reklama

Odskocznia;))))

Anastazja &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bett a moje 5 to nie masz komu upchnąć??:-D
wiesz ładnie zapakowałam tą książke u pani w kwiaciarni, ona zreszta mowila ze to ciekawy prezent dla 40latka:-DKacper ma zrobić kartke taka od siebie, moze zeskanuje zdjecia i nakleimy na kartke?o!

reklama
anulka towidzę impreza na całego się szykuje.
kobietko i tak trzymaj,nie pozwól żeby jakieś babsztyle pozbawiły cię nadziei.Anulka ma rację,to wszystko jakoś grubymi nićmi szyte!Nie zliczę ile razy w biedronce na kasie siedziała jakaś nowa osoba,której wręcz palcem pokazywano co ma teraz wcisnąć,a u ciebie jedna pomyłka (do tego z autokorektą;-)) i od razu takie słowa:szok:

bett dawaj zdjęcie siuni:-)

Mam pytanko - czy któraś z was korzysta z explorera?

Ostatnia edycja:
anulka a gdziesz ty znowu na impreze uderzasz?juz jestem w temacie:-D mezus ma 40 takk.Sto latek dla niego:-)anty ja juz od pamietnych czasu nie uzywam explorera,strasznie mi zamulały stronki:tak:zainstalowalam FIREFOXA i smiga.
Tak wogole dziewczyny to chcialam wam napisac ze robilam porzadki w ciuszkach i co sie okazalo ze bym prawie cala szafe musiala wyrzucic
:-Dwszystkie moje kochane sukienki sa za male i to w piersiach jest problem z zapięciem:wściekła/y::-D:-D

Ostatnia edycja:
Anulka zależy co założe :-D;-) Czasem nawet nie widać , że w ciązy jestem.. A czasem coś tam odstaje.. Ogólnie to przytyłam już 8 kg ,ale moja dr mówi, że nie wie gdzie mi to wchodzi.. Myślę, że jak na 6 m-c to już większy powinnam mieć.. Ale może to tak jest , ze jak pierwsze dziecko i jest sie jeszcze szcupłym to mniej widać.. No nie wiem.. Musze w koncu zdjęcie zrobić ,żebyscie oceniły.. Nawet ostatnio do tego sie szykowalam,ale okazalo sie, ze aparat rozladowany i nie wiem gdzie ładowarka..

aniunnia to super bardzo malo przytylas no ja zawsze bylam bardzo szczupla ale nie mialam tego szczescia jak bylam w ciazy to strasznie przybralam czulam sie jak monstrum po porodzie:-(:-Da dla dzidzki juz masz wszystko kupione?

angel do porodu to jeszcze daleko.. dlatego boję się,że duzo przytyję.. Tym bardziej, ze ja po diecie, a teraz trzeba normalnie jesc.. Nic jeszcze nie mam.. Nie chce zapeszać dlatego narazie nie kupuję.. choć bardzo bym chciała , bo tak na raty to człowiek by nie odczuł az takiego wydatku..

aniunnia ja tez sie balam ale jednak jakis ciuszek zawsze kupilam w 30tyg juz coraz wiecej :-)najpozniej zabralam sie o lozeczko,pamietam jak dzis zostaly mi 2tyg do porodu i w koncu M mowil ze musimy jechac do mojej bratowej po lozeczko bo moge jechac w kazdej chwili na porodowke.Pojechalismy a w ten sama noc wody mi sie saczyly i mialam skurcze rano znalazlam sie w szpitalu.Odnosnie przytycia to nie martw sie nawet jesli przytyjesz to zgubisz po porodzie tym bardziej jak bedziesz karmic piersia:tak:

reklama
angel ja na swoim też mam rudą kitę:-),ale na służbowym był już zainstalowany explorer,więc nie chciałam nic ruszać;-),ale jak nie współdziała z bb to fora ze dwora:-)
aniunia nie ma reguły,moja siora była wręcz chudzielcem a w pierwszej ciązy przytyła 25 kilo.W drugiej już mniej,teraz ma 40 i rozmiar 38

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry