reklama

Odskocznia;))))

reklama
anty2 ja przed ciaza bardzo duzo solilam...kazdy jak patrzyl na moj talerz to poprostu sie przerazał.teraz z tym skonczyłam wlasnie zeby nie miec problemow w ciazy,ale i tak wiele potraw jest dla mnie za malo slonych:baffled: co do remontow no to fajnie,ze ocieplaja bloki,maluja je i wogole,bo to odrazu ladniej wyglada tyle,ze jest dosyc glosno...narazie robia obok nas,ale za jakis miesiac beda remontowac nasz a moj pies chyba szalu dostanie jak zobaczy robotnikow na rusztowaniach za oknem,a juz tym bardziej na balkonie:-D buterfly 200 km:szok::szok: to gdzies ty byla????? o to jak mieliscie mega burze to moj maz byłby szczesliwy,bo on uwielbia burze w przeciwienstwie do mnie:dry:.magdalena hej.no nie mow,ze ty nigdy nie eksperymentowalas na swoim ciele ;-).ale i tak Anulki nikt nie pokona:-D.angel ja w centralnej czesci naszego kraju:tak: skwar jak w zniwa:baffled:. ja to bym sie bała,ze mnie piorun strzeli jak bym z aparatem wyszła...

Witajcie dziewczynki załatwiłam parę spraw, jeszcze tylko ta krew została to jutro pójdę od 7,30 pobierają ,a wynik będzie w piątek dopiero termin @ mam na sobotę trzymajcie kciuki żebym jej dostała....Bo bojam się ,że wpadliśmy.....:szok:Nic mnie nie boli ,ani brzuch ani dydki no cisza kompletna.

to ja chyba karola jakis odmieniec jestem:-Dzawsze uwielbialam jak byla burza i do tego deszczyk.Wczoraj siedzialam w oknie i podziwialam:tak:kobietko trzymam kciuki &&&&&& bedzie dobrze:tak:

anty2,karola byłam pozałatwiać sprawy dziadkowi bo bardzo kiepsko z nim :no: i musiałam nadkładać kilometrów żeby to ogarnąć :-) burza była niesamowita, niebo ogniste a burze to chyba z 3 naraz taka silna ..

Kobietko
&& kciukasy zaciskam, nie martw się na zapas :) mi dziś spadł obrazek św.Dominika i spałam koło niego i wierzę że to dobry znak:-)

Butterfly u mnie też armagedon był:( No ale my z tych samych kątów:) Masakra jakaś,myślałam,że chałupę mi rozwali heheh i sama w domu,bo M. na meczu:( A dzisiaj z pogodą nie jest źle ale z opalanka i tak nici,za płotem buduje się dom...kilku robotników zezoli tu nam na maksa:(((A gdzie ja z tą oponą na leżaku heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry