Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Ziolu nie smuć się
Ja zmykam do domku, miłego weekendu :-)
Ja zmykam do domku, miłego weekendu :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja mam właśnie spokojny dzień, od niedzieli to bawię się w opiekunkę
a dziś pójdę się chyba byczyć na balkon , jakieś opalonko 

nie to żebym była jakaś nie tego ,ale no tak już jest na tym świecie nam kobietom się wydaje ,że inne to są ładniejsze może w czymś lepsze ,a mężczyzna myśli krótko jak zobaczy ładną kobietę , no cóż ładna ,ale moja to jest moja kobieta i choćby nie wiem jaka się mu ukazała to i tak będziemy dla nich naj bo jesteśmy ich i kropka i nie myśl kategorią ,że Twój były skakał z kwiatka na kwiatek bo to do niczego dobrego nie prowadzi , uszy do góry będziesz się z tego śmiała tak jak napisałaś.

!!!!!!!!!!!!
,a potem żebym nie podrywała nikogo , ja i podrywanie
zazdrośnik jeden powiedziałam ,że cyknę sobie z koleżanką fotkę żeby nie było.
ja do swojego jak czasem dzwonie to tez spodziewam sie milego powitania a tam jakis burkot w sluchawce a mi odrazu cisnienie skacze mam ok 300/300 i sie rozlaczam a on jak zwykle zdziwony

a polki sa 100000000000 razy piekniejsze od japonek 

U mnie tez upal yupi nareszcie wrocilam z pracy czekam na meza mamy jechac na zakupy moze uda sie jeszcze wpasc popedalowac:-)buziam goraco :**
na poczatq napewno bedzie ci ciezko,ale dasz rade.zjola gratuluje udanego wykladu.bett wszystko bedzie dobrze skoro lekarz odstawil to wie co robi.anulka wielkie gratki,ze znalazłas robote.super biorac pod uwage wielkosc bezrobocia.co do zumby to ja nawet dzis sie zastanawialam,ze chetnie bym sie na nia zapisała po porodzie o ile bedzie w naszym miescie i w takich godzinach,ze bedzie mial mi kto z mala zostac.elka kazda z nas sie boja przed starankami,w trakcie i pozniej juz w ciazy.nie jestes pierwsza,ale bedzie dobrze.wkoncu ile mozna cierpiec???aniunia nio dla mnie taka pogoda jak dzis to porazka-27stopni w cieniu
polazilam dzis troche i nawet w domu nie moge wysiedziec,jest mi goraco,duszno,kreci mi sie w glowie,mala rusza sie mniej niz w ostatnich dniach,napina mi sie brzuch i dupa wielka.co do wyjazdu nad wode to jesli dasz rade wysiedziec w cieniu przy 30stopniowym upale,majac ze soba duuuuuzo wody,parasol itp to jedz,ale ja bym chyba nie dala rady...zjola faceci tak maja,ze rzadko nam mowia o swoich uczuciach do nas.moj np jak mu mowie,ze rzadko to sysze itp to mowi mi,ze jest facetem,a faceci maja inaczej niz my i to,ze tego nie mowia nie oznacza,ze nie czuja... co do stwierdzenia o japonkach to mogł przemilczec,bo jak wiadomo ty i bez tego sie zastanawiasz co i jak tam jest,a on tu z takim tekstem wyjezdza
jesli chodzi o kontakt to hmm...moze ma tam tyle zajec,ze nie ma zabardzo czasu rozmawiac??? a pozatym powiem ci,ze ja z moim mezem tez nie umiem rozmawiac"nie na zywo",bo jakos tak nie ma o czym rozmawiac...gdzies te tematy sie gubia.moze i on tak ma???napewno nie martw sie na zapas,bo widziały gały co brały i na zadna japonke sie nie skusi.buterfly jak juz lampa poszła to ostro bylo