że wczoraj trzęsłaś dupcią na zumbie;) Pochwal się jak było

witam babeczki,
dzisiaj trochę chłodniej to i energii mam troszkę więcej... ale tylko troszkę :zawstydzona/y:
trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&&&
ja już zaczynam się stresować wizytą którą mam za tydzień. coś ostatnio mała nie daje o sobie znać, ale mam nadzieję że to tylko te upały jej się dają we znaki i wszystko jest ok
wczoraj w ogóle znajoma mi powiedziała że jej ciężarna koleżanka za opłatą umówiła się na piątek na poród - byłam pewna że chodzi o cesarkę, ale okazało się że o naturalny :szok: ja chyba jakaś zacofana jestem bo nie słyszałam że na poród naturalny też można się umówić na konkretny dzień... ale to się chyba powinno inaczej nazywać niż naturalny

Karola - a Ty na kiedy masz termin porodu?

hejka a ja się przespałam troszkę i znowu miałam dziwny półsen niby się obudziłam widzę wszystko ,ale za Chiny ruszyć się nie mogę :szok:i to nie jest pierwszy raz nie mam pojęcia co to.
Co do grupy to są one fajne bo można się swoimi fotkami dzielić i pisać o różnych rzeczach ,których tu pisać nie wypada bo to jest forum publiczne więc jeśli padł taki pomysł to ja bym była za :)
właśnie wróciła moja mamuśka więc już sama nie będę siedzieć:)

Jeszcze raz trzymam kciuki za wizyty&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Ok zdaje relacje z wizytu u endo. Najpierw mnie opierniczyl, ze w ogole przyszlam, bo on nie jest moim lekarzem prowadzacym. Potem drugi raz, ze mu nie przynioslam wszystkich badan (no nie myslalam, ze takie wazne sa z zeszlego roku z marca) Jak juz sie uspokoil, to mi dal eutirox na obizenie TSH (na razie 50mg) ale gdybym zaszla to musze zwiekszyc do 75mg. Powiedzial, ze to juz bede brac najprawdopodobniej do konca zycia.Amen.
Emka usystematyzuj sie tez jak masz z tym problem!! Lece pracowac!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry