• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

kobietko nio my juz po obiadku,ale mnie cos nie weszlo i w wc sie znalazłam:no: ja tez mam srednie wyksztalcenie nie stac bylo mojej mamy zebym poszla na studia nio i mnie niestety tez nie...pracowalam w odziezowce i masz racje jest lzej niz w spozywczaku nie ma takiej presji...pozatym w odziezowce juz kas jako takich nie ma,sa czytniki,kazdy produkt ma swoj kod kreskowy ktory podkladasz tylko pod czytnik i sam ci cene wbija,ty wbijasz ile ktos ci dal kasy i jesio pokazuje ci ile musisz wydac...mysle,ze lepiej tylko ciezko jak towar przychodzi,ale to tez zalezy od wielkosci sklepu.bedzie dobrze znajdziesz cos porzadnego.buterfly to dobrze,ze wizyta przebiegła nie najgorzej i,ze juz cos w kierunku badan,lekow zaczelas robic.nio ja tez biore cała baterie lekow,ale trudno dla malenstwa warto.bedzie dobrze.

nio,a u nas juz sypialnia pomalowana kolorek wyszedł super i nie trzeba bylo 2 razy malowac.goraco na dworzu to wyschło migiem.posprzatane tez juz jest w chalupce jesio tylko mezowi zmywanie zostało...a nasza psina juz ma łapke wygojona,wylizał sobie i jest oki

reklama
Witam niedzielowo:-p

Kobietka hejka :) wogole nie czaje tej sytuacji, przeciez to zadne problem byl, skoro nabilas jedno i dobilas cztery to o co chodzi 4+1=5 jak w morde strzelil, mialam staz w Spolem i obecnie tez mam kontakt z kasa fiskalna i wszystko da sie naprawic, poprostu glupi pretekst i tyle:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Bett sukienka cudna a kolor obledny, fajnie ze pasuje napewno slicznie bedziesz w niej wygladala:tak:a to jest taka typowo ciazowa??????bo jak nie tylko ma taki fason to mozesz i po ciazy uzyc;-)zazdroszcze tej wyzerki napewno zaserwuja same pysznosci mniam mniam tez bym pojadla;-)No i o to chodzi aby sie smiac na calego zycie jest wtedy o wiele znosniejsze:tak:
A jesli chodzi o mecz na weselu to byl taki przypadek ze jak Polska grala z Grecja to para polsko-grecka brala slub i poprosili wlascicielke lokalu o telewizor i ogladali mecz, naprawde mowili w tv:tak:
Butterfly super ze masz taka mozliwosc, a skorzystaj pewnie lepiej wiedziec co gdzie i jak i zycze powodzonka w walce z tarczyca;-)
Karola super ze tak wszystko ladnie sie zgralo no i ze piesio sam sie opatrzyl i ze znow moze kicac:tak:

Elka - dzięki, tak to jest taka typowo ciążowa i sporo ma tego miejsca na brzuszek. ja tego brzuszka jeszcze nie mam dużego więc u mnie to trochę dziwnie wygląda, ale nie najgorzej. ale i tak wczoraj przed weselem byliśmy u teściowej na obiadku (bo ślub dopiero o 19) i teściowa mi pożyczyła inną sukienkę. taką na szyję. luźną, super się w niej czułam. a tej ciążowej nie będę zwracać bo ma super materiał a na pewno mi się jeszcze przyda jak brzuch będzie większy

dzień doberek
wszystko mnie boli po weselu... dzisiaj mój mąż zarządził dzień lenia. chciałam go wyciągnąć do ikei, ale mu się nie chce co jest bardzo dziwne bo dla niego dzień przesiedziany w domu to dzień stracony. na weselu było bardzo fajnie, pogoda była super. tak jak pisałam Elce, w końcu pożyczyłam kieckę od teściowej i super się w niej czułam - ta którą kupiłam jest śliczna, ale na większy brzuszek. muzyka była bardzo fajna, jedzonko pyszne a akurat tak się złożyło, że jak mecz się zaczął to siedzieliśmy przy stołach czekając na pierwsze dania, w trakcie przerwy był pierwszy taniec a potem powrót do stołów na lody. mój małżonek siedział przy stole z tym małym telewizorkiem na kolanach a później go postawił na stole między sobą a swoim bratem...

Witam kobietki,

bett ja mam -3, ale jak też napisałaś co jakiś czas się powiększa więc pewnie za ok 2-4 miesiące będzie już -3,25 :baffled:. z tego co wiem kuzynka ma -3 i rodziła naturalnie bo okulista napisał jej, że może tak rodzić.. :-):baffled:
super, że się dobrze bawiłaś, a teraz słodkie lenistwo :tak:

kobietko chcieli się Ciebie pozbyć i tyle, powód nie miał znaczenia - mogła być jakaś bzdura - tak jak ta u Ciebie. nie denerwuj się już tym, idź dalej do przodu ;-)

dzien dobry...

bett fajnie,ze wesele sie udało.co do sukienki to ja wczoraj ogladałam na allegro,mam pare typow,ale ja to i tak bede zamawiac dopiero pod koniec czerwca,bo teraz sie nie oplaca,bo brzuch mi szybko rosni,a i tak jest juz duzy wiec boje sie,ze jak zamowie wczesniej to pozniej bedzie za ciasna...

my wrocilismy wlasnie od tesciow z obiadu.najadłam sie jak swinka.tam zawsze jest wyzerka...akurat zdazylismy przed deszczem,bo wlasnie u nas pada dosyc konkretnie,a duchota taka ze szok...ogladalismy wczoraj mecz i kurcze szkoda,ze nasza reprezentacja przegrała...szkoda tych pilkarzy,tego,ze akurat euro jest u nas a chlopaki mało meczow zagrali i z grupy nie wyszli:no: ... widac,ze jest niedziela,bo na bb cisza:-)

Plenitude - a myślałaś kiedyś o laserowej korekcji wzroku? ja się kiedyś nad tym zastanawiałam, ale po pierwsze bardzo bym się bała, a po drugie kupa kasy no i z tego co słyszałam to nie niweluje wady do 0. Ty 27-tego testujesz, a ja mam wizytę u lekarza, mam nadzieję że dla nas obu ten dzień będzie szczęśliwy &&&&&&&&&&&&
Karola - a daleko macie do teściów? fajnie, że sobie pojadłaś. no niby szkoda piłkarzy, ale z drugiej strony w naszej grupie najlepsza była Rosja a też nie wyszli. ja i tak się cieszę, że mieli szansę zagrać na euro. popatrz sobie na te stronki: Odzież ciążowa, sukienki ciążowe, ubrania ciążowe, spodnie ciążowe, bielizna ciążowa - Piękny Brzuszek , Odzież ciążowa i moda ciążowa - sklep ciążowy Nivena może coś Ci wpadnie w oko
Kobietko - czy mogłabym Cię słońce prosić o przepis na zupkę czosnkową? pisałaś kiedyś, że masz pyszny, a za mną ona chodzi od dwóch tygodni...

Ostatnia edycja:
bett owszem myślałam o tym, ale poza powodami które wymieniłaś jest coś co mnie skutecznie odstraszyło - zabieg nie zapobiega ponownemu pogłębianiu wady, wzrok może się zacząć znowu pogarszać i z tego co pamiętam raczej nie wykonują go u osób którym wada się nie ustabilizowała tzn. nie przestała się powiększać, a moja nadal sobie drepcze :-D
mam nadzieję, że Twoja wizyta przebiegnie wg twoich myśli &&&&& :tak:

reklama
Plenitude - ja mam nadzieję, że na stare lata minusy mi się zamienią na plusy i będę miała super wzrok :-)
Karola - ja zamawiałam z tej pierwszej strony -> piękny brzuszek i ta moja kiecka to naprawdę taka jest pojemna na brzuchu, że moim zdaniem spokojnie i 9-miesięczny brzuch by się zmieścił. ja czosnek uwielbiam, ale zupki czosnkowej nie jadałam i tak mi się jakoś zachciało i jak tylko Kobietka mnie uszczęśliwi przepisem to na pewno ją zrobię :rolleyes2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry