reklama

Odskocznia;))))

reklama
:-) haha, to mój został przeszkolony w mówieniu "kocham cię" od swojej mamusi,:-D która z****ła przy tym swojego męża a mojego przyszłego teścia bo też jej nie mówi że ją kocha :-pi oberwało się mojemu ale tylko raz powiedział i happy :-p zawsze coś tam naskrobie w smsie i zadowolony z życia

No mój też czasami coś w smsie naskrobie ale ogólnie jest mało wylewny. To chyba wina wychowania, bo moja teściowa jest bardzo zasadnicza i wychowywał go po wojskowemu. Na jej miłość trzeba zasłużyć! No to chłopina skąd ma teraz umieć okazywać czucia? Szkoda tylko, ze ja tego potrzebuję a potem się męczę, jak mam gorszy dzień. No cóż ja z Wenus, on z Marsa.

Dziewczyny mój nie jest wcale wylewny jak mnie wkurza to mówię że jest upośledzony uczuciowo, a on się tylko śmieje i mówi, że wiedziałam co brałam:szok: jego mama to bardzo rodzinna i ciepła kobieta więc nie wiem dlaczego jest taki :-p

Ostatnia edycja:
:-) haha, ja mam to samo właśnie -> wiedziały gały co brały :-D ale my jeszcze przed ślubem to mam czas na reklamację, bo już mam powiedziane,że po odejściu od ołtarza reklamacji się nie uwzględnia :-)

:-) a no i jeszcze bardzo wylewny z okazywaniem uczuć bynajmniej mój chłop jak czegoś chce :tak: haha, żebym mu coś zrobiła np. kanapkę na kolację albo w wiadomym celu :-p haha, wczoraj tak mu się zebrało na amory że aż lampkę mi potrzaskał :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::ninja2::growl:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry