reklama

Odskocznia;))))

reklama
dokładnie nie ma reguły ja tez bylam chudzielcem i przytylam 25kilo dokladnie anty tyle ile twoja siostra balam sie ze juz nigdy tego nie zgubie a jednak udalo sie i nie chce juz wrocic do tej wagi wczesniejszej jak patrze na zdj to bylam za chuda:tak:

Anulka to niezła impreza się szykuje:tak::-D jak ja uwielbiam krupniok (my mówimy kawior:-p) z grilla z sosem czosnkowym, narobiłas mi ochoty.
Ja we wrzesniu będę miala podobną imprezke bo P kończy 30:-p
Aniunia mało przytyłaś i proszę się nie załamywać tylko ładnie jeść dla maluszka:tak:

Anulka- dziś poszłam do tego sklepu zobaczyć jak tej pani idzie i co ?Nie siedzi na kasie jak ja pierwszego dnia tylko pilnuje sklepu i co się okazało ,że ona nawet nie miała styczności z kasą fiskalną zobaczymy czy jej się uda jak tak to faktycznie grubymi nićmi szyte to wszystko.
Dziś M będzie późno więc wstawiam pyrki już teraz i sobie z mamą zjemy, acha za zarobione pieniążki kupiłam sobie adidaski coś mi się też należy rozerwałam się na zakupach i kupiłam jeszcze tuniczkę dwuczęściową podkoszulka biała na ramiączka ,a tunika na to niebieska :)

kobietko to super ze zakupki udane chociaz sobie humorek poprawilas:-)ojj kobietko teraz to maskara z praca,jak sie w końcu jakas znajdzie to atmosfera do niczego i najlepiej by czlowiek tyral dzien i noc:-(

Pisałyście o wadze ja też kiedyś byłam chudzielcem i już nie chcę nim być :tak:
Angel no udane i tuniczka taka ,że brzuszka mi nie widać.

dzien dobry:-)

kobietka a no wlasnie po twoich przejsciach i z twoja choroba taka praca nie jest wskazana.zreszta dla kazdej osoby nie bylaby wskazana...co do nowej Pani to jesli jest starsza to juz czuje,ze dlugo nie popracuje...mowie ci,ze teraz przy takiej skali bezrobocia castingi sobie organizuja kogo przyjac,a kogo nie,bo wiedza,ze i tak i tak kogos znajda bez wzgledu na wszystko...mnie sie to miejsce kojarzy z tym salonikiem prasowym w ktorym pracowalam...:no: bett nio ja zaczelam cierpiec na ta chorobe po wycieciu wyrostka jakies 7 lat temu.bralam leki i w miare funkcjonowalam tyle,ze nie mogłam sie wogole denerwowac,bo to nasilalo bóle i musialam przestrzegac diety.leki bralam jakies 3 lata,pozniej organizm sie przyzwyczail i juz nie pomagały....jak wyprowadzilam sie na swoje to dolegliwosci jakos minely troszke a teraz jak zaszlam w ciaze to tez juz nie mam bóli jedyne co mi towarzyszy i towarzyszyło przed ciaza to zaparcia mimo pokarmow bogatych w błonnik,ale kupiłam ten syrop co polecili mi w szpitalu i jestem zadowolona.co do pogody to strasznie bylo naprawde takiej ulewy i tak dlugo to nie widzialam.jeszcze dzis woda na ulicach stala...a dzisiaj pogoda ładna,słonecznie i cieplo.anty2 chetnie przyjmiemy:tak: co do ubezpieczenia to to jest jakies ubezpieczenie grupowe tylko dla pracownikow i ich małzonkow,dzieci itd. tu wklejam link :
Ubezpieczenie grupowe typ P Plus
ale sluchajcie jak ja weszlam na strone pzu zycie to tam maja mnostwo roznych ubezpieczen.ja mysle,ze najlepiej isc do oddziału,powiedziec mniej wiecej czego sie oczekuje,a oni juz powinni dobrac najlepsza oferte.sa tam ubezpieczenia na zycie,dla rodziny indywidualne rowniez nie tylko pracownicze itd...lenka no wlasnie to u mnie chyba genetycznie przeszło:tak:aniunia anastazja dobrze pisze:tak: nawet jesli sie ubezpieczysz teraz to musi minac 9 miesiecy przed zajsciem w ciaze zeby ci pieniazki wyplacili.magdalenka wyzej o ubezpieczeniu:tak: anulka no to bedzie teraz z rana tarzana udawał po tej ksiazce:-D jeszcze tylko szampon mu kup zeby mial do czego spiewac:-D udanej imprezy,a wczesniej udanego szykowania.nio i jesio pewnie beda seksy:-D udanych seksów:-D

a my dzis porobilismy zakupy,bo jutro czasu nie bedzie maz bierze sie za malowanie sypialni od nowa,bo ostatnio kupilismy licza farbe i zacieki były,teraz mamy rozowa:-) sprzatania tez dzis nie ma z wiadomych wzgledow.obiadek zrobiłam,najadłam sie jak swinka i pozniej moze wybierzemy sie z psem na pola,bo szkoda mi biedaka,stoi na balkonie i piszczy,bo pociekac by chcial,a jutro to nie ma mowy,ze gdzies pojdziemy...

Anulka - super pomysł, ale szczerze przyznam że myślałam że żartowałaś że mu książkę Ibisza kupisz. Ty tak nie rozdawaj swoich kilogramów bo jak będziesz miała kościstą dupkę to czym będziesz na tej zumbie trząchać?
Anty - hmm myślisz że już się nauczyłam wklejać zdjęcia? spróbuję... ja używam firefox'a
Karola - u mnie się zaczęło jak miałam nerwowo w pracy i trochę się uspokoiło jak ją zmieniłam na inną, ale nie wiem czy kiedyś mi się uda zupełnie wyleczyć. teraz mam taką cichą nadzieję, że jak w ciąży jest ok to po ciąży może też :-)
sukienka.jpg

reklama
Halo Halo Babeczki
Jestem Zyje Anulka dzieki za pamiec;-) mialam problemy z netem przez pogode bo mamy radiowke i nie mialam kontaktu ale pogoda sie poprawila i juz dziala:-)

Ledwo doczytalam co tu nadrukowalyscie przepraszam ze nie odpisze indywidualnie kazdej wybaczcie ale poprostu nie dam rady :confused:

U mnie bez zmian praca dom dom praca dobrze ze Euro jest to przynajmniej jest co ogladac:-Dpogoda tez u mnie juz lepsza wiec ruszy sie dupsko na jakis rower albo co bo troche sie zastalam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry