hej
elka.ja co roq wygladam jak czekoladka w tym akurat nie

mimo wszystko zawsze uwazam,ze jestem za malo opalona...co do butow to dzis ogladalam na allegro i były takie sliczne koturny marynarskie z przodu z kokardka no bajka poprostu ahhh....
emka no nastepna:-) jesli mowa o depilacji to ja kiedys chyba jak mialam z 16lat chcialam sobie wydepilowac nogi plastrami.nie czytałam instrukcji,bo myslalam,ze wszystko jest jasne.przyłozyłam plaster na noge,a ta chusteczke do scieraia wosku wyzucilam,bo stwierdziłam,ze nie bedzie mi potrzebna...zerwalam plaster,ale niestety nie umiejetnie i wosk został mi na nodze.wtedy zrozumialam,ze chusteczka byla potrzebna wiec zaczełam szorowac noge najpierw szczoteczka,pozniej pumeksem do piet

nic nie pomagało,wosk nie chcial zejsc,a noga piekła masakrycznie w dodatq mialam zdarta skore...nigdy juz nie kupiłam plastrow... nio suwaczki mkna jak szalone,ale tylko patrzec jak ty wstawisz swoj...nio tutaj niektore dziewczyny tez zaczynaja staranka.moze razem z kobietka bedziecie mialy suwaczek,bo moze i ona bedzie zaciazona????