butterfly21
hope & love
angel :-) haha, ja tylko zrobiłam nieba, pioruna nie mogłam trafic :-) ale dziś niebiosa dały mi same znać 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
co do remontow no to fajnie,ze ocieplaja bloki,maluja je i wogole,bo to odrazu ladniej wyglada tyle,ze jest dosyc glosno...narazie robia obok nas,ale za jakis miesiac beda remontowac nasz a moj pies chyba szalu dostanie jak zobaczy robotnikow na rusztowaniach za oknem,a juz tym bardziej na balkonie
buterfly 200 km
to gdzies ty byla????? o to jak mieliscie mega burze to moj maz byłby szczesliwy,bo on uwielbia burze w przeciwienstwie do mnie
.magdalena hej.no nie mow,ze ty nigdy nie eksperymentowalas na swoim ciele ;-).ale i tak Anulki nikt nie pokona
.angel ja w centralnej czesci naszego kraju
skwar jak w zniwa
. ja to bym sie bała,ze mnie piorun strzeli jak bym z aparatem wyszła...
Nic mnie nie boli ,ani brzuch ani dydki no cisza kompletna.
i musiałam nadkładać kilometrów żeby to ogarnąć :-) burza była niesamowita, niebo ogniste a burze to chyba z 3 naraz taka silna ..
;-) będzie dobrze,a ja przeczytałam na fb zdjęcie z artykułu że koleś pozywa do sądu swoich rodziców bo chce być kobietą a oni mu nie pozwalają