reklama

Odskocznia;))))

Karola no sama powiedz ile my kobiety musimy nieraz cierpieć dbając o siebie ;-)Jak nie broszka w tarapatach to zdarte nogi:-D A co do suwaczków to ja tu cichutko typuję kilka kobitek i tzrymam kciuki aż bolą:tak:
anty2 ten pizduś tak głośno i długo walił w te drzwi,myślałam,że coś się stało ;-) A teraz to mogę całymi dniami dziwne rzeczy robić,nikt mnie nie zaskoczy:szok:

reklama
emka a co mur chinski ustawiłaś wokół domu?:-)

Nie uwierzycie jaki "mądry" film właśnie oglądałam.O super wielkim rekinie,który wychodził sobie na plażę,zjadał ludzi,skakał sobie po nim jak konik polny,na dodatek fruwał tak,że zdołał rozwalić helikopter i to w płytkich wodach przybrzeżnych:-):szok: Miał być film sensacyjny,a wyszła im super komedia.Za co ja płacę?

A tak z innej beczki - wie któraś jak do soboty schudnąć choć z kilo?Przy tej pogodzie chyba zbiera mi się woda w organiźmie,bo wieczorem puchną mi nogi.

Ostatnia edycja:
Anty nie:tak: Przeprowadziłam się i znajomi mają do nas troszkę dalej,więc wolą nie ryzykować niezapowiedzianymi wizytami bo klamkę mogą pocałowac i paliwo zmarnować;))) A poza tym tutaj mało się dzieje,oprócz sąsiadów zero błąkających się ludzi pod domem,cisza,spokój:)

heja kochane śpicie:biggrin2:ja dzisiaj mialam labę na działeczce leżałam i smażyłam się:-Da po tej miłej sielance wbiło mi się szkło w stopę:wściekła/y::wściekła/y: ale sobie to odbiłam i wróciłam do domku i wszystkim zapodałam mrożoną kawkę z lodami śmietankowymi....no i jak tu się odchudzać niee:-D:-D,wypiłam kawkę i teraz się zle czuje ooooo.:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Angel no uduszę;))) Gdzie Ty mi tu z tymi lodami jak ja właśnie od dzisiaj jestem na odwyku!!!:wściekła/y:;-)Od dwóch tyg dzień w dzien jadłam po dwa,a nawet 3 lody;( M tylko kiwał głową,bo póxniej biedny musi wysłuchiwać jak marudzę,że dupa urosła...
No to teraz mam doła odstawiennego heheh

Anty to zastosuj dukana na te pare dni,albo chociaż na dwa dni przed ,ale stosuj się do nakazów i zakazów,nie oszukuj a efekt będzie:)
A co do filmu hehehe to też nie lubię takich wymysłów,konkretna sensacja,dobra komedia,tragiczny dramat albo coś mega psychologicznego-to mogę oglądać,ale dziwactwa czy horrory to nie nie nie

Ostatnia edycja:
ajjj emka musiałam się dzisiaj odchamić troszkę:-Dja jem wszystko i o dziwo zgubiłam 1,5kilo:tak:zaraz,zaraz chyba ze waga nawaliła :szok::-D:-Da ja tu sie łudzę ze gubię :-Dja w ciazy pożerałam wrecz lody o 2 w nocy jak mnie naszło to wcinałam zawsze były w zamrażalce litrowe i na mnie czekały:-)
anty to zes zaszalała kilo do soboty??:-D:-Dobłoż się cała folią i tak 24h :szok::-Dw tych upałach to zgubisz,nawet 4kilo:-Dcalkiem mozliwe ze masz wodę są tabeltki,tylko nie pamietam nazwy lekarz mi zapisal po porodzie bo tez mialam jak balony.

Ostatnia edycja:
Angel Ty w ciąży,ale ja nie jestem,a jak się spasę przed to później będę się turlać jak balonik hehehe a tu czas zacząć się starać a i tak juz 5 kg nadwyżki:((((

Anty nie słuchaj Angeli z tą folią bo w te upały sobie dupę odparzysz hehehehe ;)))))) Żartuję-folia,skakanka i heja ;)A do soboty wiecej zgubisz,bo ten kilogram to porządne posiedzenie na kibelku;))

Ostatnia edycja:
anty,emka folia dobra rzecz:-D:-Da tam odparzenia zastosuje anty masc i gicio a jakie efekty ulala....:szok::-D:-Duciekam kochane do M bo ma mine zaniedbanego kotka:tak:DOBRANOC DO JUTRKA

Ostatnia edycja:
:-):-):-):-)

ha ha bardzo śmieszne... wy się wyzłośliwiacie;-),a ja mam w sobotę wesele w Zakopcu i jak się w kieckę nie zmieszczę to klops.Choć jak będzie taki upał jak dziś to znajdę jakąś jaskinię i z nietoperkami zaszaleję:-)

Też myślałam o Duncanie,ale boję się że jak obeżrę się tym mięchem do soboty to nawet w worek się nie zmieszczę:-)Ostatnio stawiam raczej na MŻ,ale waga jak zaczarowana ani drgnie:-(:baffled: A jeśli już to w górę:szok:

reklama
Dzien dobry dziewczynki :-)

Dzisiaj to już chyba przegięcie z temperaturą.. Jak szłam ranio do pracy to juz się wytrzymać nie dało.. Nie wspomnę co my tu mamy u góry za war.. nie da się oddychac ..otwarte okna nie pomagają.. A tak narzekałam na zimno..:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry