karola1388
Poprostu żyj...
kobietko nio my juz po obiadku,ale mnie cos nie weszlo i w wc sie znalazłam
ja tez mam srednie wyksztalcenie nie stac bylo mojej mamy zebym poszla na studia nio i mnie niestety tez nie...pracowalam w odziezowce i masz racje jest lzej niz w spozywczaku nie ma takiej presji...pozatym w odziezowce juz kas jako takich nie ma,sa czytniki,kazdy produkt ma swoj kod kreskowy ktory podkladasz tylko pod czytnik i sam ci cene wbija,ty wbijasz ile ktos ci dal kasy i jesio pokazuje ci ile musisz wydac...mysle,ze lepiej tylko ciezko jak towar przychodzi,ale to tez zalezy od wielkosci sklepu.bedzie dobrze znajdziesz cos porzadnego.buterfly to dobrze,ze wizyta przebiegła nie najgorzej i,ze juz cos w kierunku badan,lekow zaczelas robic.nio ja tez biore cała baterie lekow,ale trudno dla malenstwa warto.bedzie dobrze.
nio,a u nas juz sypialnia pomalowana kolorek wyszedł super i nie trzeba bylo 2 razy malowac.goraco na dworzu to wyschło migiem.posprzatane tez juz jest w chalupce jesio tylko mezowi zmywanie zostało...a nasza psina juz ma łapke wygojona,wylizał sobie i jest oki
ja tez mam srednie wyksztalcenie nie stac bylo mojej mamy zebym poszla na studia nio i mnie niestety tez nie...pracowalam w odziezowce i masz racje jest lzej niz w spozywczaku nie ma takiej presji...pozatym w odziezowce juz kas jako takich nie ma,sa czytniki,kazdy produkt ma swoj kod kreskowy ktory podkladasz tylko pod czytnik i sam ci cene wbija,ty wbijasz ile ktos ci dal kasy i jesio pokazuje ci ile musisz wydac...mysle,ze lepiej tylko ciezko jak towar przychodzi,ale to tez zalezy od wielkosci sklepu.bedzie dobrze znajdziesz cos porzadnego.buterfly to dobrze,ze wizyta przebiegła nie najgorzej i,ze juz cos w kierunku badan,lekow zaczelas robic.nio ja tez biore cała baterie lekow,ale trudno dla malenstwa warto.bedzie dobrze. nio,a u nas juz sypialnia pomalowana kolorek wyszedł super i nie trzeba bylo 2 razy malowac.goraco na dworzu to wyschło migiem.posprzatane tez juz jest w chalupce jesio tylko mezowi zmywanie zostało...a nasza psina juz ma łapke wygojona,wylizał sobie i jest oki

a to jest taka typowo ciazowa??????bo jak nie tylko ma taki fason to mozesz i po ciazy uzyc;-)zazdroszcze tej wyzerki napewno zaserwuja same pysznosci mniam mniam tez bym pojadla;-)No i o to chodzi aby sie smiac na calego zycie jest wtedy o wiele znosniejsze
. z tego co wiem kuzynka ma -3 i rodziła naturalnie bo okulista napisał jej, że może tak rodzić.. :-)
nie lubie czosnku,ale zupa czosnkowa mogłaby byc ciekawa...