reklama

Odskocznia;))))

Co do rzeczy z allegro - to ja nie mam pewności czy się opłaca bo sama kupiłam byle jaką szmatkę a na zdjęciu wyglądała przyzwoicie :)

ja zamawiam czesto przez allegro rozne rzeczy i ciuchy tez juz zamawialam wczesniej i nigdy nie narzekałam.zawsze dostawalam to co chcialam tyle ze teraz poprostu w ciazy boje sie,ze cos bedzie na mnie zle lezało mimo,ze sie wymierze,ale chyba zaryzykuje,bo nie ma u mnie w wmiescie ciazowych sklepow a w normalnym nic napewno nie dostane...

reklama
Halo Beborki!!!
Melduje ze po urodzinkach mojego pana,wszystko wyszlo ok, prezent sie podobal:tak:, oczywiscie przytargalismy na dzialke taki stary telewizor aby dopingowac naszych, troszke im nie wyszło - jak zwykle :-D

Kobietki wczoraj posmarowalam sie balsamem perfecta rozgrzewajacy na cellulit , zawsze uzywalam takiego ktory chłodził a ten rozgrzewał. I niby nic , poza tym ze nieswiadoma niczego wysmarowalam sie praktycznie cala ,no bo i ramiona i pupa i brzuszek i tak mnie zaczelo parzyc ze myslalam ze oszaleje, a najlepsze!wlazlo mi troche do dupci i pipki i myslalam ze zejde na zawal , tak parzylo ze musialam caly czas polewac zimna woda , a w pupie w srodku to myslalam ze sluchawke wsadze zeby mi przeszlo. Sory za szczegoly ale uwazajcie zanim sie posmarujecie!:-D

Anulka - :-D:-D:-D Ty bidulko! współczuję Ci ogromnie :-D a cellulit to Ty zaraz zgubisz na zumbie. super, że tak fajnie wszystko wyszło z urodzinami. co do meczu to ja już pisałam że mój mąż wziął tv na wesele i postawił go na weselnym stole między sobą a bratem...

Halo Beborki!!!
Melduje ze po urodzinkach mojego pana,wszystko wyszlo ok, prezent sie podobal:tak:, oczywiscie przytargalismy na dzialke taki stary telewizor aby dopingowac naszych, troszke im nie wyszło - jak zwykle :-D

Kobietki wczoraj posmarowalam sie balsamem perfecta rozgrzewajacy na cellulit , zawsze uzywalam takiego ktory chłodził a ten rozgrzewał. I niby nic , poza tym ze nieswiadoma niczego wysmarowalam sie praktycznie cala ,no bo i ramiona i pupa i brzuszek i tak mnie zaczelo parzyc ze myslalam ze oszaleje, a najlepsze!wlazlo mi troche do dupci i pipki i myslalam ze zejde na zawal , tak parzylo ze musialam caly czas polewac zimna woda , a w pupie w srodku to myslalam ze sluchawke wsadze zeby mi przeszlo. Sory za szczegoly ale uwazajcie zanim sie posmarujecie!:-D
Anulka Ty to jesteś niemożliwa:-D:-D:-D

Halo Beborki!!!

buehehehe, ja sobie raz nieswiadomie kupilam chusteczki intymne odswiezajace Chilly (nie wiem czy sa w PL) i po uzyciu myslalam, ze mi puffete zamrozi. Dobrze, ze bylam w domu to sie szybko umylam, choc i tak czulam tam lodowke:szok:

czesc dziewczynki.. Jak tam po weekendzie? U mnie był bardzo pracowity.. Sobota i niedziela za barem.. I do tego jeszcze ten gorąc.. Masakra.. Ale troszkę sobie zarobiliśmy z męzem... w sobotę na meczu myślałam , że wykituję takie tłumy w barze były i tak się wszyscy darli.. Niestety przegraliśmy :-( Szkoda tych chłopaków..

Anulka cieszę się, że impreza udana...A z tym balsamem to dowaliłaś:-D

Bett z tego co słyszę to chyba na każdym weselu był ogądany mecz... Wczoraj widziałam się z kolezanka , która tez na weselu była i mowi, ze po powrocie z domu z karmienia dziecka wchodzi na salę a tam nikogo nie ma.. Okazało się , ze wszyscy na innej oglądają mecz..:-D:tak:

karola ja ostatnio zamówiłam jeansy ciązowe na allegro.. Co prawda przymierzałam takie na zywo a na allegro dostalam taniej..

Halo Beborki!!!
a najlepsze!wlazlo mi troche do dupci i pipki i myslalam ze zejde na zawal , tak parzylo ze musialam caly czas polewac zimna woda , a w pupie w srodku to myslalam ze sluchawke wsadze zeby mi przeszlo. Sory za szczegoly ale uwazajcie zanim sie posmarujecie!:-D

UMIERAM ZE ŚMIECHU:-D:-D:-D z tobą to na zawał można paść :-D:tak:super ze urodzinki udane.;-)

reklama
hehe :) ostatnio gdzieś w TV widziałam,że jacyś tam chłopacy a akademiku zrobili sobie zawody kto dłużej wytrzyma z posmarowanym fiutkiem kremem rozgrzewającym, ale jednego zrobili w konia i sobie wzieli zwykły krem a mu tę maść rozgrzewającą :P ale latał hahaaha :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry