reklama

Odskocznia;))))

reklama
anulka:-D:-D:szok::szok: nie pomyslalas,ze balsam chlodzacy naprawde tak dziala,a rozgrzewajacy moze cie rozpalic do czerwonosci??? bidulo ty...jeszcze w taki ukrop na dworzu,ale czego czlowiek nie robi dla pieknego ciałka:-p ja sie kiedys wysmarowałam tym chlodzacym z evelin to było mi tak zimno pozniej,ze musialam kilka warstw na siebie załozyc zeby sie rozgrzac...nie wiedzialam,ze az tak chłodzi,a ty pewnie nie wiedzialas,ze az tak rozgrzewa...fajnie,ze mezowi prezent sie podobał.czyli trafiony pomysl,a co do meczu to ehh szkoda chlopakow,ale co zrobic...aniunia kurde naprawde cie podziwiam,ze wystalas za barem...ja w domu wysiedziec nie moge tak mi duszno i goraco az niedobrze i czasem to musze sobie zwymiotowac,a ty jesio sie z ludzmi uzerac...

a ja dzis rano bylam w labolatorium na badankach.jutro wyniki hiv,wrd czy cos takiego i mocz.poszlam po 7ej,a na dworzu juz była duchota...teraz takie tempki dla mnie sa tragiczne...a tu deszcze i burze zapowiadaja codziennie i nic z tego nie wychodzi.wczoraj popadało,ale dosłownie z 5 minut i znowu duchota...wstałam nie dawno,bo jak wrocilam to zjadłam sniadanko i poszlam lulu tak mnie jakos trzeslo,teraz zjadłam drugie sniadanko i juz nie mam sił...

bett śliczna sunia,chyba sama zacznę zamawiać przez internet,bo w sklepach to porażka.Ubawił mnie pomysł męża o tym meczu:-D a każdy powód do śmiechu jest dobry
plenitude no do tej pory miałam raczej normalne cykle,choć nigdy się nad nimi nie zastanawiałam.Nawet nie myślałam czy wszystko ze mną ok,bo nie chciałam dzieci.Teraz jak napisałaś o tych II to aż mnie ciarki przeszły,b im bliżej do zielonego tym bardziej się boję.A ty się nie martw,bo z pewnością zobaczysz jeszcze te upragnione krechy (mam nadzieję,że zanim połamę palce od zaciskania;-)).Pamiętam jak mnie wszystkie wspierałyście w najgorszym okresie mojego życia,więc gdy was spotyka to szczęście to tak się cieszę,jak dziecko na lody:-D
butterfly super wieści
anulka ty to zawsze masz jakieś pomysły na dodatkowe doznania,jak nie mrówki to balsamy :-):-) Ja nie mogłam tego rozgrzewającego,wywaliłam całą butlę

cześć laseczki , ja dziś pospałam sobie ,a teraz gotuję obiadek już się głodna robię hehe, miałam iść zrobić krew na tsh ,ale zaspałam i idę jutro dopiero , pozdrawiam .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry