Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie dziewczynki załatwiłam parę spraw, jeszcze tylko ta krew została to jutro pójdę od 7,30 pobierają ,a wynik będzie w piątek dopiero termin @ mam na sobotę trzymajcie kciuki żebym jej dostała....Bo bojam się ,że wpadliśmy.....Nic mnie nie boli ,ani brzuch ani dydki no cisza kompletna.
buterfly aha no to rozumiem skad tyle km. 3 burze naraz?????????????????
to nie na moje nerwy
emka no jak ja bym sama była w domu podczas takiej burzy jak tu opisujecie to nie wiem co by było...chyba bym weszła do wanny,zasłone prysznicowa zasuneła i słuchawki na uszy i muzyka na maksa...ja sie boje burzy strasznie.wrrrr....powiadasz masz robotnikow za płotem??? to najwieksi podrywacze.ci co u nas remontuja te bloki to non stop gwizdza na dziewuchy
a wogole moj to sie smieje,ze dobrze,ze jestem w ciazy,bo chociaz nikt sie za mna nie oglada jak widzi,ze juz zapylona

jakbym wiedziała,że szykuje mi się wyjazd wykupiłabym leki w aptece doz ... a tu przepłaciłam za opakowanie ponad 6 zł ... czyli prawe 20 na 3 opakowaniach ... a z dziadkiem masakra :-( już mu przeglądają garnitur czy ma wszystko ... dziś nic nie jadł tylko spi cały dzień

- lubię burze a mój mąż uwielbia - a dzisiaj troszkę chłodniej rano, teraz znowu skwar..
- tak mnie piekło, że myślałam, że skórę zedrę paznokciami, szorowałam szybciutko pod prysznicem 
, teraz tylko tych chłodzących używam i choć nie lubię zimna to lepsze to od tego masakrycznego pieczenia... 

.
- oby, oby a nuż widelec i zobaczymy niedługo II
:-)
... poczekaj a wszystko się wyjaśni 
Ja ich się boję...Może powodem są opowieści babci o tym jak im piorun w dom uderzył i w nocy musieli w piżamach uciekać,a i to całe szczęscie,że nikomu nic się nie stało.Ale w psychice zostało jej to na zawsze i w każdą nocną burzę budziła nas i kazała nam się ubierać,żebyśmy w razie czego gotowi byli.
a mój mąż na widok błyskawicy przykleja się do szyby i tkwi w oknie dopóki się nie skończy