karola1388
Poprostu żyj...
nie nie kochana my juz po slubie tez cywilnym za rok mamy koscielny i wesele,a teraz idziemy do mojej kolezanki.nio mam nadzieje,ze cos znajde...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. ale się z niego uśmiałam wtedy, teraz sobie wymyślił że pożyczy od taty taki mały telewizorek samochodowy i będzie siedział w aucie i oglądał ten mecz... a tak z innej beczki, to może wiece jak usunąć plamę z kleju super glue ze spodni dżinsowych?
bett no mnie chodzenie po sklepach tez czeka,ale wlasnie obawiam sie tego,ze sie zleze-co w moim przypadku nie jest zbytnio wskazane,a i tak nic nie znajde...musze popatrzec na allegro.a co do plamy z super gluta to chyba ci nie zejdzie zadnym srodkiem.mnie jak kapło raz na bluzke to jope wypaliło
jak zem sie wtedy zestresowała
a ze spodni to raczej watpie,ze zejdzie jak z palcy trudno schodzi...nie znosze tego kleju.udanego weselicha
a co do meczu to pewnie duzo osob w komorkach ma internet wiec pewnie beda sie dzielic informacjami o wyniku
.
gowniarze przychodza na libacje,ale zeby sprzatnac po sobie to juz nie łaska,a pozniej jak sie idzie z psem to krzywda gotowa,bo jak masz psu wytłumaczyc zeby omijał szkło???? ehh...