reklama

Odskocznia;))))

cześć baborki :)
chcesz piszesz , nie chcesz nie piszesz - twój wybór
Ja nie czytałam żadnych październikówek i nie szukam zbędnych postów. Aniunie lubię i lubić będę , nie interesują mnie takie utarczki słowne i dogadywanie , i jeśli można to odpisujcie sobie na tamtym wątku a nie tutaj , bo nas to nie interesuje.

Amen.
Wczoraj wieczorem mój T stwierdził , że czas odstawić plasterki anty - czekalam na to od 2009 roku (od poronienia) .
Więc jutro odklejam ostatni i nie kupuje kolejnych , zaczynamy zatem przygotowania....
:szok::szok:To super!!oby sie tylko nie rozmyślił

Ostatnia edycja:
reklama
bett dokladnie jeszcze bedziesz miala przy koncowce na pewno sie pojawi brzusio widoczny dla was a to najwazniejsze.Wielkosc brzucha nie ma znaczenia wazne zeby malenstwo urodzilo sie zdrowe:tak:
anulka jak amen to amen:-D:-D

Anulka , liczę że jest rozsądny , mojemu organizmowi przyda się detox od anty .... a on jak się rozmyśli to będzie miał poprostu przesrane
ależ jak co miesiąc , w okolicach 25tego , może się wreszcie spotkamy , bo ostatnio trzmychnęłaś do niemiec ;)

angel , nie no!!! ja muszę teraz poczekać na piękny przyrost endo , bo po plastrach to tam jest mega kiepsko , zakupić wszelkie suplementy , mierzyć temperaturę , wyczaić kiedy jest owu...... i gdzieś w okolicach jesieni zacząć :-D

czarna to ty sie tak pozadnie przykladasz:-) a moja kumpela odstawiła anty i tym samym msc zaszla zrobila M niespodzanke na walentynki bo on chcial sie starac o 2 a jak powiedziala ze jest to on do niej ale JUZ ???tak szybko myslalem ze sie troche postaramy:-D:-D:-D:-D

Witajcie moje babolki przepraszam za nieobecność ,ale dużo się działo
po pierwsze już nie mam pracy , pomyliłam się we wtorek na kasie i kierowniczka powiedziała mi ,że takich pracowników nie potrzebuje więc następnego dnia poszłam do drugiej kierowniczki i jej o tym powiedziałam ona powiedziała ,że zauważyła ,że mi nie idzie i ,że lepiej żebym dała sobie spokój ,a pomyliłam się wbijając bułki na kasę wbiłam jedną zamiast 5 ,ale się zorientowałam i dobiłam 4 ,ale kierowniczka to widziała i opierdzieliła mnie tak ,że się popłakałam i postanowiłam ,że nie będę się pchała gdzie mnie nie chcą bo ja wszystkim pomagałam ,a mnie nikt nie pomagał jak potrzebowałam ,albo z nerwami mi pomagały więc jest jak jest i szukam dalej.
A co to się działo na cpp?muszę iść poczytać.

Kobietko - przykro mi bardzo z powodu pracy :-( co za durna baba :wściekła/y:!!! na naszą kochaną Kobietkę tak krzyczeć? kurcze chyba każdy ma prawo się pomylić, zwłaszcza że jak piszesz sama swoją pomyłkę skorygowałaś. ja kiedyś słyszałam fajne zdanie - nie myli się tylko ten co nic nie robi i taka jest prawda. jesteśmy tylko ludźmi i czasem zdarzają się nam pomyłki. grrr ale jestem zła!!! przytulam Cię mocno i się nie smuć bo to widocznie nie była praca dla Ciebie (w sensie dla normalnych ludzi, tylko dla jakichś cyborgów) ja wierzę że już niedaleko czeka na Ciebie wymarzona praca

reklama
kobietko daj spokoj wogole co za chamstwo ja jestem z zawodu handlowcem i nie raz sie czlowiek pomylil uwierz mi.Widocznie cie nie chcialy i tyle mniej to wiesz gdzie...to nie jest zaden powod ze sie nie nadajesz smieszne poprostu...sorrki ale sie wscieklam na sama mysl ze tak zostalas potraktowana.trzymaj sie kochana i mniej to gdzies skoro teraz juz cie tak traktuja to co bedzie pozniej,jedze jedne:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry