• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
bett no moja mama mowi,ze po ciazy organizm bardzo sie zmienia i duzo chorob zanika mam nadzieje,ze w naszym przypadku tez tak bedzie.taka sobie sukieneczke kupilas??? ładna,kolor fajny.a zamawialas tak? i nie balas sie,ze moze byc nie dobra?? bo ja w ciazy teraz to boje sie zamawiac cos bez przymiarki.

bett sukienka piękna musisz ślicznie wyglądać:tak::biggrin2:karola z tego co widzę to sukienka ma na brzuszku sporo marszczonego materiału więc spokojnie pasuje tym bardziej ze jest chyba zamowiona z stronki dla kobietek w ciazy,nie boj sie zamawiac w ciazy teraz robia takie super rozciagliwe tuniczki,sukienki ze zawsze cos kupi sie na oko:biggrin2:elka,anulka BIBIBI:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam kobietki :-)

anty ja na Twoje II też bardzo czekam :tak:, zdaję sobie sprawę, że pewnie masz naturalne cykle i masz o wiele większe szanse na dzidziolka ode mnie, ja się pewnie jeszcze będę starać a Ty po prostu zajdziesz :-)(czego Ci z całego serca życzę i innym naszym kochanym staraczkom też:tak:) bardzo przeżywam to nasze BB i strasznie się z Wami zżyłam, codziennie czytam chociaż jeśli nie mogę odpisać, mam dość absorbującą pracę i czasem wracam późno, szalenie się cieszę jak któraś zafasolkuje bo to nowa nadzieja także dla innych staraczek, może nie jestem zbyt wylewna czy elokwentna ale bardzo Was polubiłam i chcę wiedzieć co u Was, cieszyć się z Wami i pocieszać jak boli coś w duszy.
Tak jak pisała bett korzystam z windowsowskiego notatnika dostępnego z menu start, przynajmniej nie znikają mi posty bo po zalogowaniu na BB po około 15 minutach z automatu się wylogowuje i post znika w momencie kliknięcia "zapisz odpowiedź', to normalne ale wkurzające. korzystam z Mozilli i choć pasuje mi ta przeglądarka to czasem wywala komunikat o błędzie. Piszę w notatniku, wklejam, potem bold i buziale tak jak bett napisała :-)

aniunnia dziękuję i zdrowia życzę :tak:

kobietko, Twój przełożony miał obowiązek udzielić Ci instruktażu stanowiskowego czyli oprowadzić po sklepie, wyjaśnić gdzie jest chłodnia a gdzie inne magazyny, co należało do Twoich obowiązków i w ogóle wytłumaczyć co się dzieje na zmianach oraz kto jest Twoim przełożonym, a potem powinnaś podpisać dokument, że instruktażu Ci udzielono.. Wyrób sobie grupę i szukaj dalej, nie zawracaj sobie głowy tymi głupimi babskami, nie ma sensu. Tak jak pisała anty nawet w biedronce instruktaż jest aż do znudzenia bo to sieciowiec i tam wiedzą co to Państwowa Inspekcja pracy i sąd pracy.. :no:

bett jaką masz wadę? ja też nosiłam soczewki ale w klimie i kurzu moje oczy niestety nie działały i dałam spokój :baffled:

Elka super, że już jesteś :-), ależ oczywiście, że o Tobie pamiętamy, pisałaś o problemach z netem :tak:

No i wywołałam wilka z lasu, już wkleiłam, bolduję i nagle wszystko się zwinęło...

elka ja tez za Tobą teskniłam;-)emka ojjj dostało sie nam za BIBI ale co tam te chwile śmiechu co były nam dane są bezcenne nie:-D:-D:-Dbutterfly super ze wszystko oki:-)
Dziewczyny u mnie jest dzisiaj piękna pogoda chyba zaraz zwariuje z radości jednak gatto wysłała to słońce:-Du mnie oki,berka jeszcze nie zaliczylam...nawet nie wiem kiedy owulka ale co tam nie ma jak nic nie wiedziec a duzo zdzialac:-D:-D:-Dpozdrawiam:*:*:*:*

Ostatnia edycja:
witajcie

angel znowu bibibi widze????:szok::-D nio ja potrzebuje sukienke na 14 lipca,bo idziemy na slub do urzedu i pozniej na obiad nio i musze cos kupic.przeraza mnie to:no:dzialanie w nieswiadomosci jest najlepsze:-) wieksza radosc... plenitude ja mam tak samo jak ty.bardzo lubie tutaj przebywac.maz sie smieje,ze jak biore laptopa to tylko w jednym celu wiadomo jakim:-),ale ja mu zawsze tlumacze,ze musze do was zajrzec chociaz na chwile,zobaczyc co tam sie wydarzylo itd...sadze,ze po urodzeniu malej bedzie mi was brakowac bardzo,bo z wiadomych wzgledow bede miala mniej czasu na internet,ale bede zagladac obiecuje:tak: czasem sie tak zastanawiam jakby to bylo spotkac sie tak wszystkie naraz w jednym konkretnym miescie...no chyba nie mogly bysmy sie nagadac.jak kumpele z jednej klasy tylko z roznych rocznikow:-)...emka widze,ze ty tez przytaczasz ciekawe słowa:-D buterfly napisz cos wiecej o wizycie...

nio kochane u nas tez piekna pogoda,a maz sie wzial za malowanie sypialni na rozowo,bo tam mała bedzie miala z nami pokoj narazie...pozniej sprzatania bedzie sporo,bo bałagan w domu dosyc konkretny,ale ja akurat za duzo nie zrobie wszystko robi maz:tak:,a po poludniu moze pojdziemy z psiakiem na pola.wczoraj bylismy wyciekał sie jak głupi za kamieniami...:-)

reklama
karola ooo to szykuje sie imprezka ale to wasz cywilny?bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam:-)na allegro tez jest duzo sukieneczek fajnych dla kobiet w ciazy.Na pewno kupisz sobie jakas fajna:tak:przygotowania ida wam pelna para jeszcze troszeczke;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry