reklama

Odskocznia;))))

emka,bo my kobiety mamy poprostu odwage eksperymentowac na sobie:-D nio to jak masz swoje typy to byc moze sama nie bedziesz:tak:.anty2 ja to mam ubaw z takich filmow:-D ostatnio nic nie bylo w tv(zreszta jak zawsze) i maz przełaczył na słoneczny patrol na tv4,a tam ewidentnie pokazane jak miczel:-) ratuje z płonacego jachtu dziecko ktore było plastikowa lalka:-D:-D było widac jak w morde strzelił...ale sie usmialismy...co do zbierania wody w organizmie to ogranicz napewno spozywanie soli,ale nic innego nie umiem ci doradzic...angel ty to jak moj pies:-) chodzisz tam gdzie nie trzeba:tak: ojjjj wypila bym taka kawke...wogole ja uwielbiam bita śmietane.we wszystkim jestem jej mega fanka:-D aniunia jestem z toba kochana.dziewczyny tu pisza,ze tyłki opalaja,a my zdychamy z tych ukropow...my na 4p mieszkamy i tez jest nie do wytrzymania bo dach wiecznie nagrzany to skwar jak cholerka...

a ja sie dzis tak nie wyspalam,ze bede cały dzien marudna i pewnie jakas taka niedobita...w nocy uchlał mnie komar pod stopa:angry: no myslalam,ze umre,bo nie wiedzialam w jaki sposob moge sie skutecznie podrapac.pozniej maz na 5 do pracy jechał to musialam sie przeniesc do salonu,bo u nas juz słonce wstawało i pokoj sie nagrzewał.jak sie przeniosłam,otworzyłam na osciez balkon,wiatr jest wiec zrobilo sie przyjemnie tyle,ze obok ocieplaja blok wiec jest głosno,ale jakos usnełam...niestety po 9 ktos zaczal kosic trawe pod balkonami i juz nie dałam rady spac:wściekła/y: u nas dzis kolejny dzien skwaru:no: nasze miasto to nawet deszcz omija,bo zapowiadaja,zapowiadaja,a tu nic z tego...milego dnia kochane

reklama
karola ale ja naprawdę mało solę.To co dla mnie za słone inni przyprawiają.Odnośnie filmów,to ja jeszcze rozumiem podkolorowane trochę "Szczęki" ale fruwający rekin:szok::szok:
Współczuję remontów pod blokiem.Ja mam sąsiadkę,która zawsze w sobotę o 7 rano:szok: trzepała dywanik:wściekła/y:Jakiś mały,bo trzepnęła go kilka razy i kończyła,a ja już miałam po spaniu.Jedyny dzień kiedy mogłam pospać odrobinę dłużej,a ta małpa z tym dywanikiem wyskakiwała:wściekła/y:Później zamykałam już szczelnie okno,to znowu było gorąco

Cześć dziewczyny!
biggrin.gif
ale u mnie wczoraj była burza, normalnie armagedon ... z każdej strony się błyskało a lało jak z cebra
biggrin.gif
aż stracha miałam takiego jak nigdy. Dopiero wróciłam do domku, nakulałam samochodem 200km
shocked.gif
sama jak nigdy hahaha
biggrin.gif
Buziaki dla WAS

Witam się i ja:-)
Ale się uśmiałam czytając o balsamach rozgrzewających i depilacji:-D
Niezłe z was aparatki:tak::-p
U mnie też upał, na szczeście w biurze zawsze mam chłodno, dzisiaj mam gęsią skórkę :baffled:

no wlasnie dziewuszki to gdzie wy mieszkacie ze u was tak pieknie bo mnie to jak u butterfly wczoraj armagedon a dzisiaj chlodniejsze powietrze sloneczko jest ale za chmurek:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry