reklama

Odskocznia;))))

reklama
cześć babki ,

ależ ja lubie jak tak ciepło !
nareszcie :)
ja czekam na @ , głowa mnie boli nieziemsko od wczoraj:baffled:
anulka , trzeba było meża zagonić co by cię schłodził tu i ówdzie :-p

cześć babeczki,
nie mam dzisiaj weny na pisanie... za gorąco... a jeszcze się przed chwilą dodatkowo rozgrzałam pyszną zupką czosnkową i już mi się w ogóle nic nie chce...
mega buziole dla Was

czarna hej nio ja tez uwielbiam taka pogode,ale nie w tym roq...jak moge łazic w krociutkich szortach i jakis tam bluzeczkach to tak,ale w ciazy meczy mnie taka pogoda i nawet jakbym na nago chodziła to i tak byloby mi za goraco...a głowa nie boli cie z tych upałow??? co do Anulki to obawiam sie,ze jakby maz zabrał sie za schładzanie jej to dziewuszka juz całkiem by płonęła,a on by sie poparzył:-D bett ja tam nie musze sie niczym rozgrzewac zeby mi sie nic nie chciało:-D

a my bylismy z psem na polach...matko jak sie zlazłam...jak wrocilam to odrazu pod prysznic,bo przeciez masakra...akurat tak trafilismy,ze na niebie chmury sie pojawiły i słonce znikalo czasem dajac chwile wytchnienia,ale widze,ze teraz znowu niebo bez chmurne...pies padł,maz tez i spokoj mam:-)

Hejka Laseczki

Anulka Ty to Kochana jak nie dowalisz to nie przezyjesz hahahahah:-D:-D:-D:-Dale dobrze wiedziec czego lepiej nie robic takze w kazdym badz razie dzieki:-p:-pdobrze ze imprezka udana a prezen trafiony:-):-)
Aniunia to rzeczywiscie popracowalas, podziwiam ja bym chyba nie dala rady:no:ja tak zrobilam z butami slubnymi mierzylam w sklepie a zamowilam sobie na allegro bo taniej no i slyszalam ze wiele ludzi tak robi:tak:

Gatto ale ja gapa jestem oczywiscie zaciskam kciukacze&&&&&&&&&&&&&&&&& tepka pieknosci nawet niech sie nie wazy spadac;-)

U mnie tez ukrop, wrocilam z pracy skonsumowalam obiadek (bigos z mlodej kapuchy) i zmykam na rower moze sie nie zasapie aaaa i wczoraj bylam u mamy i sie troche poopalalam zaczynam sie robic czekoladka:-phahaha

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny:)
Anulka
rozwaliłaś mnie na maksa:-D:-D:-D
Gatto Ty też swoje przeżyłaś z tymi chusteczkami:-D:-D:-D
Ja miałam podobną historię ale z kremem do depilacji hehe Byłam sama w domu,mieszkałam jeszcze z rodzicami i rodzeństwem, wpadłam na pomysł,że tym razem zadbam o broszkę kremem depilacyjnym,dość znanym o specyficznym zapachu...krem nałożyłam tak,żeby to co miało zostać zostało nienaruszone czyli intymny fryz;) Nagle ktoś puka do drzwi...założyłam szlafrok i idę szeroko,żeby krem się nie roztarł ...otwieram drzwi a to upierdliwy kumpel brata...i od razu pcha dupę na chatę:( W tm wszystkim zapomniałam o kremie,przeszłam już normalnym chodem do pokoju ,ale na jego tekst :a co tu tak ładnie pachnie zielonymi ogórkami? Zapaliło mi się światełko...o kurw...krem rozmazałam heheh fryzu już nie uratowałam;( broszka wyglądała jak oskubany kurczak,tu kłak ,tam kłak heheh dobrze,że mi tylko włosy wypaliło:tak:

A tak poza tym to patrzę nie wierzę jak Wam dziewczyny te suwaczki mkną:)))))

Cholercia ja właśnie jestem na etapie mega stracha...lada dzień pojawią się dni płodne i czas zacząć staranka...Maskara...Mam milion mysli...A jak się uda i będą za jakiś czas dwie kreski to będę wyć jak bóbr albo zemdleję...
Byłoby mi łatwiej gdyby,któraś z Was w tym samym czasie wstawiła suwaczek:)))))

emka będzie dobrze, suwaczek ktoś razem z Tobą wstawi, ja niestety nie mogę i choć bym chciała nie pomogę ;-)

weze8.gif

Ostatnia edycja:
hej elka.ja co roq wygladam jak czekoladka w tym akurat nie:-p mimo wszystko zawsze uwazam,ze jestem za malo opalona...co do butow to dzis ogladalam na allegro i były takie sliczne koturny marynarskie z przodu z kokardka no bajka poprostu ahhh....emka no nastepna:-) jesli mowa o depilacji to ja kiedys chyba jak mialam z 16lat chcialam sobie wydepilowac nogi plastrami.nie czytałam instrukcji,bo myslalam,ze wszystko jest jasne.przyłozyłam plaster na noge,a ta chusteczke do scieraia wosku wyzucilam,bo stwierdziłam,ze nie bedzie mi potrzebna...zerwalam plaster,ale niestety nie umiejetnie i wosk został mi na nodze.wtedy zrozumialam,ze chusteczka byla potrzebna wiec zaczełam szorowac noge najpierw szczoteczka,pozniej pumeksem do piet:szok: nic nie pomagało,wosk nie chcial zejsc,a noga piekła masakrycznie w dodatq mialam zdarta skore...nigdy juz nie kupiłam plastrow... nio suwaczki mkna jak szalone,ale tylko patrzec jak ty wstawisz swoj...nio tutaj niektore dziewczyny tez zaczynaja staranka.moze razem z kobietka bedziecie mialy suwaczek,bo moze i ona bedzie zaciazona????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry