reklama

Odskocznia;))))

Karola skoro piszesz że Twoja Mama też w ciąży nie tyła, to już chyba taki Twój urok, skoro mała dobrze przybiera to się nie przejmuj. Mam znajomą, która w ciązy przytyła tylko 7 kg:szok:, chociaż brzuszek miała pod konie taki normalny ciążowy, adekwatny do wieku ciązowego. a znowu jak rodziłą jej mama, t jak pojechała rodzić do szpitala, to pielegniarki były w szoku,że ona rodzić przyjechała, bo taki mały brzuszek miała.

reklama
czarna - no widzisz, Twojej mamie usg zrobiła i postawiła diagnozę, a mnie tylko "pomacała" i na TSH patrzy,no nic , postaram się do innego zapisać. No i Gratuluję decyzji męża , chyba wszystkie tutaj czekałyśmy na to :tak:
aniunnia - chyba się już nie załapiesz na to ubezpieczenie, bo tam jest okres karencji na urodzenie dziecka 6- 9 mies., ale jak się będziesz widziała z kolegą to podpytaj go o to, ja mam kontakt do babeczki z pzu która ma taką ofertę, w listopadzie szukałam takiego ubezpieczenia.
bett - Ja Ci mogę odstąpić nawet 5 kg , tylko odbierzesz sama czy kuriera zamówić ? :-D
kobietka - szkoda że się nie udało, ale jak jest taka atmosfera to byś się tylko denerwowała, mnie to się wydaje że któraś z tych zołz kierowniczce nagadała na Ciebie, może jakaś znajoma szuka pracy i ja chcieli tam wbić. Nie poddawaj się i szukaj dalej, trzymam kciuki.
anty -no chyba z fusów albo z kuli wróży, zastanawiam się dlaczego mnie tak trochę olewa, przede mną była babeczka w wieku przedemerytalnym i dostała skierowanie na usg na pewno bo jeszcze się jej pytała na kiedy ma usg zrobić, szkoda gadać.
U nas chyba pogoda się robi na weekend, zapowiadaja upały a mnie jakieś choróbsko bierze....
Okresu jeszcze nie ma, co 5 min latam sprawdzam żeby mnie nie zalało, TAM niedługo bąble będę miała od ciagłego wycierania :zawstydzona/y:

czesc anastazja :) U mnie też sie dziś ładnie zapowiada... Wczoraj jak oglądałam pogodę w tv to się troche wytraszylam.. Najpierw narzekałam, ze za zimno jest a teraz bedzie skok na takie upały, że dobrze mi pewnie nie bedzie.. No i pytam sie mamy czy nie mogło być tak z 25 stopni przez jakiś czas..

heja piękne:tak:jak u was pogoda?u mnie niby sie rozpogodziło ale wieje wiatr....:-(
aniunnia jak wiesz to nam sie nigdy nie dogodzi z pogoda raz za zimno raz za cieplo
:-Dale wiem jak to jest chodzic w ciazy jak sa upaly:no:

Karola super to ubezpieczenie, w jakiej firmie jestes ubezpieczona i jaki to pakiet? Chetnie się ubezpieczę więc jesli możesz daj mi jakieś namiary:tak::-) Teraz juz wiem, że kobiety nie są delikatne i będe wierna swojemu lekarzowi:-)

Kobietko przykro mi z powodu pracy, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:tak: Najważniejsze, że z głupimi babami już nie masz do czynienia. Trzymam kciuki abyś znalazła cos innego;-)

Anulka życzę ci miękkich kolan abyś mogła trząchać zadkiem:-p

U mnie dzisiaj nuuudy, szefa nie ma :blink:

Dzięki dziewczynki za miłe słowa , na pewno znajdę coś odpowiedniejszego dla mnie zamierzam sobie wyrobić grupę bo mi pani dr to proponowała już jakiś czas temu z grupą łatwiej o pracę , w samym up jest dużo ofert z grupą więc nie przekreślam swoich szans na wymarzoną pracę.:)

Kobietko a może było tak , że ta starsza pani która po Tobie przyszła to jakas ciotka albo znajoma kierowniczki?Lej na to sikiem prostym- nie ma co sie przejmowac !
Napewno znajdziesz prace,pytaj w lidlu czy biedronce , tylko to nie jest tak ze złożysz podanie i czekasz, trzeba podejsc raz na miesiac zapytac co i jak , najlepiej kierowniczki.Życze powodzenia kochana, a Ty taka dobra duszyczka nasza to i szybciutko robote znajdziesz!

A ja sie dzis wybralam do rossmanna a tam - remont!a juz wsio mi sie pokonczylo,bede musiala na allegro kupic.
Będe dzis robic tort dla męża. kupiłam mu książke z Ibiszem, no i ten tort zrobie,zreszta taka impreza tez mnie szarpnie wiec na nic innego mnie w tej chwili nie stac wiecej.Chce zrobic szaszlyki, karczek , krupnioki, i kielbaske, do tego wiadomo salatka , a to wiecie sie zbiera, tu musztarda, keczup, cos do picia no i suma nieziemska na koncu.Ale w końcu to 40 lat!:-D

:-DMadzia ja to sie normalnie boje czy ja tam wytrzymam godzine w takim tempie:-D

Laseczki jutro musi byc pogda bo ja mam tylko taka drewniana altanke ale jak leje to nieprzyjemnie sie siedzi.

Ostatnia edycja:
reklama
Anastazja - dziękuję, na razie 2kg od Anty mi starczy, ale jakbym na dalszym etapie potrzebowała wsparcia to się do Ciebie zgłoszę po dodatkowe obciążenie. a ze @ nie ma to chyba dobrze?
Anulka
- aż mi ślinka pociekła...

ja niedawno wróciłam od okulistki. w sumie mi nie powiedziała nic czego bym nie wiedziała, oko podrażnione, miałam cystę, która już się wchłania, mam stosować krople nawilżające i odstawić soczewki na 1-2 tygodnie. ale z drugiej strony cieszę się że poszłam, przynajmniej wiem, że tam w środku się nic złego nie dzieje. dobra biorę się za szybkie sprzątanko bo się dowiedziałam że dzisiaj do nas znajomi wieczorkiem wpadają. aaa nie wiem czy wam się chwaliłam że sobie zamówiłam w końcu kieckę przez internet. tylko jutro wesele a kuriera nie widzę na razie... ale w razie czego to w następny weekend mam następne wesele więc jakby dziś nie przyszła to będzie na to następne :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry