Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

karola z tego co widzę to sukienka ma na brzuszku sporo marszczonego materiału więc spokojnie pasuje tym bardziej ze jest chyba zamowiona z stronki dla kobietek w ciazy,nie boj sie zamawiac w ciazy teraz robia takie super rozciagliwe tuniczki,sukienki ze zawsze cos kupi sie na oko
elka,anulka BIBIBI

, zdaję sobie sprawę, że pewnie masz naturalne cykle i masz o wiele większe szanse na dzidziolka ode mnie, ja się pewnie jeszcze będę starać a Ty po prostu zajdziesz :-)(czego Ci z całego serca życzę i innym naszym kochanym staraczkom też
) bardzo przeżywam to nasze BB i strasznie się z Wami zżyłam, codziennie czytam chociaż jeśli nie mogę odpisać, mam dość absorbującą pracę i czasem wracam późno, szalenie się cieszę jak któraś zafasolkuje bo to nowa nadzieja także dla innych staraczek, może nie jestem zbyt wylewna czy elokwentna ale bardzo Was polubiłam i chcę wiedzieć co u Was, cieszyć się z Wami i pocieszać jak boli coś w duszy.

elka,anulka BIBIBI![]()
pamietam te akcje

butterfly super ze wszystko oki:-)
u mnie oki,berka jeszcze nie zaliczylam...nawet nie wiem kiedy owulka ale co tam nie ma jak nic nie wiedziec a duzo zdzialac

pozdrawiam:*:*:*:*
nio ja potrzebuje sukienke na 14 lipca,bo idziemy na slub do urzedu i pozniej na obiad nio i musze cos kupic.przeraza mnie to
dzialanie w nieswiadomosci jest najlepsze:-) wieksza radosc... plenitude ja mam tak samo jak ty.bardzo lubie tutaj przebywac.maz sie smieje,ze jak biore laptopa to tylko w jednym celu wiadomo jakim:-),ale ja mu zawsze tlumacze,ze musze do was zajrzec chociaz na chwile,zobaczyc co tam sie wydarzylo itd...sadze,ze po urodzeniu malej bedzie mi was brakowac bardzo,bo z wiadomych wzgledow bede miala mniej czasu na internet,ale bede zagladac obiecuje
czasem sie tak zastanawiam jakby to bylo spotkac sie tak wszystkie naraz w jednym konkretnym miescie...no chyba nie mogly bysmy sie nagadac.jak kumpele z jednej klasy tylko z roznych rocznikow:-)...emka widze,ze ty tez przytaczasz ciekawe słowa
buterfly napisz cos wiecej o wizycie...
,a po poludniu moze pojdziemy z psiakiem na pola.wczoraj bylismy wyciekał sie jak głupi za kamieniami...:-)